Jump to content

Kik

Members
  • Posts

    145
  • Joined

  • Last visited

About Kik

  • Birthday 10/09/1981

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kik's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. når man skal bruke domestos? Skal man ha domestosen i vannet og koke den eller skal den bare ligge og trekke i vannet? Å hvor lenge ca?
  2. Noen som har data på 220gr lapua naturalis med n150??
  3. Vis det ikke blir lange hold og du jakter mye i skog, hvorfor ikke bare jakte med åpene sikter. Jeg ville prøvd det først. Riflen skyter du fint opp til 50-70m med åpene sikter. Ja det har sine begrensninger, men da sitter som oftes børsa på plass når den hives opp. Jeg har en swarovski 1-6 på min drilling å den må jeg ha kolbeforhøyer på for at den skal passe når jeg hiver opp. Uten kikkert passer børsa kjempebra.
  4. Skjønner. Liker at man slipper oppspenner på hagleløpene. Tenker da på støkkjakt
  5. Takk får svar. Noen som vet om det er slik på nye trumpher også?
  6. Går oppspenner bare på rifleløpet da? Enn hagle da? Ett hagleløp på hver avtrekker? Hva må du gjøre får å skyte riflen etter du har skutt begge hagleskuddene?
  7. Jeg har i dag en optima med to hammere, men vurderer en trumph med tre. Hva må man gjøre på trumpen vis man først skyter to hagleskudd og deretter vil avfyre riflen? Er det bare å trykke i vei? Begge hagler på fremst og rifle på bakre når den står i haglemodus? Mener jeg har lest noe om at man må avsikre riflen før man får skutt når den er oppspent i riflemodus? Vis det er slik, vis jeg da ønsker og bruke hagle, må jeg da sikre rifle, skyve over til haglemodus så skyte med hagle. Trumphen er en helt ny, standard med dobbel avtrekk.
  8. http://www.krieghoff.co.uk/optima-features.html" target="_blank" target="_blank Har vurdert see truh sigth fra krieghoff. Noen som har erfaring med de. Hvordan er de i forhold til de orginale siktene på optimaen?
  9. Ser at norma har bd 14 i sin nettbutikk, er denne tilgjengelig i norge? Den ligger ikke på den norske blaser siden. Hvordan er det det med slaglåser her? To stk?
  10. Jeg har en swarovski Z6i 1-6 på min drilling, står på sving montasjer. Kjempefornøyd. Den har stådd fast på våpenet. Jeg fikk ett slikt innfall nu på slutten av sesongen at jeg skulle jakte fast med åpene sikter. Å slik blei det. Etter en del trening på skytebanen syns jeg åpene sikter er ok, men har sine begrensingner. Siste turene har jeg bare kikkerten i sekken. Men kan anbefale swarovskien på det sterkeste.
  11. Noen av dere som har skjekket pris for og få laget et ekstra løpsett med 2x9,3 og 20/76 til optimaen?
  12. Skjønner egentlig ikke hvorfor du skal sleive fra deg sånne unødvendige svar. Du har jo vært flink og holde deg til topic fram til nu.
  13. Må nokk prøve med den pilen på neste jakt tur, virket jo ikke så helt bak mål
  14. Det er flere veier til rom. Men vis dere bruker pila og zoomer inn på ommråder der hunden er. Da følger vell ikke sjermbildet hunden i senter?? Da må dere fløtte på den pilen hver gang hunden går ut av sjermbildet???
×
×
  • Create New...