Jump to content

Morten C

Members
 • Posts

  41
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Morten C's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

4

Reputation

 1. Ja, kjøpte. Har skutt ca 100 skudd med CCI og har ikke hatt en klikk. En gang hvor den ikke dro inn patronen. Klubben har CCI, men jeg har skapet fullt av Topshot. Skjøt også umiddelbart bedre enn med klubbens pistoler, så fornøyd så langt.
 2. Hva må eventuelt tunes? Hvis jeg tar med pistolen kan man sette den på og sjekke det med det samme, eller må man skyte for å se om den trengs å tunes litt? Oslo Skytesenter / Bogstadveien har den inne og hadde vært fint å fått den med i morgen.
 3. Tenker jeg kjøper Kadett settet i morgen. Ser at Oslo skytesenter og Intersport Bogstadveien selger det til 6990, en del billigere en andre. Selger de det samme settet med samme tilbehør? Følger det med magasin(er)?
 4. Grep tenkte jeg bare å bestille fra USA, men kan ikke reglene. Vet ikke om avtrekker regnes som våpendel og om det er spesielle regler for import av disse. Godt spørsmål.
 5. CZ Thicknesses Thin Same thickness as stock CZ Thin Aluminum Grips. Great for smaller hands and concealed carry. Standard Flatter grip with a slight curve. Good for those with medium hands. Palm Swell Similar shape & thickness as stock CZ rubber grips. Curved for a ergonomic grip that fits your hands.
 6. Den så interessant ut. En del dyrere en den single action triggeren under, skal kikke litt på begge løsningene.
 7. Tror ikke det. Har forsøkt og endre hvordan jeg holder, men det føles ikke komfortabelt. Enten så får jeg avtrekker halveis på ytterste ledd, eller så er grepet skjevt når jeg styrer etter ytterste ledd.
 8. Ser på thin plates fra Lok nå, og det står at de er samme størrelse som original.
 9. Har relativt små hender og korte fingre, og CZ Shadow 2 er en ganske stor pistol. Har dere noen anbefalinger for et nytt avtrekk som kommer litt nærmere skjeftet?
 10. Vet egentlig svaret på spørsmålet. Har hatt litt problemer med den første pistolen jeg kjøpte, og det kan være mulig å få til et bytte med en annen type pistol. Samme kaliber. Bytte fra .22 revolver til .22 pistol. Politidistrikt Øst, ventetid 10-12 uker. Noen sjanse for at de hastebehandler et slikt "bytte"?
 11. Sendte den inn til Børselars som fikk en våpensmed til å brotsje sylinderen på nytt. Så nå er alt i den skjønneste orden.
 12. Det hadde nok vært den greieste løsningen. Spørs om de har 10 patroners nikkel på lager så det kan vel ta sin tid.
 13. Har sendt en mail. Kjøpte den på nett, så det blir litt mer plundrete enn om butikken lå i nærområdet. Underlig om man har borret feil hull, håpet det var et enkelt svar på hva som er feil.
 14. Ja, fikk en venn til å pusse den for meg siden jeg ikke har erfaring, og den skal være helt ren.
×
×
 • Create New...