Jump to content

Major

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Major's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. ja, det trodde jeg også, men når det kommer til praksis sier medlemmer i klubben til meg at våpenkontoret trolig vil avslå siden jeg bare har sikkerhetskurs uten stevnedeltagelse. Dessuten vil det ihvertfall lyse rødt lys når jeg søker magnum 44.
  2. Hei, TS her igjen Er i ferd med å søke første gang på håndvåpen etter endt sikkerhetskurs. Som nevnt i første innlegg vil jeg søke om 4 våpen på en gang i førstegangssøknad. dvs .22 - 9 mm - 357 mag. - 44 mag. Klubben har program dvs. militær - magnum 1 og 2. Nå hvisker noen meg øret at jeg aldri vil få godkjent så mange våpen som førstegangssøker. Stemmer dette ? Jeg trodde det var 4 våpen som gjaldt (rekreasjonsskytter)
  3. Skyter med klubbens våpen og skal snart kjøpe 4 våpen, pluss skap og ammo. Utfra hva jeg har sett for meg blir det vel en handel på totalt 35-40.000,- kr. Nå har jeg ringt og ringt til Winge våpen uten at de gidder å ta telefonen. Slike butikker tar ofte godt vare på gamle kunder og er spesialister i å skravle og drikke kaffe. Mulig jeg tar feil i ovennevnte altså, men det er vi nye kunder som sørger for MERSALG for butikken. Skal bli en glede å la Intersport i Bogstadveien få pengene i stedet. Synd at de ikke får ut fingern. Med slik service på telefonen dør de jo ut. Det er oss kunder det går utover til slutt pga manglende konkurranse. Bogstadveien; "here I come" !
  4. Da takker jeg så mye for nyttig informasjon! Har imidlertid et lite spørmål til slutt; Jeg har allerede en salongrifle og er medlem av et skytterlag som er tilnyttet DFS. I tillegg har jeg altså blitt medlem av pistolklubb. Teller denne salongrifla med i begrensningen på 4 våpen som "rekreasjonsskytter". Slik at jeg kun kan søke om 3 håndvåpen - evt. avhende salongrifla for deretter å søke om 4 håndvåpen ? Eller blir rifla holdt "utenfor opptellingen".
  5. Hei, trådstarter her. Litt tynn informasjon fra min side. I første omgang vil jeg vudere meg selv som "Rekreasjonsskytteren" i henhold til rundskrivet. Er dessuten nærmere 50 år og har kommet inn i miljøet via venner slik at det sosiale også er viktig. Har derfor ingen planer om å skaffe meg eller planlegge flere våpen enn det som er nevnte i trådstarten og godkjent innenfor mitt aktivitetsnivå. Utfra andre hobbies og interesser vet jeg at jeg har ganske "utstyrsdilla" - det være seg tråsykkel eller fotoapparat. Jeg er derfor opptatt av kvalitet, design, estetikk osv men har ikke våpendilla som sådan. Kanskje derfor S&W model 29 er et ønske. Første pri. er imidlertid å ha egnede våpen for programmene - så får estetikk og design komme andre rekke selv om det er viktig Hvis jeg har forstått det riktig er; kal.22 - 9mm pistol - .357 magnum revolver - .44 magnum revolver, innenfor rundskrivets beskrivelse og kan godkjennes. At 9 mm kan brukes i innenfor andre programmer er helt greit for meg da jeg ikke har planer om videre utvidelse. Målet med første søknad er derfor å ha 4 våpen hvor jeg kan delta på "mest mulig" - hvis det går an å si det slik. Beklager hvis jeg er helt på jordet. PS. Rådet fra Lefty blir da fulgt fra min side - da blir det 6 skudd. - takk til deg! Der forhindret du meg i å gjøre noe dumt.
  6. Supert - takk for hjelpen! Har sett for meg flg. kjøp over noe tid når evt. søknad er godkjent. Skal selvfølgelig prøve det meste jeg kan få til før innkjøp. Ikke sikkert listen holder vann når jeg har prøvd på banen .22 Ruger "klubbpistol" (men på fredag fant jeg ut at grep kanskje er feil for meg - (fikk prøve en S/W) 9 mm Beretta 92 A1 (evt. SIG 226, men ingen butikk har denne i Oslo området) .357 S/W model 686 Plus - 6" (7'er tønne er kanskje dumt eller ikke iht regler?) .44 S/W Model 29 - 6 1/2" Synspunkter mottas med takk
  7. Et konkret spørsmål: Ved første våpensøknad for håndvåpen har jeg tenkt å søke om følgende 4 våpen i samme omgang: .22 pistol 9 mm pistol 357 MAG rev. .44 MAG rev. Alle forutsetninger for øvrig er i orden......... Noen som vet om dette vil kunne godkjennes av våpenkontoret?
×
×
  • Create New...