Jump to content

janjenssen

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

janjenssen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Noen som vet om det er mulig å tilpasse en Grodås stokk til en SSG 69 PII rifle? er ikke happy med stokken på SSG'n men ønsker en Grodås stokk på rifla da jeg er svært happy med selve rifla. Alle tips mottas med takk:)
  2. Noen her inne som har erfaringer med en kikkert som heter Kahles H5 2,4-12X56? min far skal ha seg nytt kikkertsikte og har en anbefaling på denne kikkerten. alle tilbakemeldinger mottas med takk!
  3. janjenssen

    Delbar 223

    er det noen der ute som kan svare på om hvor jeg kan skaffe en rifle med 223 kaliber som igjen er mulig å dele? jeg skal ha den med i en sekk og gå et lengre stykke så jeg vil ikke ha en hel en. all hjelp mottas med takk.
  4. Jeg lurer litt på å anskaffe meg en Remington 700 SPS Tactical. Denne børsa er topunkt pillarbeddet, og jeg lurer litt på hva dette innebærer? vil dette påvirke våpenets nøyaktighet etter noen skudd? vil den begynne å kaste?
  5. noen som har erfaring med denne rifla? finner ingen forhandlere i Norge som selger denne heller. Noen som har noen tips?
  6. noen som kan anbefale en rifle med frittliggende tung pipe, gjerne kraftig stokk i 308 W?
  7. hva er fordelen med en frittliggende pipe?
  8. Jeg er inne på tanken på å kjøpe meg en . denne skal jeg utstyre med en Harris bipod og en Zeiss Classic Diavari 2,5-10*50 med retikkel 4. er det noen der ute som har erfaringer med denne rifla? noen som vet hvor jeg kan finne en pakkeløsning på denne rifla og kikkerten?
  9. ja enig i den at 300 og utover. selv liker jeg å skyte på ut til 800 meter med finkaliber og har jeg muligheten til enda lengre... vel da vil jeg teste det også jeg lurer litt på skyting med finkaliber. jeg lurer på om der er baner i rogaland hvor man kan trene på lengre hold med finkaliber?
  10. kan ikke tenke meg verre våpen enn en disse; mauser M98 tikka t3 lite trestokk benelli argo comfortech. 3 stk våpen jeg vil anbefale er følgende. Remington 700 SPS Varmint 308 W med Harris bipod, Seizz conquest 2,5-12*50 SSG 3000 .50 cal barret M82a1 dersom dere har mulighet til å¨teste disse to siste, som brukes av forsvaret idag, anbefales dette.
×
×
  • Create New...