Jump to content

3N38

Members
 • Content Count

  97
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei ATnT, Jeg ringte og etterlyste søknaden og i denne samtalen argumenterte jeg for disse forskjellene og fikk til svar at dette kunne ikke jeg dokumentere og dette ble en påstand. Når jeg spurte om jeg kunne sende bilder av Buckmarken med våpenkortet i bilde for å dokumentere min påstand fikk jeg til svar at "dette kunne like godt være et bilde av naboen sin pistol"
 2. Hei, jeg har en konkret problemstilling vedr søknad om reservevåpen, Pardini kal 22lr til bane/felt. Jeg la ved søknaden en bekreftelse fra klubben at jeg er konkurranseskytter og en vedlagt liste på 15 stevner jeg deltok på i 2016 der jeg brukte min Benelli 22lr. I tillegg til Benelli pistolen har jeg en Browning Buckmark til spesialpistol. Saksbehandler sier hun ikke kan innvilge en ny pistol i kaliber 22lr (reservevåpen) siden jeg allerede har 2 stk i kaliber 22lr fra før, siden jeg ikke trenger flere pistoler som kan benyttes i samme program som de pistolene jeg eier i dag. Søknaden min har blitt plassert i en egen "bunke" som en jurist/våpenteknisk person skal vurdere. Er det andre som har opplevd den samme behandlingen? Dette er saksbehandler i Ålesund.
 3. er det noen som vet hvor lang behandligstid det er på våpensøknader i Ålesund for tiden? Har ventet i 3 uker nå
 4. Kan Ubertis "S&W 1875 No. 3 Top Break" revolver brukes til "Smith & Wesson Individuell – O & R"? Og alle kaliber er lov: 38 Spl, 44-40 og 45 Colt? Er det noen med erfaring med S&W 1875 No. 3? Presisjon, ladninger og fungsjonering?
 5. Jeg kjøpte noen Dillon presser for en del år siden direkte fra fabrikk fraktet av Jetcarrier. Reklamerte i år på en del som hadde knekt og fikk ny del levert direkte hjem til meg. “No BS” warranty har fungert for meg
 6. Nye fjærer og magasin ble bestilt på torsdag, i dag lå de i postkassa Nå fungerer den 100% så langt i kveld. Meget bra service fra Anders http://webshop.benelli.se/" target="_blank Anbefaler å handle herfra, kjempeservice både på e-post og PR telefon.
 7. Hei dobrikk Jeg sjekket åpningen på mine magasin og de var 7.4mm Hvordan får jeg klemt sammen åpningen? Magasinet er knallhardt!
 8. Jeg har ingen erfaring med magasinjustering, er det noen som har fått utført dette av børsemaker? Hvem?
 9. Her er bilde av kammerenden. Denne artikkelen var interresant, men gav ingen løsning på problemet: http://privat.bahnhof.se/wb810999arne/a ... p90_32.htm" target="_blank" target="_blank
 10. Takk for hjelpa Ei tohi varjata Jeg har samme problem med begge magasinene. Har byttet fjærene i magasinene, uten bedring. Skal ta et bilde etter jobb hipshot
 11. Dette problemet skjer i gjennomsnitt en gang pr magasin (5 skudd) Har testet både med kjøpeammo, 100 gr Geco, og hjemmeladet 100 gr WC. Noen tips for å løse problemet??
 12. Hei, er det andre enn Pedersen som har 2011 rammer? De er for tiden utsolgt
 13. Her er bilder og ideer for slideletting: http://www.gansguns.com/lightening.html
 14. Hei Blaserproff Sendt inn min søknad 19.03, fikk søknaden i retur 08.05 Ttt på Sunnmøre
 15. 3N38

  1911-tråden

  Hvem selger 1911 rammer her i landet? STI eller Caspian.
×
×
 • Create New...