Jump to content

Morten C

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vet egentlig svaret på spørsmålet. Har hatt litt problemer med den første pistolen jeg kjøpte, og det kan være mulig å få til et bytte med en annen type pistol. Samme kaliber. Bytte fra .22 revolver til .22 pistol. Politidistrikt Øst, ventetid 10-12 uker. Noen sjanse for at de hastebehandler et slikt "bytte"?
 2. Sendte den inn til Børselars som fikk en våpensmed til å brotsje sylinderen på nytt. Så nå er alt i den skjønneste orden.
 3. Det hadde nok vært den greieste løsningen. Spørs om de har 10 patroners nikkel på lager så det kan vel ta sin tid.
 4. Har sendt en mail. Kjøpte den på nett, så det blir litt mer plundrete enn om butikken lå i nærområdet. Underlig om man har borret feil hull, håpet det var et enkelt svar på hva som er feil.
 5. Ja, fikk en venn til å pusse den for meg siden jeg ikke har erfaring, og den skal være helt ren.
 6. Kjøpte en Uberti 1873 Stallion Target .22LR Nickel Plating 5.1/2" 10 Shot cylinder. Når jeg skulle skyte for første gang så var kulene for store. Forsøke tre forskjellige merker, alle er for store for sylinderen. Noen som forstår noe av dette? Så lenge man lager en .22 pistol så skal det vel ikke spille en rolle om en bestiller med 6 eller 10 skudd sylinder?
 7. Hva er prisen på et slikt kit og hvor mye ca for å få det tilpasset?
 8. Fikk mail på mandag og godkjenning og at den lå i posten så snart avgiften var betalt.
 9. Har nylig startet og er nettopp ferdig med det obligatoriske. Fornøyd med det sosiale, og det var spesielt en som var veldig flink til å gi gode tilbakemedlinger, og som også kunne låne bort litt godsaker i en runde slik at en fikk forsøkt seg på noe med mer kvalitet. Det var imidlertid lite med fokusert trening og tilbakemeldinger, og jeg erfarte at jeg skjøt dårlige på slutten en ved begynnelsen. Så etter grunnkurset så har jeg valgt og holde meg vekk fra trening for faste medlemmer og skal gjøre det til jeg har fått eget våpen, koblet på Mantis X, og funnet ut hva jeg gjør feil og korrigert det. Ikke fordi jeg sammenligner meg med andre, men fordi jeg ikke skal automatisere feil. Vet ikke hvor lett det er å gi opplæring i skyting til hver enkelt, men det savnet jeg. Regner med å få våpen neste uke, tar en uke eller to med tørrtrening, så skal jeg hive meg på øvelsene igjen, og også hive meg på noen konkurranser.
 10. Har den forrige liggende i våpenskapet, fikk godkjennelse nå, så får vel våpnet om en ukes tid. Typisk det at utviklingen gjør at det man kjøper er gammelt før en engang får montert den på våpnet Fint å høre at den fungerte for deg.
 11. Leverte i Østfold i dag. Fikk beskjed om 8 uker behandlingstid.
 12. Hva er påskrift og skjema fra klubbleder? Jeg er ferdig med 6 månder, 24 x som er et klubbkrav, og prøve. Har betalt medlemskap og fått oblat. Trenger man mer dokumentasjon?
 13. Hadde tenkt meg en Tanfoglio og har ikke lett for å ombestemme meg, men ser ut til at det ville være det beste. Ser mange påpeke at avtrekket på CZ er vesentlig bedre enn Tanfoglio. Tror nok jeg vil velge sort og grå Shadow2, synes det blå skjeftet blir litt for prangende for min smak.
 14. Hvilke ting vil du si at du likte bedre på CZ?
×
×
 • Create New...