Jump to content

Ho-ward

Members
 • Content Count

  335
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ho-ward

 • Birthday 01/17/1970
 1. Noen har inne som har funnet ferdigrulla treningsammo for 6,5x55 i R8'n som gir bort i mot klistrelapp samlinger ? ( Norma Norsler Partition gir det, men blir jo dyrt i lengden...)
 2. Hvilken skytestilling er det dere benytter for å få samlinger på rundt 10mm ved 100M? (Regner med at dere lar skjefte ligge direkte på en sandsekk og ikke har hånden i mellom etc.)
 3. 140G Partition i 6,5 170G Laupa naturalis i 3006 evt. 180G Partition. Starter med Naturalisen i alle fall.
 4. Jeg har både Miekak og Budor. ( Kjøpte Miekak i vår på gsport kampanjen. Budor ble kjøpt på lørdag, da sekken lå i en restkasse til 800,-) Budor er en mye bedre sekk pga Våpenløsningen. Jeg greier fint å ta haglen ut fra sekken uten å ta av sekken.
 5. Og du har selvølgelig ingenting med denne nettbutikken å gjøre Alarm uten abonennet/utrykkining er liten vits i for den som må ha det pga våpen i huset; alarmen skal være FG-godkjent og med utrykkningstjeneste. Jeg skjønner ikke meninger med setningen jeg har uthevet/boldet. Det er jo ingen krav til at man må ha alarm dersom man innehar våpen. FG godkjent våpenskap derimot ..
 6. Har du en link til der vi kan bestille ?
 7. Var på banen i går for å stille inn jaktoppsettet=30-06 med carbon demper (løpet er ikke kappet) og Varipoint 1,5-6x42 ICT Ferdigrulla Partition la jeg 4 cm rett over sentrum på 100M. Så var det dags for ferdigrulla Naturalis. De la seg 2 cm rett over sentrum. Ergo ingen videre justering på kikkerten. FORNØYD JA MED Å SLIPPE Justering !! Og det betyr at jeg kan ha begge patroner i magasinet samtidig. (uten at jeg har tenkt noen videre fordeler med det) Ettersom det beskrevet ovenfor gikk raskt, fikk jeg tid til å skyte inn 6,5x55 løpet med et annet kikkertsikte (Z6i) og tatt prøven
 8. @heatexperience, kan du forklare hvordan man plaggene vil gi varme ? Er det luft i karnontrådene eller en form for batteridrevet oppvarming ?
 9. Det ble felt et rådyr på laget i fjor med Partition (308). utgangshull som en knyttneve. Har selv skutt to elg med Partition i 6,5x55. Gjennomskudd på begge. Så for den som prissetter gjennomskyting er dette kulen og den er effektiv. selv har jeg lastet opp med Partition i både 6,5 og 3006 for mange jaktår pga. at xxl hadde tilbud på ferdigrulla til 15,-/stk.
 10. Dette er bare helt enormt billig: Fjellduken Extreme Wintercamu til 1499,- https://www.gsport.no/produkt/152843/fj ... wintercamu
 11. ser på finn.no at The Big 5 AS skriver: Generell info For all handel med registreringspliktige våpen kreves godkjent våpensøknad fra politiet og kopi av legitimasjon. Mot et ikke-refunderbart depositum på 10% av kjøpssummen kan våpen reserveres i avvente av godkjenning av våpensøknad i opptil 4 uker. Regner med at det er flere distrikter som bruker mer enn 4 uker, så her er det lett tjente PÆNG!
 12. Jeg hadde samme utfordring, så løsning ble: 1. Aimpoint miro ( for trange poster <50meter, hundefører, drivjakt) 2. 1,5-6x42 Victory ellers Dette er helt ok da jeg har Blaser og kan skifte mellom siktene på under 1 min. ( Har også et Z6i 2-12x50, men det blir stående på et annet løp)
 13. Hmmm, slike tråder bør man ikke starte, det kan bli fort dyrt!! Fikk tak i en slik Nitecore SRT7: http://flashlight.nitecore.com/product/srt7 for en meget rimelig penge under opphørssalget hos J&F -Asker. Så et innkjøp av grønt og blått filter hos lyktemannen. Meget fornøyd med denne. Noen som vet hvor man finner en løsning som gjør at man kan : 1. plassere lykten på hodet ? 2. på riflen ?
 14. Her er prisen på noe tilsvarende: Zeiss Variopoint VM 1,5-6x42 T* med skinne Art.nr: 387 På lager Pris 10.750,00
 15. Takk for svar SuperHansen. Måtte du sende inn oppspenneren (dvs. sluttstykket) for modifikasjon ?
×
×
 • Create New...