Jump to content

Haaranes

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About Haaranes

  • Birthday 02/24/1985

Haaranes's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er akkurat innforbi 11. Men kom litt OT her, poenget var egentlig å illustrere størrelsevariasjon.
  2. Denne var rett og slett grov! Hadde vore interessant å visst akkurat det med slaktevekta ja. Og ikkje bare tagger. Har sjøl eit fint bilde av kor stor variasjonen kan var i forhold til tagger. Dette er ein liten tier og ein stor ti/elleve (er litt i tvil om den 11 teller). Slaktevekt på 82kg og den andre i overkant av 120 ein plass (gevirmasse på 3,8
  3. Burde kanskje skrevet SS ja........ Men har kikka litt rund nå og må vel heller ta tilbake det om gjengene ser det ut som......
  4. Den objektive delen var etter mitt syn den sikkerhetsmessige opplæringen de faktisk til min store forbauselse hadde tatt med. Akkurat det med spesifikasjoner og diverse feil fekk vel dei fleste her inne med seg, men det er få andre som legger merke til alt dette vil eg tro. Det var vel heller ikkje poenget og ramse opp våpenspesifikasjoner. Men som eg skreiv her i sted så er dette blant de mest ekstreme, men vinklinga og klipping peker jo kun mot en retning: Undeholdende "amerika er gærne-TV"
  5. Delvis enig i dette, men at det hjelper å skape holdinger om våpen her hjemme i Norge blant folk som ikkje har peiling. Det er eg desverre ganske sikker på.
  6. Visst dei orginale gjengene (som er enormt ukurante) på denne tactical rifla det er snakk om ikkje skal brukes, så ser eg ingen fordeler med tactical i forhold til supervarmint. Supervarmint er en del billigere og ruster hvertfall litt treigere enn blånert.
  7. Joda, det var vel objektivt, men det var hvertfall i den helt ekstreme enden de hadde funnet de foreldrene...... Og at de hadde "klippet" med såpassa om våpensikkerhet var faktisk en positiv overraskelse (i forhold til mine forventninger til dette programmet.) Men vinklinga av saken var det lite tvil om at var negativ....... Sånne program som dette motarbeider sånne som oss her inne enormt.
  8. Stort ammo forbruk hvertfall. Det og lære skyting og sikkerhet i ung alder er helt topp, fekk selv begynne såvidt med 22en når eg var 6 (og det har nå forhåpentligvis gått bra.) Men unger med automatvåpen/håndvåpen og ein heil del av det de viser fram her syns eg heller lite om. Dette er jo unger som såvidt kan knytte skoa. Dette er ikkje for å var negativ, men det blir litt mye.
  9. Dette skurrer for meg. Først ei anbefaling, og så spørsmål om erfaringer på samme våpen? Og 800m med Classic Diavari 2,5-10*50 med retikkel 4?
  10. Har akkurat begynnt med åtejakt, så er helt fersk. Er godt med revespor rett oppi lia her, så eg fekk tak i et par smågriser som eg hang etter traktoren og tok et par turer opp og ned et par skogsveier, og la det i ein avkrok på et beite, har nå gått noen dager uten respons. Rekner med dette er helt normalt. Og spørsmålet er om kulden har stor betydning på revens interesse for åtet (spesiellt med tanke på at det er en ny plass og eg ikkje har fora før nå)? Ligger mellom 10-15 kalde her nå, men grisene var det fortsatt lunk i når eg var ute og luftet dem.
  11. Er jo fin måte og psyke ut resten av gjengen på standplass.
  12. Super Varmint 6,5x55 Meopta R1 4-16 Picatinny og Leupold QRW ringer
  13. Var ikkje dette noe Swarowski også måtte til med for noen år siden? Grunnet alt for mye "hjemmeimport" og dei norske forhandlerene måtte holde ettermarkedet. Litt off topic men........
  14. Ønsker også en visst det fortsatt er muligt.
×
×
  • Create New...