Jump to content

woodbear

Members
  • Posts

    245
  • Joined

  • Last visited

woodbear's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. fripistol ja... men der sliter vel rugern litt med å hamle opp med de spesial rigga pistolene folk bruker der , med avtrekk på knapt noen gram og all form for balansering ..
  2. "Thats above my paygrade" Ok, da trener jeg uten. Merkelig at de endret treffpunktet, men de påvirker visstnok kulebanen litt ..
  3. Har omsider fått en 22 lr, jeg kan gidde å konkurrere med, hittil så har det kun vært magnum 1-2. Men gått litt lei det, så fikk meg en ruger 22/45, som avtrekker nå er bra nok til å skyte konkurranser annet enn spesialfelt. Så fordi jeg syns compensatorer så litt kule ut, så kjøpte jeg noen av dem. Men så fant jeg ut at de er ikke lov i konkurranser, er det korrekt, eller er det noen det er lov i? Siden både fin pistol og felt går såpass sakte mellom skuddene, så har ikke kompensator noe å si. Den hjelper litt hvis man skyter veldig fort. Jeg får et annet treffpunkt på skiva med dem, den ene skyter jeg lavere med, den andre høyere... Så hvis de ikke kan brukes til noe, så burde jeg bare drite i å øve med dem på
  4. Har testa med ztrs og tactical solution compensatorer ... Resultat, skjøt ikke noe bedre, og det bråker litt mere. Det er dog litt mindre flipp på løpet, ikke direkte mindre rekyl, men det løfter seg bittelitt mindre. Siden de ikke er lov i konkuranser, skrudde jeg dem av for å stille inn siktet til en viktigste bruken. Siden jeg treffer lavere med den ene, og høyere med den andre, får jeg nesten trene uten.... De ser litt kule ut da..
  5. Bare summerer opp det som trengs, tilfelle noen har tenkt å gjøre det samme: trigger: http://www.midway.no/epages/MidwayNorge ... cts/133910" target="_blank" target="_blank sear: http://www.midway.no/epages/MidwayNorge ... 14141D3E3F" target="_blank" target="_blank Sam lam bushing: sg552.2@gmail.com Send mail til han, får pris med frakt, til norge er det 20usd, betal med paypal til denne emailen (sam lam bushings kommer da opp som firma før du betaler.) Husk å spesifiser om du vil ha drop-in sear hvis du vil kunneta den ut igjen, eller thight-fit sear (thight fit krever at den kjøles i frysern over natta og så dyttes/bankes inn i hammeren og blir da omtrent permanent i hammeren. ) grep: http://www.midway.no/epages/MidwayNorge ... ts/124849&" target="_blank" target="_blank Mange andre grep å velge i.
  6. ja, enig, men den er tung nok i 10150 modellen... selv om grepet er i plast, så er den ikke veldig mye lettere enn vanlig mk3. LITE derimot, veier ingenting... alle 1911 grep passer med litt kutting akkurat der rugern har magasin utløsern, så man kan ta noen tunge grep. Men hvis man liker stål framfor plast, så er jeg enig, jeg hadde foretrukket stål, føles bere riktigere ut i ruger, selv om jeg er vant til tupperware (glock)
  7. jupp, med volquarsten trigger har du skrue for pre-travel... øverst i trigger, og en til midt på ...hvis det er det du mener med reset, at avtrekket ikke skal ha så mye vandring framover mellom skudd/avtrekk. se på bildet her så ser du de to justeringene som kan gjøres http://www.midwayusa.com/product/928261 ... -iii-22-45" target="_blank" target="_blank forresten, bare å lese reviews nedover på siden, så ser du hvor bra folk syns forskjellen blir. Gjør du det jeg har skrevet, så får du en helt annen pistol, det er natt og dag forskjell. ruger trenger en viss reset for at den skal kamre korrekt, men jeg har vel omtrent halvert mitt avtrekk, brukt blå loctite på skruene, så jeg kan videre justere ... tenkte å ta å skru til den ikke mater kulene bra lenger... men for øyeblikket syns jeg at det er ganske nice. Jeg stilte skruene ca sånn "nutnfancy" gjør i youtube filmen, det ble ganske så bra.. Jeg har ikke sammenlignet avtrekket på rugern min i ettertid mot xesse ol. rimlige blinkpistoler... skal det til uka, hvis noen i klubben har med en slik. skal få testa det med vekt, men tror det ligger rett over kilo`n. Men nå er det ikke avtrekket som avgjør min skyting, det er å holde siktet stabilt uten å skjelve ol. av min 5 pistoler, har nå denne det beste avtrekket.
  8. I starten brukte jeg en mk2 bushing på hammeren. Dt fungerte til å ta bort magasin sikringen, men det var fortsatt slark i hammeren sam lam bushingen tok 5 dager fra kanada og kosta totalt 132 kr med frakt( kurs resultatet er en hammer som satt perfect, null slingring... Avtrekket ble merkbart flere hakk bedre og lettere med denne bushingen en. Mk2 bushing Og like presist hver gang! Så rådene er, bestill volquartsen trigger og sear fra midway. Og en hammer bushing fra sam lam. Det blir da bittelitt billigere og bedre enn et komplett mk2 sett fra midway. Trodde ikke det var mulig å få et så bra konkuranse vennlig avtrekk på en ruger
  9. Ja, mk2 settet. Se videon til nutnfancy Jeg valgte å spare penger, og gå for kun trigger, sear og sam lam bushing Var på banen og prøvde idag. Måtte venne meg til lett avtrekk.. Ble noen doubletaps .. Men gud bedre, det er som en helt annen pistol. Jeg er ikke god 22 skytter, men samlinger i 8-9 på under 5cm er for meg episk bra:-) Veldig presist avtrekk. Jeg skyter allerede bedre med denne nå en hammerli x esse. Selv om jeg suger, så var jeg kun et par ganger utenfor svart, og det var de skudda jeg var litt for uforsiktig med avtrekket! Anbefaler å kjøpe sam lam bushing! Men man kan jo kjøpe mk 2 settet, og seinere kjøpe en sam lam bushing. Da har man både mk2 pg 3 hammer Masser av videor på youtube. Og på 22/45 forumet på rimfire central finner du all info du ønsker, ruger selger flest 22 i verden, så det finnes utrolig mye utstyr til dem.
  10. vann på nesespray flaske har jeg hørt hjelper og.. men har ikke et behov for super stille førsteskudd... Skal man kjøpe kit, bruker disse "Volquartsen Accurizing Kit Ruger Mark II, 22/45 Black" Altså mkII 22/45, ikke mkIII da får man mk2hammer og bushing som passer. Da får man alt man trenger på et sted. Litt enklere. http://www.midway.no/epages/MidwayNorge ... 14141BC6F8" target="_blank" target="_blank " target="_blank" target="_blank https://www.youtube.com/watch?v=wOGVChhMCjg" target="_blank" target="_blank Velger man kun trigger og sear, må man kjøpe en bushing av denne fyren sg552.2@gmail.com man sparer 2-300kr på det og får en mulig hakket bedre bushing. sam lam bushing innstall: " target="_blank" target="_blank
  11. Her er det bilde av min i denne tråden.. Relativt lik gitt:-) http://www.rimfirecentral.com/forums/sh ... ost5140611
  12. Kjøpte kun sear og trigger løst. Hammeren er ikke viktig, en sam lam bushing gjør mere. Kjøpte hammer bushing fra sam lam i kanada. 132kr inkl frakt, paypal, han sendte umiddelbart og svarte på alle mails fort. Super service. Google sam lam bushings og så finner du mailen. Han har to typer bushings til hammern, vanlig som sklir lett inn. Og en som må bankes inn. Den gir hammere en mere konsistent bevegelse, som også kan forbedre avtrekket. Jeg tok vanlig, orka ikke tanken på banke, file ol. Det er helt natt og dag forskjell på avtrekket! Det er akkurat innafor det du kan bruke i konkuranser.. Og veldig crisp. Et must. Så tar du bort fjæra i bolt stoppen, så du kan lade våpnet på vanlig måte ved å dra bolten tilbake og slippe. Tar du bort magasin sikringen og setter inn bushing, detter magasinet rett ut når du trykker knappen, du kan skyte uten å ha magasin i, og best av alt, magasinet trengs ikke til montering/demontering. Til atec, ase utra var stillere på første, men resten var atec lavest på. Skjøt winchester x sub sonic ammo. Utendørs. Ikke veldig høyt førstesmell, bare litt høyere. Skal teste med annen ammo og Skutt 300 skudd, ikke en feil:-) Søk på 22/45 modifications på youtube.. Og volquartsen trigger install. Var lekende lett å gjøre dette, mange bra videoer..takk youtube:-) bare kjøp inn dor/pushpin sett fra biltema som er små nok til pinnene sommskal ut og blå loc tite.
  13. Hammer bushing som passer i mkIII hammer, får man fra Sam Lam. Den gjør at hammeren sitter bedre og man får et mere konsist avtrekk. Hvis noen ønsker info, får dere gi beskjed her, eller sende pm. alternativt bruker man en mk2 hammer og mk2 bushing. Så blir man kvitt noen plagsomme ting som magasinet som må dras ut osv. Sam Lam bushing gir også et mere konsist avtrekk, da det har mindre toleranser. Mens jeg ventet på Sam lam, brukte jeg kun mk2 bushing på mk3 hammer.. det funker, men ikke optimalt i lengden
  14. anbefaler alle med rugere mk2-3 osv. å innstallere volquarsten avtrekk og sear. Det er stor forskjell. alternativt kan man sikkert polere ting på den gamle måten og.
  15. Da har jeg pimpa rugern. Hoge grep med fingergrep. Tac vis fiberoptisk front sikte. Kompensator, får en bedre fra ztrs etterhvert. En som ikke bare ser kul ut, men har hullene plassert så den holder munningen nede. Så viktigste: Demonterte og innstallere volquartsen avtrekker, sear og hammer bushing. Da fikk jeg et fantastisk lett og smooth match avtrekk Fjernet magasine sikring. Dvs. At det detter rett ut som på gamle rugere og man kan fyre av uten magasin i. Gjør også monteringen lettere. Fjernet fjæra på boltstop, så man kan dra i bolten for å kamre den første kula. (Slingshot mod) Dvs. Tilbakestilt til en god gammel ruger mk2 funksjon. Gleder meg som en unge til å prøve endringene på banen til uka. Testa også a tec lyddemper. Førsteskuddet har et smell, men resten er latterlig lydløst. Ase utra har ikke førstesmellet, men brøker hakket mere etterpå.
×
×
  • Create New...