Jump to content

Vindvott

Members
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 27mm x 88,5mm Uten klakkene. Vist de passer, er det mulig å få M14 magasiner til å passe. Jeg har selv konvertert 3 stk til å passe i vepren min, men pga endret matevinkel skraper de kulene litt (nok til å påvirke samlingene).
 2. G3 magasiner kan modifiseres til å passe i valmet. G3 magasiner passer overhode ikke i vepr. Der av vepr magasiner er for tynne til å passe i valmet.
 3. Vindvott

  Hk mr223a3

  Hvem lager justerbar gasblokk?
 4. Vindvott

  Hk mr223a3

  Gassblokka er nok selvregulerende nok til at man kan bruke et vidt spekter av ammunisjon uten at det går utover påliteligheten. M14 og et drøss andre våpen bruker samme konseptet. Med demper burde man strupe gass tilførselen, eller øke buffer vekt/fjær. Kanskje det har noe for seg å prøve subsonisk ammunisjon?
 5. Vindvott

  Hk mr223a3

  Forsvaret bruker rotex v , uten å bruke justerbar gasblokk. Uten å sitte på noe håndfast øker den sluttstykke hastigheten merkbart. Men jeg hadde ikke montert en demper og presset ut flere tusentalls skudd. Uten å gjøre noe med sluttstykke hastigheten. I en rifle til 30 000.
 6. Skulle jeg ha konvertert en halv auto, så hadde blitt en slik løsning. Og kanskje motrykks riller(fluting) av kammeret.
 7. Jeg tenker man kunne gjøre noe med bolten og kam-utfresning. Slik at man får mer kraft til å dra ut hylsen. Løsning til hk/troy er motrykksriller i kammeret, som vistnokk letter ganske utdragningen mye. Om noen har verktøy til det i Norge er ukjent.
 8. Det har vært gjort, var vel en ar15 som er bygd om til rettrekker som lå ute på finn for ikke lenge siden. Problemet med slike konverteringer er vel at det koster mer en det smaker, og det er tungt å dra ut hylsen.
 9. https://www.brownells.no/epages/Norge.sf/no_NO/?ViewAction=FacetedSearchProducts&SearchString=handguard+cap&ICShowAllFacets=1 Dette er vel hva du leter etter(vist linken funker).
 10. Å slipe på avtrekkeren for å oppnå ustabil og farlig helautomatisk ild, er nok til å kalle våpenet automatisk. Og de slipper *** mekanismen igjennom. Som er designet en velspikket treflis unna (ukontrollerbar) automatisk ild... Jeg er sikker på at alle andre godkjente våpen, kan endres til mer eller mindre samme funksjon med like enkle grep. Men de blir nok ikke like funksjon sikker som børsene gutta i grønt bruker. Har man nok tid og kunnskap, er det umulig å hindre at automatiske våpen blir produsert hjemme. Det er denne karen et bevis på
 11. https://worldoftroy.com/product/troy-16-straight-pull-rifle/ Et alternativ til troy par. Er bare å vente på at noen importerer denne.
 12. Håper du har fått skutt litt, og kan avlegge rapport om presisjon og funksjon. Spennende greier
 13. Hei, har en godkjent søknad på ei 22lr pipe til ar'en min. Ser brownells ikke selger piper lengere, noen som vet hvor jeg kan få kjøpt slikt?
 14. Fant dette i Jnr 09-01719 Rundskriv 2009-009 Samlerundskriv våpen pr 04-10-2016
 15. http://www.ballisticsbytheinch.com/45auto.html Med 16 toms løp og 230 gr kule, er man vel innafor sub-sonisk område.
×
×
 • Create New...