Jump to content

Bukken67

Members
  • Posts

    67
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bukken67's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei! Har selvfølgelig klart å miste min elskede astro 320 sitter da igjen med en hundeenhet av typen t5. Noen som vet om jeg kan bruke en alpha 50 eller 100 på dette halsbåndet uten noe form for "omprogrammering"?
  2. Hei! Vurderer å gå til innkjøp av quickload, men må først få avklart en ting som jeg er sikker på at noen her inne vet! Spørsmålet er om det går å kjøre en «lisens» på flere maskiner, f.eks. hjemme, jobb, hytta osv. eller må den registreres opp mot en arbeidsstasjon?
  3. Takker for gode og seriøse svar. Er nok av den enkle sorten som liker å forholde meg til minst mulig ting og tang, men burde vel klare å holde rede på en par, tre forskjellige kruttsorter trass at man til tider tror man er lettere angrepet av alzheimer . Uansett så ser det ikke ut for at man gjør mye feil om man velge det en eller det andre i dette tilfellet.
  4. Hei! Skal starte å lade noe 6,5x55 for en bekjent, har frem til nå drevet kun med 30.06 og noe 7x57r har da fortrinnsvis brukt n-160 og vært godt fornøyd med det. Men skal altså nå utvide «repertoaret» med 6,5x55 , sitter da og ser på div. ladedata og ser at jevnt over så gir n560 høyere hastigheter en ved bruk av f.eks. n-160. Hvilke erfaringer er det rundt omkring ved bruk av n560 i 6,5x55 og 30.06 (fordeler/ulemper)
  5. Takker for greit svar! HMM! dette blir noe å nøste opp i
  6. Vet ikke om Big5 var importør, tviler vel på det. Men hvem er importør av Meopta i dag da? Vaabenhuset Nygård?
  7. Hmm! Kan vel se antydninger til slike dråper du snakker om, men det ser jeg ikke på som noe problem, men det store rusket som ligger mot sentrum av kikkerten ligger slik til at det kommer nesten midt i siktelinja slik at når jeg sikter på ”vanlig vis” så blir det som en grå sky rundt prikken, j….. irriterende. Har vel brukt rifla på normalt vis verken mer eller mindre, så hvis det er et belegg inne i kikkerten som løsner så må da dette være en produksjonsfeil. Kikkerten er for øvrig nøyaktig 3 år gammel og kjøpt hos Big5.no på Steinkjer, noen som vet om dette firmaet eksisterer? Har forsøkt og søke litt på nettet men det ser ut til at nettbutikken ikke eksisterer lenger, noen som har noen tips?
  8. Hei! Vet ikke om problemet kommer så godt fram av bildet, men det ser ut som det har kommet en hel del med rusk og rask inne i kikkerten min, hvis jeg holder øyet en 20-30 cm fra kikkerten og beveger hode fra side til side så beveger flekkene seg etter lysringen som dannes i kikkerten. Vet ikke om jeg har forklart dette forståelig , men for meg så virker det som sagt at disse ruskene er inne i selve kikkerten (har pussa linsene ja ). Noen som har peiling på dette eller som har erfart noe lignende?
  9. OK Takker. Starta på 43 grs, ga 718 m/s, litt soting på hylsehalsen, for prøve å jobbe meg litt oppover etter vært.
  10. Hallo! Bruker denne tråden her jeg. Skal lade noen skudd til min nyervervede kombi i 7x57R. Kule: Nosler accubond 160 grs. Krut:t Vihtavuori N-160 Finner ingen ladedata for eksakt denne kula, men ser i Vihtavuori sine ladetabell at de oppgir en startladning på 45,2 grs til Sierra gameking med aktuelle krutt. Så da er spørsmålet kan jeg gå ut fra at jeg trykt kan bruke denne startladningen også for accubond? Noen synspunkter på dette eller om det er noen som har ladedata så mottas de med takk.
  11. - FYLKE: Sør-Trøndelag - KOMMUNE: Meldal - FADDER: Bukken67 - KONTAKTFORM: PM - HVA DU KAN HJELPE MED: Lading av riflepatroner, enstasjonspresse + litt pistol - KUNNSKAPSNIVÅ / ANNET: Ladet i ca 5 år
  12. Vurderer og lade noen patroner med 110 grs. V-max i cal 3006, tenkt å starte med 54 grs. med n-150, noen der ute som kan fortelle meg om det høres ut som en grei startladning?
  13. Poster denne her jeg. Har en kombi i kaliber 20/76 – 7x57R (1/2 choke) som jeg er litt usikker på angående trykkmerkinga. På undersiden av pipeblokka står merket PSF med to stjerner over og inne i selve låskassen står PSF med to stjerner over, så langt er alt greit, går ut fra at denne takler alt av ammo som finnes i dag. Men så på selve rifleløpet står det PSF med en stjerne over og da blir jeg usikker , er det kun rifleløpet denne merkinga gjelder for eller gjelder denne merkinga også for hagelløpet slik at jeg ikke ukritisk kan bruke alt av ammo? Noen der ute som vet dette?
×
×
  • Create New...