Jump to content

MarcusJohansen

Members
 • Posts

  184
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MarcusJohansen's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

 1. Okei, var usikker ettersom jeg ikke fant noe spesifikt om hva en skal skrive på søknaden når haglen er uregistrert, og fant det heller ikke på noen tråder her inne. Eneste jeg fant var dette på politiets sider: "Du kan selge våpenet du har arvet. Husk at du må selge våpenet til en kjøper som har gyldig våpentillatelse for dette våpenet" Men her står det arv, og den jeg har kjøpt har eieren selv kjøpt før 1990. Skal gi en oppdatering når jeg får våpenkortet. Så da går det fort et par måneder😂
 2. Takk for svar, da sier jeg det til han. Admin kan slette tråden om de syntes den er unødvending.
 3. Hei! Nokk en tråd om føring på våpensøknad.. Har kjøpt en hagle som er lovlig uregistrert grunnet alder. Hvordan skal selgeren fylle ut søknaden min, er det bare å fylle ut søknaden som normalt, for så å skrive "lovlig uregistrert" under "selgers våpenkortnr:"? Søknaden min er godkjent, så det er bare snakk om det som skal fylles ut av selger. Prøvde å søke på politiets nettsider, men der stod det bare at lovlig uregistrerte hagler kan registreres ved salg. Noen som har erfaring med dette? -Marcus
 4. Er disse i 32g https://gamebore.com/uk/cartridge/game/regal
 5. Har kjøpt inn på gmax, 32g 12/65 med fiberwads, med "standar velocity" dette bør vell gå bra?
 6. Kan prøve å få ut bilder i kveld, men er hovedsaklig den delen som stopper nye patroner fra å komme ut, den som stikker ut på venstre side av "glidekassen" Har skutt tusenvis av skudd på de 4 årene, noe som har synlig slitt ut diverse deler.
 7. Problemet er ikke dårlig puss, er flere deler som er synlig slitt, og kan se hva som fører til problemer.. Bare en av disse delelene koster jo mer en en ny brukt auto 5😂, så med mindre det er noen "eksperter" som kan fikse slitte deler, så må den nokk "destrueres" Skal selvfølgelig ta vare på så mye som mulig, så det jeg egentlig lurer på er hva jeg må levere inn?
 8. Har skutt trofast med min auto 5 fra ca 1915 i 4 år nå, men nå ser det ut som den er på slutten av sin livstid, ca annenhvert skudd ender opp med dobbemating og diverse feil nå.. Er trist grunnet av at dette var min første hagle.. Men lurer nå på, kan jeg sende den inn til reperasjon nå, eller burde jeg levere den til destruering? Er det noen som eventuelt har en belgisk auto 5 magnum til salgs? Legger med et bilde fra en fin tur i høst Edit:Får bildet opp i morgen😅
 9. Hei! Nå har jeg for andre gang klart å kjøpe en over 100 år gammel hagle Forrige gang var det en auto 5 og hadde mange spørsmål da, og da var det masse hjelp å få! Denne gangen ble det en Dansk Sjøgren hagle, og virker som det er begrenset med info å finne om den... Lurer på et par ting. Tåler denne kraftige blyladninger i 12/65? Står på wikipedia at denne ble brukt av Norge under første og andre verdenskrig, men finner ingen kilder eller bilder som bekrefter dette, noen som vet noe mer? Og generelt noe annet som er greit å vite om disse haglene? Takknemmelig for all hjelp!
 10. Takker for hjelp, det jeg lurer på er om jegerprøve diplomen og jegeravgiftskortet er bra nokk dokumentasjon?
 11. Hallo! Jeg er en student som tar 2Vgs i Missouri, USA. Nå er det Thanksgiving ferie, og jeg er blitt invitert med på Hjortejakt. Men nå er det sånn at de som inviterte meg ikke har noen erfaring med å kjøpe Hjorteløyver til "utlendinger", så lurer på om noen andre har noe erfaring med dette? Eneste jeg vet er at jeg får samme pris som de som bor her grunnet av at jeg skal bo her et år. Takknemlig for all hjelp!
 12. Jeg er også på leting etter et løp som tåler stål, vet du om dette løpet har et godt rykte?
 13. Takker for hjelpen! Siden denne ble produsert for det private isteden for hæren, er det noe forskjell på den? Og siden den var et skytterlags gevær, kan den da være farlig å skyte?
 14. Hallo! Fikk meg forleden dag en 100% original og nummer lik langkrag Den er laget i 1915 og serienummeret er 25948. Noen som vet hvor jeg kan finne info om den, eventuelt hvor den ble utlevert? Takker for all hjelp!
×
×
 • Create New...