Jump to content

DELTA

Members
 • Content Count

  275
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Noen som har hørt uttrykket: "Best viste praksis" før?
 2. DELTA

  DSR 1 bra?

  Neida Knut Erik det var på ingen måte hemmelig! Men det er vel ikke slik at man som kammerbruker har plikt til å legge ut brukererfaringer hvis noen spør? Samtidig , hvis man ser tilbake til da disse riflene kom på markedet og alt preiket om lovlig / ikke lovlig så ligger vel mye av forklaringen på informasjonsmangel der! Problemstillingen rundt det å bryte/flytte grenser er vel et velkjent fenomen for deg også Knut Erik?
 3. DELTA

  DSR 1 bra?

  Dama mener du? Ja det er lov å drømme, men nei! Fra spøk til alvor, jo det er mulig det stemmer!
 4. DELTA

  DSR 1 bra?

  Jada , jeg så jo dette komme! Men det sies at en god latter forlenger livet så det er jo bra! Leit at innlegget og min kommentar oppfattes som sutring og sureleppe. Har et for avslappet og upersonlig forhold til mine våpen og spesielt DSRen til å bruke energi på slikt! Når det gjelder påstanden om å ikke ville dele erfaringer ang DSRen Knut Erik, så kan flere av kammerets medlemmer bekrefte at jeg har delt av mine erfaringer på godt og vondt! Dette har foregått via noe som kalles PM ,noe du sikkert også er bruker av. Hvorfor ikke i DSR tråden? Jo, for da hadde vi jo havna nettopp der vi er nå! Men nå har du jo tjangsen til å fortelle folket hvilken overpriset drittbørse DSRen er da flere her leser mellom linjene at du har opplysninger du ikke deler! Men det er nå opp til deg!
 5. DELTA

  DSR 1 bra?

  Merkelig tråd dette! Diffuse og for det meste negative kommentarer om et våpen de ferreste har sett , prøvd eller i beste fall tafset på og hvilke våpen som helt sikkert er minst like bra eller kanskje til og med bedre. Men for all del , råd er lov å gi! Å sammenligne en M10 eller en MRAD med en DSR blir som å sammenligne epler å pærer. Ikke fordi den ene er bedre enn den andre men fordi de er bygd for ulike bruksområder. Hadde tenkt å legge ut en tråd med brukererfaringer gjennom 10 år med DSR, både våpenet og folka som lager den og som jeg har hatt en del kontakt med. Men jeg overlater det simpelthen til forståsegpåerne!
 6. Siste nytt ang.LabRadar. Due to some government regulations, direct sales to end users is not possible at this time. We will have dealer set up in each EU country to purchase from. Units sold outside of the US, Canada and Australia have more restrictive government regulations that requires the output to be aprox 30% less than the US models. This reduction in power will affect how far it can track projectiles. The accuracy remains the same. The first shipment has been delivered to us. They have all been sold. Full production should start soon, but I do not have a firm date for the next shipment from the manufacturer, but I would guess late September. The first units will be sold in the US and Canada, followed by exporting a few months later. We will keep your contact information and will let you know when they are available. They will be available from our website and various local dealers whom we will publish when they have been shipped product to sell. You can also keep watching Facebook and our website for new information. We have two videos on YouTube " target="_blank Retail pricing will be $559.95 USD. If you have any other questions let me know. Best regards, Richard Mouser Exclusive Distributor for LabRadar info@mylabradar.com http://www.mylabradar.com" target="_blank
 7. DELTA

  GRS

  Avisartikkel om GRS. http://regionavisa.visto.no/webbook/2015-02-04/#18" target="_blank
 8. Tyske DSR er også et alternativ. Leveres i 308 ,300wm og 338lm. Dette er også et bullpup design og derved kort ifh til vanlig design. Riflene har meget god presisjon.
 9. 7,92x57 er også en kandidat her og da skutt i 30-06. I følge skytteren var rekylen "litt" kraftigere enn en vanlig 30-06.
 10. DELTA

  Unghund skutt

  Så du er altså troende til å skade eller sågar drepe et menneske for en død hund? Vel, du skriver det selv og da mener du det vel? Da er det faktisk på tide at du setter deg ned og tenker deg om!
 11. Hmm... Foldbar ,men ikke foldestokk! Løpslengden er vel også innafor. Må være det frittstående grepet som avgjorde saken! Ikke faen om jeg hadde samtykket i beslag paraplyen min hvis det regnet.
 12. DELTA

  Utralydvasking

  Noen som kjenner til firma som utfører ultralydvasking av maskindeler?
 13. DELTA

  Godkjenne rifler

  Ikke noe du kan gjøre for å få denne rifla godkjent til jakt i Norge. Den har rett og slett feil utseende!
 14. Dette ser ut til å være en snedig sak. Men denne starter målingen ved å detektere munningsblåsten. Da spørs det om den virker ved bruk av lyddemper?
×
×
 • Create New...