Jump to content

Gordonfan

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gordonfan

  1. Rapport fra Hedmark : For en tid tilbake (10 år +) sto en mann og tørrtrente med salongrifla i stua. Voksen mann med ansvarsfull jobb, ivrig jeger uten tidligere kontakt med politiet. Det ringte på døra, mannen la salongrifla i sofaen og åpnet døra. Utenfor sto 2 politifolk. Ærendet var overlevering av papirer som ikke hadde noe med våpen å gjøre. Den ene politimannen fikk se salongrifla. Resultat: 2 års inndragning av våpenkort pga uforsvarlig oppbevaring. Våpen ble ikke beslaglagt, men måtte selges (ble overdratt til familiemedlem, og tilbakesolgt etter 2 år)
  2. Oisann, den var kjapp. Søknaden gikk nå gjennom. Takk til deg Chiefen.v-2
  3. Hei, sitter her og skal fylle ut en digital søknad på jaktvåpen. Men når jeg kommer til jegernummer rubrikken blir det stopp. Punktet krever 6 eller 8 siffer. Mitt jeger nummer har 4 siffer, dette godtas ikke. (er vel ca 40 år siden jeg betalte min første jaktavgift) Noen her som har vært borti denne problemstillingen ?
  4. Paraplymannen sier følgende til Moss avis: Sitat - Jeg er moderat tunghørt. Hvis jeg ikke hadde hørt "legg fra deg våpenet" ? Hva da ? - sitat slutt. Ja, hva om personen hadde vært tunghørt eller døv ? Og ikke hørt roping eller varselskudd. Kun sett masse bil-lys.
  5. 1 - Sannelig bra at godbitene blir plukket ut før messa åpner, bruker penger nok der som det er. 2 - Børselars ligger noen få hundre meter unna messehallen (i luftlinje), den butikken må man passe på å besøke når man er på de kanter.
  6. Kjøpte meg ny Maglite i dag. 3D cell med 3 W led. 299 kr hos Europris. Rimelig og lyssterk lykt til å ha i bilen. (dog noe stor) Joda, har både Fenix og Surefire (kostbar tråd dette her). Men av en eller annen grunn har de lett for bli borte i lommer, ryggsekker og skuffer.
  7. Lot en BR Reflex sitte på rifla et halvt års tid etter endt skyting. Da jeg omsider skulle skru den av, satt den hardt. Veldig hardt. Ikke så rart egentlig, da det var rikelig med rust på gjengene.
  8. Hei, husker du hvilket firma du handlet fra i USA ? Gordonfan
  9. Har 2 hus, begge med alarm. G4S i det ene (GSM), og Securitas (fastlinje) i det andre. Den tekniske kvaliteten og utrykningstiden er bra fra begge leverandører. Det som derimot skiller (og irriterer), er prisendringene i abonnementet fra år til år. Securitas følger konsumprisindeksen, drøyt 2% pr.år. G4S derimot plusser på 4 - 5% uten begrunnelse.
  10. Poser med silica ja. Finner ikke slike hos Clas Ohlson. Hvor skal vi da kjøpe dem ?
×
×
  • Create New...