Jump to content

pardini

Members
  • Posts

    87
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pardini's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

-1

Reputation

  1. man lader vel ikke nødvendigvis for og redusere utgifter,mere for og skyte mere for samme pris,samt få en tilpasset ammo og da har man også fått kraftig utvidet hobbyen.
  2. Bruker n320-2,1 grains med 71 grains mantlet
  3. pc9s som min heter er 9 mm med 5" sleide og 6" løp med sikte montert på et (lodd/lettmetall fremme på løpet) som forøvrig da er 7 mm lengre enn løpet på en gt ( 127 mm-134mm),17 skudds kap.Jeg har deltatt mye rundt om men har bare sett en pc9s utenom min egen.
  4. For den som ikke gidder og legge arbeid i det,vent på vinteren legg opp en passe mengde snø,skyt kula inn i denne og grav den frem etterpå,det skal overaskende lite snø til.
  5. brukte 4" i gamle dager 17 grains n110/158 rem hp,puss etter hvert stevne og masse vondt i lanken de neste tre dager( faktor litt over 200),derfor glem lettere kuler enn 180 grains.
  6. kronograferinger fabrikk ammo 32 h&r long magnum federal 95 grains lead bullet fem skudd med avs 974 fps,es 22,5,gir da en håreisende faktor på hele 92,5( til sammenlikning gir 115/313 hunters cast foran 4,7 grains 3n37 f=119) obs skutt i s&w m16
  7. jeg har slutta og bruke federal til pistoler,synes disse er for myke og bruker derfor ww ww eller remington, dette er jeg veldig fornøyd med har ikke hatt noen problemer som kan relateres til hettene
  8. det har du helt rett i jeg har noen federal og det er ikke akkurat voldsomme detonasjoner,når våren kommer skal jeg foreta noen kronograferinger,men det blir en stund til enda ( mars/april).
  9. det er ikke bare det som blir putta i patronen som kan gi for høye trykk,man skal også se til at tønne og løp ikke har for store oppbygninger av bly da det er fullt mulig og bule tønna med med 38 ladninger som ligger innenfor hva som er oppgitte ladedata,en rustfri kammerbørste er et must for sikker drift ( da spesielt om dette er en 357 som brukes for vanlig felt og mag.)
  10. prøv med en kule rundt 115 ( hunters cast eller liknende)legg bak en dose 3n37 4,5 -5,0,dette vil gi en faktor på rundt 120 noe som jeg vil påstå er nok for dette kalibret da hardere kost vil resultere i utvidede hettelommer og hylse sprekk,det er nemmelig ikke våpnet som er begrensningen i når det gjelder dette kalibret det er mangelen på messing rundt hettelommen. OBS,glemte opprinnelig spørsmål hornady xtp 100grains/312 gir med 5,5 grains 3n37 f= 100
  11. pardini

    pardini gt9

    pc9 betyr ikke kortere løp,min har ca en centimeter lengre løp enn gt9.
  12. det finnes ballistiske tabeller bak i de fleste ladebøker,der vil man kunne se forskjellen
  13. du gir ikke så mye opplysninger,men da min var ny var det ganske så trangt,den måtte gå seg til litt(sørg for og smørre opplåsnings området).
  14. men sindre det går da helt greit du kan da gå på samme lag som oss,vi passer da på deg!
  15. men da kan du da gjøre som meg,bruk 32 revolveren i grov (dobbel moro for den som liker revolvere)
×
×
  • Create New...