Jump to content

Krylling

Members
  • Posts

    32
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Krylling's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Jeger og Hund på Sokna sydde en til meg. Ble brukt på en petit basset.
  2. Streifskuddet høyt i ryggen sto jeg for, etter at elgen var påskutt. Ble et skudd langt over den avstanden jeg pleier å skyte på.
  3. Det viktigste er nok å ikke skyte hjort i fart med bikkja bjeffenes bak. Jeg ville bare ha skutt dyr i stålos i starten, både elg og hjort. Elgen står lettest, dermed er det nok greit å starte treningen på den. Hadde en NEG hannhund som det ble skutt hjort for i stålos. Det ble også skutt dyr som ble støkket ut. Han hengte på, men hjorten kom i passe tempo. Hjorten hadde en tendens til å reise lenger ut med bikkja etter enn elgen. Hendte også at hjorten tok runder med bikkja etter, hadde også noen stålos pauser. Var bare ståloser på bukker. Sto en liten reportasje om NEG med stålos på hind og kalv i ett jaktblad for noen år siden. Husker ikke åssen blad det var.
  4. Har en oppsatt hundeinngjerding som gies bort ved nedtakning og henting. Den består av to ruller med kennelgjerde Tornado 190cm x 50m og 250cm innpregnerte stolper. Står oppsatt i Krødsherad, Buskerud. Kontakt på: martin@slevigen.no, 93040646 eller pm. http://www.smaafe.no/nettbutikken?page= ... gory_id=16
  5. Hva er prisen for å skifte kaliber på en no1. Tenker på kaliber opp til 9,3x62. Utgangspunktet er 7mm Rem. mag.
  6. Er det ikke strikkstramming i nakken? Jeg fester antenna der, da merker jeg ikke noe til den. Litt seint ute der så jeg.
  7. Plukket opp i dag onsdag 15. sannsynligvis en Hamiltonstøver. Hobikkje. Ble funnet på Noresund i Buskerud. Bilde kan ses på min profil på Facebook. Ta kontakt på PM eller tlf. 93040646 Martin Slevigen
  8. Jakt og fiskeboden i Hønefoss.
  9. Prøv og oppdater halsbåndet også. Greit med nyeste versjon på begge. DC-30 oppdateres gjennom Astro 220.
  10. Vet ikke om hagla er i bruksstand. Har blitt angrepet av rust. Hvertfall utvendig. Har blitt "ujamn" overflate.
  11. Har to våpen som skal bort. Vet ikke noe om de. Våpen nr1. Hagle 12/70 halvauto. Fabrique Nationale D'armes De Guerre Herstal Belgique. Våpen nr.2 Rifle 9,3. I våpenkort står det belgisk, men finner ingen ting på våpenet. Virker veldig "mauser" aktig. Sitter en Weaver K25-F med Weaver vippemontasje på den. Kan sende bilder via mail visst ønskelig. Er dette noe å ta vare på eller kan man like godt destruere dem
  12. Jeg Krylling vil gjerne ha et knivblad.
  13. http://home.online.no/~ch-bakke En link til Christian Bakkes hjemmeside.
  14. Har fått en Aimpoint CompM2 4MOA. Er det noen som har noen erfaringer med det? Har søkt litt, er det mest beregnet til militært bruk?
  15. Krylling

    Knivsliping

    Ser at den dyreste Tormeken anbefales. Hvorfor? Har forstått den sånn at man kan bruke de samme jiggene på alle modellene. Er de små modellene for veike. Driver å reprofilerer en egg med triangelsharpmaker, det tar tid. Har ikke så mange kniver(enda ) dumt å bruke mange tusen på noe som ikke kommer til å bli brukt veldig mye.
×
×
  • Create New...