Jump to content

hipower

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hipower

  1. Interessant svar grevligen1. 1.Mener du at norske myndigheter har en oppførsel overfor befolkningen, som gjør at de har grunn til å frykte revolusjoner? 2.Har mennesker med genuin interesse for våpen, undergravende og revolusjonære hensikter? 3.Vil begrensninger i antall våpen hos den alminnelige jeger og sportskytter føre til færre forbrytelser med og uten bruk av skytevåpen? 4.Vil vi få få et kriminalitetsfritt samfunn, hvis vi har en helt ubevæpnet befolkning? 5.Ville vi kunne ha mindre strenge våpenlover i Norge, om Norge hadde en homogen befolkning? 6.Bør mennesker med politiske/etiske (eks. kommunister, praktiserende muslimer, fundamentalistiske kristne, frp'ere, etc) meninger som enkelte myndighetspersoner få forbud mot å drive jakt og sportskyting? 7.Bør de samme personer evt. ha restriksjoner for andre typer/utøvelse av rekreasjon og idrett (eks. orienteringsløp, speiderbevegelse, tradisjonell dans, maraton, høydehopp, motorsport)?
  2. Hva mener du? Hva har dette med dagens våpenlovgivning å gjøre?
  3. Eg håpar det blir innført halv-automat forbud, da dette kan føre til at det blir mindre tjuvjakt. Og det vil gje oss ei tryggare kvardag, då det vil verta vanskelegare for kriminelle å skaffa seg slike våpen, gjennom innbrot i norske heimar.
  4. Jeg forsto det slik på han, at han skulle bygge dette i betong, uten vindu, ca 6 meter fra huset. Planen var også å ha alarm til Securitas i bygget, og at det også skulle være våpenskap inne i bygget. Bygget var planlagt å være 3x5 meter.
  5. En jeg kjenner, ønsker å bygge furtebu i hagen. Kan han oppbevare våpene der, når de står i våpenskap i boden/furtebua? Kan det være ekstrakrav, f.eks. alarm? Han eier 4 jaktvåpen.
  6. Ja, da ska vera sikkert o visst.
  7. Noen som vet noe nytt om den nye forskriften? Blir den endret? Når trer den eventuelt i kraft?
  8. Jeg synes det har vært øredøvende stille fra alle parter i lang tid nå. Noen som kan komme med litt informasjon etter hvert?
×
×
  • Create New...