Jump to content

stormåsen

Members
  • Posts

    124
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

stormåsen's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Vi kan omtrent bare slutte med hjortejakt hos oss om denne dommen blir stående, eneste løsningen blir overnatting i skogkanten og skyting om morgenen. Her MÅ NJFF bidra til anke!
  2. Har aldri prøvd, men nokså sikker på at dette ikke går- Om du har en svenskemauser og vil ha den til å spenne opp ved åpning av sluttstykke finnes det deler for en slik ombygging.
  3. stormåsen

    .357 ammo

    Om det er rekyl du er ute etter blir du skuffet big-time av en DE i 44mag. Hadde en innom skapet en periode, presis, funksjons-sikker, "kul" osv men ikke noe rekyl å snakke om.
  4. Utrolig hvor lite folk gidder sette seg inn i regelverket som gjelder for hobbyen sin! Kapitel 16 og 17 i "våpenforskriften" forteller alt en trenger å vite om dette. http://www.lovdata.no/for/sf/jd/xd-19630125-9722.html Kortversjon: en må søke, betale gebyr og stoppe på rødt i tollen.
  5. Hvordan i all verden skal folk kunne vite noe som helst om denne nye organisasjonen deres når det ikke kommer noe info fra "styret" om saken, ingen spørsmål til brukerene om hva de ønsker og de stakkarene som prøver å stille spørsmål blir sablet ned? Tror jeg sier takk for meg, dette forumet er ikke brukerstyrt eller demokratisk. En eller annen moderator må gjerne slette min profil.
  6. Dagens gode råd: Det prosjektet du holder på med vil bli uforholdsmessig dyrt, å bygge om en M67 i kaliber 22 til en brukende salongrifle med magasin, kikkert og OK stokk vil koste deg mer enn å kjøpe en "skikkelig" salongrifle.
  7. Oops, feil link! 0,01gram /0,1grains http://www.qxl.no/Article538831708/Lyd_ ... /P/0/1/0/1 eller fra e-bay, 0,001gram http://cgi.ebay.co.uk/0-001g-Pocket-Dig ... dZViewItem
  8. QXL og e-bay er full av billige digitale vekter. Er det noen som har handlet noe slikt og prøvd de ut som krutt/kulevekter? Feks http://www.qxl.no/Article538940330/Verk ... _vekt_199_[500g_01g]_tilbud_kjoep_naa_fancy/C26896/P/0/1/0/1, søppel eller OK?
  9. Generalforsamling viewtopic.php?f=28&t=4247 Styret/revulusjonsrådet : memberlist.php?mode=leaders
  10. Ikke for å være impertinent ,men hvis forumet skal være demokratisk bør det vel foreligge en generalforsamlig og styret bør stå på valg. Var liksom poenget det ja:-)
  11. Sauer150 kommer med innspill her som flere lurer på. Kammeret ble lansert som det brukerstyrte, demokratiske forumet. Lite å se av den slags så langt. Samme emne er forsåvidt tiet ihjel før også, når spørsmålet om generalforsamling ble stilt for en tid siden.
  12. http://www.factorysales.com , raskt, billig og serviceminded.
  13. Etter snart 20 år som hjemmelader må jeg bare innrømme at jeg ikke har tjent en krone på å lade selv, men har derimot skuffer og skap fulle av dingser og kjekt og ha:-) Unntaket er lading av 45acp, skulle jeg handlet alt jeg skyter med denne hadde kontoen vært tom midt på -90tallet engang:-)
  14. Gammel-mauser i 30-08, eller sånn 7,92nato som den også kalles Neida, er du ute etter billig og bra børsa bør førstevalget være Howa1500. Sjekk sidene til Jaktdepoet.
×
×
  • Create New...