Jump to content

MagnarA

Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Er berre og ta kontakt med dillon, so tenkjer eg dei sender deg ny ganske so kjapt. Har ikkje opplevd slikt på mine dillon presser. Og det har vert nokre trange hettelommar opp i gjennom.
 2. Eg anbefalar deg og besøke nettsida og forumet til svartkrutt.net. Og mykje intresant på norsksvartkruttunion.no. Der er mellom anna ei liste over medlemsklubbar, so du kan leite opp dei som er nærast deg enkelt. Det er vel på sin plass og advare om at Svartkrutskyting er avhengigheitsskapande. MagnarA
 3. No er du nok på feil grein razor. Det det her er snakk om er nok kassa for finpistol.
 4. Børselars har hatt grepsplater
 5. MagnarA

  Pardini gt9

  Tja. Er slik med fleire eg har kjennskap til. Men det går vel og ha på litt locktite.
 6. MagnarA

  Pardini gt9

  Skruane på min må ettertrekkast jamnleg. Har ca samme mengde skot igjennom min som deg. Men hadde nokon klakka til meg 15000 gonga hadde vel eg hatt en par lause skruar og.(no seie eg ikkje at eg ikkje har det)
 7. Eg har brukt cci std i min sia eg kjøpte den for 5-6 år sia. Lite problem med ammo. Eine magasinet krangla litt no i vår og eg er på tredje avtrekkarbøylen. Men alt i alt ein god pistol. Har testa topshot og opplevde vel nokre matefeil. Cci blazer er og testa og problemfri, men følest litt hardare i rekylen.
 8. Det ein og kan ta med er at i rundskrivet gjeld eit lvl2 stemne som to startar og eit lvl3 som 4... So det blir då forskjelsbehandling mellom forbunda.
 9. Reservevåpen gjeld jo pr våpen uansett. So du får kun ein start i f.eks revolver pr feltstemne.
 10. Litt hardare. Typ winchester i small pistol.
 11. MagnarA

  Delevåpen

  Hei. Eg kjøpte eit delevåpen ein gong. Selgar leverte inn løp og ramme etter og ha demontert resten og sendt det til meg. Fungerte fint det.
 12. Isopor er ekspandert polystyren som ofte smeltar i kontakt med polyester som består av styren. Det er muleg at epoxy ikkje angrip på samme måte, det har eg aldri prøvd. Ville besøkt ei båtforretning og skaffa noke ekspandert pvc. Oftast kjendt som divinycell produsert av diab. Ein densitet rundt 60 er sterk nok men hardare kvalitetar er enklare og bearbeide. Om du får det til og hefte på plaststokk tvilar eg på. Men det kjem an på kva type plast stokken er laga av. MagnarA
 13. Eg pleier skrive " NSF sine program for finpistol". Ruger mark IV er ikkje egna til 2a og 2b..
 14. Sikker på at den ikkje er godkjendt. Den er komt med på det siste vedleggsskjemaet til DSSN.
 15. Gjeld samme reglar for erverv av t.d ein ruger 10/22 til mini rifle som for erverv av ar? Plagast med full jaktgarderobe. MagnarA
×
×
 • Create New...