Jump to content

YnStee

Members
 • Content Count

  539
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 Excellent

About YnStee

 • Birthday 03/29/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. YnStee

  Go light!

  Nokon som har erfaring med Seek Outside rammesekk?
 2. Ting tar tid, men har omsider fått tilpassa LAW stokken til 6ppc'n nå, gjennstår noko småpuss her og der samt evt eit strøk med lakk, men det bli ikkje i år, bruke tida til skyting og jakt nå istaden. Ikkje fått skutt noko meir enn ei håplaus innskyting på morgenkvisten lørdag før rypejakt, denne resulterte sjølvsagt i bom på den ene rypa det ble skuddsjans på....tok da ei økt med innskyting i fjellet, viste seg at jeg var 4-5cm opp og til venstre, det er bom på rypa det. Har eller leita og leita etter Sako 90 kula, men tomt alle steder. En kar fra no
 3. Skulle jeg starta om igjen så hadde de blitt som det er i dag: -Rem Seven i 308win, 42cm pipe, demper og rafdal skjefte. Toppa med suverene Zeiss Victory 1,5-6x42, bærevennlig redskap, brukes like mye som stav i brattlende som å skytes med, men fungerer 100% til begge formål. På 10 året med rifla nå. -Rem 700 i 222, tung pipe og victory 3-12x56. Revedødaren. -Sako S491 i cal 6mmPPC med rafdal skjefte og Zeiss Victory 5-15x42. Fugleriggen. All optikk er kjøpt brukt, kaster ikke bort penger på kjøpe fabrikkny kvalitet, like bra om det er 5 år gammelt.
 4. Jeg har ikkje HT i dag nei, Victory m retikkkel 60 og lotutec. Jeg ønsker med egentlig kompensator, så ifbm det så lurer jeg på om jeg like så godt kan skifte til en HT fra brukmarkedet med ASV.
 5. Endte opp med å bestille Loctite Hysol 3475 til beddejobben+ glassfibersparkel til utvendig finish/tilpassing av stokken. Har ladet opp 65gr vmax for test samt gi 90gr scenar siste sjans ifht stabilitet med ei het ladning, tvilsomt jeg klarer stabilisere den okkesom, men skal ikke vere uprøvd. Skyting blir det ikke før stokken er ferdig, så får tiden vise når det blir.
 6. Har du turt regna på hva børsa har kosta i kroner og øre så langt @ko-stens ? mtp kikkertsikte bytter, montasjer, stokk osv...…..
 7. Takker for innspill. Bror min har 72`n, den er knall den ifht lys, men fanken for eit beist å ha på rifla, så den utgår pga størrelsen. Det spørs om jeg evt skifter 3-12x56 HT, evt så er jeg også litt i tenkeboksen ifht å prøve en 4-16x50FL, den lokker ifht størrelsen. (Veit vekta er høyere, men rent fysisk lengde osv)
 8. Hei. Lurer på litt mere forstørrelse til revejakta, opplyst åte/jorde. Har i dag Zeiss Victory 3-12x56 , ret. 60 og lotutec. Er det noen her som vet/har erfaring med om en 6-24 er like lys å se i på f.eks 12x, som 3-12`n? Altså, vil en 6-24 være mørkere ved 12x enn en 3-12 på 12x?
 9. Stadig endringer her. Endte opp med å overta en LAW stokk frå @jmosbakk her inne til dette "prosjektet". Denne er per nå tilpasset en Howa 1500, dvs at det er fo langt mellom boltene til at jeg slipper unna med helt vanlig innbedding av rekylklakk osv. Lurer på å rett å slett fylle igjen hele inlet'n å borre og frese ut på nytt, bruke stålplast til fintilpassing av kanter osv. Men hva burde en bruke for å støpe igjen/fylle hele med? Tyntflytende beddemasse?
 10. Okay, erfaringsbaserte innspill er alltid det beste Hvilken fart har du kjørt slik normalt sett..?
 11. Da skal jeg se her hva jeg gjør Ser ut til at det er heeelt tomt for Sako kula i Norge, og uvisst når/om Schou får denne inn igjen sier de...….æsj. Så, jeg får teste litt annet i mellomtiden. Har håp om å få krafset til meg noen 87gr Berger VLD for test, eller Berger 90gr BT Target kuler. Iflg en gammel tråd her inne, så har Target`n tykkere mantel enn VLD hunting, så dette kunne muligen vore ei finfin kule til fugl, da ladet i min fart, DVs 800-850ms. 90gr BT Target er litt kortere enn Scenar 90, så har et håp om at jeg klarer stabilisere denne. Glemte sel
 12. Svaret her burde vel egentlig indikere at dette kan være ei ypperlig kule til fugl, altså target utgaven mtp tykkere mantel enn Hunting kula. Noen som har testet kula på fugl? Er klar over at tråden er noen år gammel, men verdt ett forsøk.
 13. Nokon som har lada denne i 6mmBR/6PPC eller liknende og har erfaring ifht kva twist som kreves erfaringsvis for å få denne stabil?
×
×
 • Create New...