Jump to content

Møringen

Members
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, noen som har tips til hvem i Norge som har fjører til Model 60 på lager? Var noe tungt avtrekk på den jeg fekk i posten i dag.
 2. Møringen

  Spesialrevoler

  Den jeg tenkte på ja. Mange jeg har sett har ikke noe mer låsing en den originale bak. Men mulig dette fungerer.
 3. Hva må gjøres for å få avtrekket opp i rett tyngde? skifte hammerfjør?
 4. Møringen

  Spesialrevoler

  Hei, Skal med tid og stunder når den riktige dukker opp, handle meg spesialrevolver. Ser at mange av dei som dukker opp på finn med nytt løp mangler låsing av tønne i fremkant. Noen som har erfaring med dette? Regner med denne låsingen er der av en grunn, originalt.
 5. Har iallefall litt lengre løp...:)
 6. Hei, Klarer ikke å finne ut om det er noen som importerer Dan Wesson til Norge for øyeblikket. Men det veit vel menigheten? Kom over denne kreasjonen og fekk "måha" følelsen.
 7. Hei, jeg var i samme situasjon i vinter og endte opp med en Tanfoglio Limited i .45 ACP. Veldig fornøyd. Einaste minuset er at den ikke liker SWC kuler noe særlig, men det gjør ikke meg noe. Jeg har også en CZ S2, og Tanfoglioen ser og føles så å si identisk.
 8. Har gjort dette 2 siste gangene jeg kjøpte pistol, begge i .22lr. Har i begge tilfeller betalt fullt ut på forhånd. Kjente ikke selger. Usikker på om jeg hadde gjort det samme selv ved salg.
 9. Det er ikke så lenge siden jeg kjøpte den, innvilget til trening. (Har en Model 14 som også var på bildet her, og to rugere, en 44 mag og en 357 mag, henholdsvis Super Redhawk og Blackhawk.) Har brukt den til en runde NAIS, men har nå nylig kjøpt en Pardini SP, så det blir nok ikke mer konkurranse skyting med Mod.17. Men det er en Modell 17 ja, 17-6 om jeg ikke husker feil.
 10. Hiver opp et bilde fra en dag på skytebanen i sommer der også min .22 revolver var med. Helt til høgre på bilde, Smith & Wesson modell 17. Artig sak
 11. Møringen

  Finpistol

  Etter MYE om og men endte jeg opp med en Pardini SP 2013 modell som ifølge selger skulle ha gått ca 1000 skudd. Tar selvfølgelig det med en klype salt, men slitasje på magasin osv tyder på forholdsvis lite bruk. Grepet på denne var i small så det blei solgt og nytt grep ifra Rink i XL bestilt. Dette kom i dag og kjennes ut som det passer rimelig bra. Mulig det må tilpasses litt, men først skal det skytes litt/mye. I tillegg til at jeg kjøpte grep med brattere vinkel en orginalt har jeg shimet litt i bakkant for å få den vinkelen jeg er komfortabel med.
 12. Kunne tenkt meg lyddemper på Kit. Noen som har tips til demper og smed som kan gjenge pipa og lage en liten adapter?
 13. Testet med Fiocchi Sport og Soft i dag, 50 skudd av hver uten klikk. I dag fekk jeg også avgårde 50 topshot uten klipp. CCI standard derimot liker den ikke.
×
×
 • Create New...