Jump to content

drever69

Members
 • Content Count

  418
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral
 1. var å testet nå ikke kronografert men gikk godt i pressisjon,ingen tegn til for høyt trykk.var ikke maxladning med 202.så dette så greit ut.
 2. hei folkens, hvor likt er rhino rp 14 til norma 202? bruker 46 grs 202 i min 358 til 200 grs kuler,så lurte på å legge meg likt med rhino, noen forformeninger om dette ?
 3. drever69

  Bygge 260 Rem

  har lothar w løp i 260 rem ikke noe å si på pressisjonen her nei seven kasse med muffe,nå skal 6,5x47 lapua tilpasses og testes,har hatt 2 løp av disse i 260 begge har gått bra,har også i 358 av samme merke og syntes disse er bra, kommer til å holde meg til lothar løp fremmover siden jeg er fornøyd med disse så vil tiden vise etter hvert. 6,5x47 er pac nor og vil bli prøvd fremover,blir sikkert bukkebørsa dette .lykke til med 260 til trådstarter du vil ikke angre
 4. drever69

  drever

  kommer nok de ,dette er jo tross alt en unge 9 måneder er ikke mye bare valpen jo.
 5. har vortex 8x56 virker som forventet den,kjempefornøyd
 6. tja er nok ikke mange årene lengre.
 7. Hadde hvert forsiktig med å bruke diesel.er redd den lukta vil sitte lenge i treverket.
 8. ved ett trokk om du vet om,intil foten av en skråning sett den så du kan se i den på lang avstand rett i skogkanten er også bra sies det,lykke til med fangsten på helt åpne jorder har jeg liten tro.
 9. farlige greier dette om man ikke ser etter før man skyter,ta en tur i terenget å se før jakta og vurder,selv bruker jeg lette kuler ikke lodda der jeg jakter rådyr da det er hus rundt,vurderer altid før jeg skyter.Som m67 skriver er du i tvil behold sikringa på.
 10. drever69

  rhino krutt

  Takker for svar folkens da setter jeg meg ved ladebenken
 11. drever69

  rhino krutt

  lader 250 grs kuler i 358en med 47 grs vihtavori 133,tenkte å prøve rhino rp14,hvilket krutt kan det best sammenlignes med? hva mener dere jeg burde starte på med dette kruttet? har ikke brukt dette før.
 12. hull i hull kan jo sies på mange måter ja,når jeg sier hull i hull skal det være 3 skudd i samme hull som vokser litt,men ikke 3 kløver som henger sammen,er ikke så mange ganger i året det skjer men fult mulig med 2 fot og støtte,er vel helst flaks det kalles hører jo mange si rifla skyter hull i hull men kan ikke si jeg selv har hatt rifler som går hull i hull mange ganger,og jeg har hatt nokså mange rifler løp oppigjennom
 13. Var vel ikke stort bedre da vi var i den alderen men tenker anderledes nå,her smeller det hver kveld.heldigvis bryr ikke hunden seg,men kattene derimot klatrer på veggene,beste er vel å sette radioen på og ha det lyst i rommet,mange dyr reagerer på blinkene også.lykke til i kveld dyreeiere.
 14. kjerringa har fått en sykdom som heter renå,hun blir iskald på hendene og føttene når det er litt kaldt,hun fikk sokker og hansker med batterier for dette,sikkert samma greiene de sålene,lillejulaften blåste det stiv kuling og minus6,fikk lurt henne til å la meg låne disse det var flotte greier frøs ikke noe den dagen.Får håpe hun blir frisk å jeg kan overta disse anbefales sterkt disse.
×
×
 • Create New...