Jump to content

Ole Jørgen

Members
 • Content Count

  295
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei. Jeg er på utkikk etter en ny hodelykt. Har en Fenix HP 11 nå, den har forsåvidt funket greit til mitt bruk. Den har blitt litt svak/slakk i tiltinga. Trenger nå en ny hodelykt. Vil vel egentlig ha ei lykt som er mye lik den jeg har, men kanskje gå opp et hakk i størrelse, lumen og pris. Syns det var kjekt og kunne bruke vanlige AA-batterier, og at batteripakka var festet til hodereima. Men kan være åpen for andre forslag når det gjelder batteriløsning, Kan vel eventuelt ha den på lading i bilen via 12 v uttaket. At den kan ligge i bilen med laderen koblet til hele tiden når den
 2. Noen som veit hvor man får kjøpt slik tusenmeter med håndtak, ledning og plugg for sigarettenner'n i bilen?
 3. Kunne blitt første losreven til Finskestøveren Reidar, men jeg gjorde ikke god nok jobb bak hagla. http://jegerprat.blogg.no/1327254544_rev_etter_bra_hundear.html
 4. Etter å ha lest igjennom tråden drømmer jeg nå om å kjøpe Seven rifla til broder'n. Han har en slik i SS i plaststokk. 308. Kunne tenkt meg å kappe pipa for så å sette på en liten lyddemper. Trur det kunne blitt en fin rifle og klatre etter gaupa med
 5. Har sendt deg en PM Torbjørn
 6. Da er en Fenix HP 11 bestillt! Gleder meg til å teste den
 7. Hvordan er den Fenix HP20 lykta med tanke på batterier? Er det en ekstern batteriboks som man har i sekken eller lomma? Vil helst ha alt på pannebåndet. Batteriene må vare lenge. Vil helst ikke ha oppladbar lykt, fryktelig enkelt å kunne bråskifte batterier i skauen.
 8. Tja, ja, nå blei jeg veldig usikker. Det som var fint med den du linket til var jo at den lyste bredt og langt på en gang, Led Lenseren må man jo fokusere. Har jeg forstatt det rett? Men samtidig er jeg skeptisk til "nye" merker. Det er hvertfall nytt for meg.
 9. Skal nå gå til innkjøp av hodelykt til maks 1000 kr. Før hadde jeg denne: http://www.abcfritid.no/produkt/ledlenser-t7?c=lommelykter , den var jeg kjempe fornøyd med og vil ha ei hodleykt i nærheten av den, gjerne litt bedre også. Er dette det beste altenativet da? http://www.lightman.no/product/570823/LED-Lenser_LED-Lenser-H14-fokuserbar-hodelykt.html
 10. Er på utkikk etter en stor hodelykt som lyser bra! Noe al'a en tusenmeter som sitter på hodet. Noen som veit hva jeg kan se på? Har ikke bestemt meg for prisklasse enda, vil se alternativer først. Må lyse langt, men samtidig grei vidvinkel... Må kunne kjøpes i Norge. Batteriene bør vare lenge, det beste hadde vært med en lykt som lyste på det beste hellt til det ikke var mer strøm. Bør kunne være slik at jeg kan bytte batterier når jeg er i skogen, ikke bare lade opp.
 11. Da er brakka så og si ferdig og klar for jakt. Mangler bare å behandle døra, + litt annet småtteri.
 12. Jocke Smålenning fra Sverige har en genial patent på kolbeforhøyer. Bare å trykke inn en knapp og heve/senke som du vil..
 13. Rett etter grasslåtten er reven mye utpå jordet og leiter etter mus som ligger i radene med gras. Da er det kjekt med en musepipfløyte dersom reven er litt skeptisk til å komme ut på jordet. Men fugleskrik og kaninskrik er også effektivt. Personlig mener jeg man bør variere mellom musepip, fugleskrik og kaninskrik om sommeren, mens hareskriket kan spares til vinterens lokkejakt.
 14. Gratulerer! Er ikke alle som gidder å lese igjennom. Det står litt respekt av det
 15. Er vel det som er problemet, må nok ha en varsler som ikke lager lyd. Da måtte det hvertfall blitt en Mikkel-Revevarsler med øreplugg. Eller bare en Spypointvarsler som vibrerer eller lyser.
×
×
 • Create New...