Jump to content

Xprez

Members
 • Content Count

  1,325
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det er vell Nosler sin Ballistic tip som sitter i. Dersom det er fakta, så ville jeg kun brukt den på jakt der mat / ødelagt kjøtt ikke har noe å si. Den er ikke loddet/ bondet mellom kjerne og mantel. Og min erfaring er "eksplosiv" effekt.
 2. Hei! Litt eldre tråd, men ville bare skyte inn, at 140 gn SST i 6,5x55, er et godt valg dersom du skal jakte sel. Funker "som snus".
 3. Eneste grunnen som jeg mener betyr noe, er vil-ha faktoren. Selv har jeg både 308 win og 300 win mag. 308 har aimpoint for raske skudd på korte hold. 300 er en t3 sv med br refleks demper, tofot og 6-24x50 kikkert for lengre hold og mindre "blinker". 308 win blir som regel hjemme når jeg drar ut.
 4. AM-TAC 416 Hushpuppy Flere som kommer med subsonic i 416 ser jeg.
 5. Noen filmer fra Seljakt.net :
 6. Ingen info fra NJFF heller. Så med mindre sikre kilder kan bekrefte dette, tar jeg det med en stor bøtte salt.
 7. Et lite utvalg av ammunisjon; http://www.jaktogfriluft.no/display.aspx?menuid=17135 http://www.jaktdepotet.no/display.aspx?menuid=3194
 8. Jeg bruker det kruttet til så tunge kuler uten problem.
 9. Huff og huff. Glemte å takke deg deerkiller! Tusen takk for quickload data!
 10. Hei! Tenkte jeg kunne låne tråden litt? Jeg vurderer å begynne å bruke 208 grains Hornady A-max i min T3 SV i dette flotte kaliberet. Noen som har anbefalinger på ladninger med N-160 krutt? Og evt. virkning i dyr (ekspansjonvillig eller treig etc)? På forhånd takk. Med ønske om ei fin fin helg, Xprez
 11. Xprez

  Tikkaklubben

  Pent om jeg får si det selv... <3
 12. Er at par fordeler som jeg ser. 1. dersom man er ny i kaliberet (eller magnum generelt), så er det en fin start uten å bli dyttet for mye av smellen. 2. du kan ha ca samme siktepunkt på diverse avstander uten nevneverdig forskjell på kulebanen. 3. 150 grains kuler i heftig fart har noe ala "v-max" effekt. Men det er da min mening. Selv skyter jeg 175 - 210 grains Berger Vld Hunting ofte, men ei styggrask 150 NBT på kobben er meget effektiv.
 13. ja, og 230 + 230 er ikke så langt unna det billigste kruttet til Vihtavuori.... Forskjellen er at Norma tar pr 0.5 kg, mens Viht. tar pr 1.0 kg. Sorry OT.
 14. Støtter denne. Norma er som regel dobbelt så dyrt som Vith. sitt krutt. Får samme hastighet med det som med Norma, må bare velge riktig type krutt.
×
×
 • Create New...