Jump to content

Vindvott

Members
 • Content Count

  48
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vindvott

  Hk mr223a3

  Hvem lager justerbar gasblokk?
 2. Vindvott

  Hk mr223a3

  Gassblokka er nok selvregulerende nok til at man kan bruke et vidt spekter av ammunisjon uten at det går utover påliteligheten. M14 og et drøss andre våpen bruker samme konseptet. Med demper burde man strupe gass tilførselen, eller øke buffer vekt/fjær. Kanskje det har noe for seg å prøve subsonisk ammunisjon?
 3. Vindvott

  Hk mr223a3

  Forsvaret bruker rotex v , uten å bruke justerbar gasblokk. Uten å sitte på noe håndfast øker den sluttstykke hastigheten merkbart. Men jeg hadde ikke montert en demper og presset ut flere tusentalls skudd. Uten å gjøre noe med sluttstykke hastigheten. I en rifle til 30 000.
 4. Vindvott

  Mini 14 PAR

  Skulle jeg ha konvertert en halv auto, så hadde blitt en slik løsning. Og kanskje motrykks riller(fluting) av kammeret.
 5. Vindvott

  Mini 14 PAR

  Jeg tenker man kunne gjøre noe med bolten og kam-utfresning. Slik at man får mer kraft til å dra ut hylsen. Løsning til hk/troy er motrykksriller i kammeret, som vistnokk letter ganske utdragningen mye. Om noen har verktøy til det i Norge er ukjent.
 6. Vindvott

  Mini 14 PAR

  Det har vært gjort, var vel en ar15 som er bygd om til rettrekker som lå ute på finn for ikke lenge siden. Problemet med slike konverteringer er vel at det koster mer en det smaker, og det er tungt å dra ut hylsen.
 7. https://www.brownells.no/epages/Norge.sf/no_NO/?ViewAction=FacetedSearchProducts&SearchString=handguard+cap&ICShowAllFacets=1 Dette er vel hva du leter etter(vist linken funker).
 8. Vindvott

  Regjeringen vil forby to-hånds automatvåpen

  Å slipe på avtrekkeren for å oppnå ustabil og farlig helautomatisk ild, er nok til å kalle våpenet automatisk. Og de slipper *** mekanismen igjennom. Som er designet en velspikket treflis unna (ukontrollerbar) automatisk ild... Jeg er sikker på at alle andre godkjente våpen, kan endres til mer eller mindre samme funksjon med like enkle grep. Men de blir nok ikke like funksjon sikker som børsene gutta i grønt bruker. Har man nok tid og kunnskap, er det umulig å hindre at automatiske våpen blir produsert hjemme. Det er denne karen et bevis på
 9. Vindvott

  Børsemaker som bygger om AR-15 til rettrekker?

  https://worldoftroy.com/product/troy-16-straight-pull-rifle/ Et alternativ til troy par. Er bare å vente på at noen importerer denne.
 10. Vindvott

  Pistolpatron i boltrifle

  Håper du har fått skutt litt, og kan avlegge rapport om presisjon og funksjon. Spennende greier
 11. Vindvott

  Ar15 22lr

  Hei, har en godkjent søknad på ei 22lr pipe til ar'en min. Ser brownells ikke selger piper lengere, noen som vet hvor jeg kan få kjøpt slikt?
 12. Vindvott

  Halvauto til jakt fra før 6/5/2004

  Fant dette i Jnr 09-01719 Rundskriv 2009-009 Samlerundskriv våpen pr 04-10-2016
 13. Vindvott

  Pistolpatron i boltrifle

  http://www.ballisticsbytheinch.com/45auto.html Med 16 toms løp og 230 gr kule, er man vel innafor sub-sonisk område.
 14. Vindvott

  Pistolpatron i boltrifle

  De riflene som er lagd i korte pistol kalibre har gjerne låseklakker bak magasinet (ref: delisle, ruger m77/44). Uten at jeg skal si noe sikkert mistenker jeg at det blir mye forkjilinger.
 15. Vindvott

  Pump Action Rifle

  Troy kommer med en ny versjon på ny året i usa, som er hakket mer attraktiv for min del. Det ser ut som det er en rettrekker. https://worldoftroy.com/product/troy-16-side-action-rifle/
×