Jump to content

jeger_tor

Members
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

jeger_tor's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er det jeg eller du som har sett feil på kalenderen, har sjekka flere ganger og så vidt jeg kan se så er det ikke 1. april i dag....?
  2. jeger_tor

    Viltkamera

    Bilder tatt av Wildgame innovations-kameraet. Kjøpte det får 1000 kr på Wingevåpen i høst og er egentlig veldig fornøyd med kvaliteten på bildene i forhold til prisen. Første gangen jeg laster opp bilder. Får dere sett dem?
  3. http://www.jaktfall.no/index.php?nr=90& ... &startrow=
  4. STOR elg stanget i hjel Folldal i høst. http://www.ostlendingen.no/article/2009 ... /196022188
  5. Hei Her er en link til forskjellige varianter av helle knivblader. Står ingenting på siden om at det går an å kjøpe løse knivblader, men det går. Bare å sende en mail til de med hvilke du ønsker å bestille. Godt utvalg av forskjellige typer, god kvalitet og relativt rimelige knivblader. http://www.helle.no/Default.aspx?tabid= ... uage=nb-NO
  6. Ellers så jeg nettopp en brukt Husquarna i 9.3x62 til salgs hos Jakt og friluft. Skifter du til syntetstokk så er du i mål innen budsjettet ditt. Har sett på den rifla som er til salgs på Jakt og friluft. Kanskje ett dumt spørsmål, men prøver likevel; Må man da få spesialtilpasset syntetstokk, eller blir det produsert syntetstokker som passer rett på Husquarna?
  7. Takker for svar! Det er tre grunner til at jeg vil ha 9,3x62; det er ett godt kaliber med tanke på elgjakt, fint kaliber for kapping av løp (så vidt jeg har forstått) og det er bra tilgang på ferdig ammo. Ser det er flere som har foreslått Tikka, ett godt forslag, men litt kjedelig for meg siden jeg alt har ei tikka T3 i 6,5x55. Ser også at halvauto er foreslått. Prøvde ei Benelli argo comfortech på villmarksmessa i fjor og likte egentlig den ganske godt. Noen som har testet presisjon for denne rifla? Om det er mulig å skifte løp på remington er det absolutt interessant. Må man da skifte noe annet enn løpet, tenker da på sluttstykke osv.? Setter pris på forslag og tips!
  8. Har tenkt på å anskaffe meg ei rifle i 9,3x62. Har sett en del på internett, men har egentlig funnet ut at utvalget av rifler i dette kaliberet er relativt lite. Er det noen her som har forslag eller anbefaling om hvilken rifle jeg kan kjøpe? To kriterier: - Helst ikke over 10 000 kr - Synt. stokk Kunne tenkt meg remington, men har ikke funnet den i 9,3x62. Finnes det? Forslag?
  9. Jeg har kombekappe i gummi på både rifla og hagla. Det er etter min mening mye bedre på skyting med sekk, siden kolba sitter godt på skulderreima på sekken og slipper at den glipper av som den ofte gjør med plast- eller trekolbekappe. Tror man får kjøpt kolbekappe i gummi til de fleste våpen.
  10. Det hadde vel vært bedre med en velplassert .17hmr eller en .227 japanese? Eller hva er din ekspertmening? Og helst bruke helmantel?!
  11. Skjøt mitt første rådyr i dag Ett rådyrkje på 12 kg, hadde egentlig foventa at dyret skulle veie mindre. Er 12 kg bra for ett rådyrkje nå?
  12. Mange fine bilder og fin fangst! Har vært i Sørvågen (like ved Å) mange ganger, men desverre aldri jakta Men selfølgelig fisket en del...
  13. Kommer meg dessverre ikke avgårde før neste helg Men lykke til alle sammen! og husk å ta bilder som dere kan legge ut når dere kommer hjem!
×
×
  • Create New...