Jump to content

Møringen

Members
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kunne tenkt meg lyddemper på Kit. Noen som har tips til demper og smed som kan gjenge pipa og lage en liten adapter?
 2. Testet med Fiocchi Sport og Soft i dag, 50 skudd av hver uten klikk. I dag fekk jeg også avgårde 50 topshot uten klipp. CCI standard derimot liker den ikke.
 3. Etter litt meir testing opplever eg en og annen patron som trenger to slag med hammeren for å gå av. Topshot er det som funger best foreløbig med ca 1/50, CCI Standard og SK standard var ganske ille med ca 10/50. Har original Hammerfjør i pistolen, men trur Shadow2 har 16lb som standard, mulig eg må opp i 20. 1 av 50 er egentlig til å leve med så lenge det kun skal brukes til trening, men er det noen som har forska på hvilken .22 ammo som krever minst for å gå av?
 4. Ja du har et poeng med rykte ja... På en god dag går 5 skudd i innertieren. Har ikke satt pistolen i benk for å teste.
 5. Joda, enig i det... men har lest mye rart om slike kit. Dette fungerte iallefall utmerket så langt.
 6. Omsider var kit ankommet og prøveskutt. Meget godt fornøgd. Hadde en dårlig dag skytemessig, men samlinga ser ut til å vere like god som med 9mm sleiden.
 7. Møringen

  Finpistol

  GSP er vel den med brattast grepsvinkel, det passer meg bra. så det spørst om jeg skal prøve en slik.
 8. Møringen

  Finpistol

  Hei, jeg skal kjøpe finpistol. Hva anbefaler folket å kjøpe og hvorfor? Kan godt bruke 20 000 på en ny gsp feks, men er den 15000 kr bedre en gammel gsp til 5000?
 9. Da er iallefall 3 slike kit ankommet Bergen, det ene skal til meg så fort søknaden er ferdig behandlet....
 10. Takk for svar, da veit jeg det:) Men hvor går grensa? Ikke lov å skifte fjører osv heller?
 11. Det var da voldsomt for en hårsår gjeng Humor er vist totalt fraværende her i gården. Kan ikke dere heller forklare for en uvitende hvorfor det er vesentlig hva pistolen skal brukes til i forhold til fjerning av kryp i avtrekket?
 12. Takk, muligens han jeg snakket med før i dag da angående et .40 kit til Tanfoglio dei har liggende. Jeg er desverre veldig dårlig på å forstå dansk, spesielt i tlf. Dumt dei ikke svarer på mail.
 13. Skjønner bare ikke hvorfor det er relevant i forhold til kryp, da det vil være en fordel uansett hvordan den brukes:) Foreløbig er den brukt i litt i hurtigpistol, både i grov med en hånds skyting, og militær med to hender. Etterhvert er den tenkt brukt til dynamisk bare jeg får ut fingeren og gjennomfører kurs Avtrekket er lettet litt med 11lb hammerfjær, etter dette ble krypet mer merkbart.
 14. Den brukes til skyting ja, Avtrekket er ikke ille men det er litt kryp som kan fjernes. Hva vil du egentlig frem til?
×
×
 • Create New...