Jump to content

PugC

Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

PugC's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

16

Reputation

  1. Oj så selvhøytidelig. Og du misforstod. Jeg forsøkte å påpeke at den regelen kunne medføre en økning i fjas for å få tilgang til off topic snarere enn å begrense fjaset. En helt naturlig respons på å knytte tilganger til antall publiserte poster kan være å lage mange poster der man kunne ha brukt en post i stedet. Det er også slik at jeg først og fremst bruker dette forumet som leser, ikke poster. Når admin i sin klokhet velger å gjøre deler av forumet som tidligere var synlig og tilgjengelig til skjult uten at de kommuniserer hvorfor blir det fort litt uro og kanskje noe mer fjas. Jeg vet ikke noe om forholdstall mellom lesere og postere her, men basert på erfaring fra andre forum vil jeg tro at gruppen som leser regelmessig men sjelden poster er større enn gruppen som poster ukentlig eller månedlig. Som tidligere nevnt, tenker jeg at det ville være en bedre løsning om alle kunne lese alt, men at man måtte ha x innlegg / poster for å kunne legge ut noe selv på f.eks. off topic eller bytte / salgstrådene Men det er klart at å henvise meg til fjortis.no fordi jeg påpeker en svakhet i de voksnes regler har jo en deilig klang av mimring fra den gang da.
  2. Endringen skjedde rundt august i år, før det kunne jeg se og lese off topic, etter forrige innlegg runda jeg 50 poster og har nå lest meg opp på det som er skrevet i mellomtiden. Det er, og i min mening; bør være mulig å lese forumet selv uten aktiv posting. Man kunne sette grense for å kunne publisere egne innlegg i off topic først etter ca 50 andre innlegg i ikke-fjasete deler av forumet. Det tenker jeg ville være en ryddigere fremgangsmåte. Men siden jeg nå igjen kan lese fjaset i off topic er balanse gjenopprettet og det er ikke behov for ytterligere fjas fra min side
  3. Btw: ble dette annonsert noe sted? Er det ikke litt rart å gjøre en slik endring uten å informere om den?
  4. Jaja, får poste litt fjas her da, så jeg kommer meg opp på tilstrekkelig antall poster.
  5. Som vist i bildet er altså Off Topic ikke synlig for meg selv når jeg er innlogget. Er det noen som kan forklare meg hvorfor jeg ikke får tilgang til denne delen av forumet?
  6. Har også android, uten at det er synlig for meg
  7. Skjønner ikke helt. Jeg jo innlogga når jeg poster her, men off topic finner jeg ikke lengre lell. Ikke fra mobilen iallfall
  8. Er det bare jeg som savner off topic delen av forumet? Finner den ikke lengre, iallefall ikke fra mobilen
  9. Friheten er sjelden større enn disponibel saldo
  10. Nå skal ikke jeg påstå å være noen juridisk ekspert, så da stiller jeg et spørsmål som sikkert er dumt. Når det står at våpen og ammo skal være adskilt eller oppbevares separat fra hverandre, kan ikke det bare bety at du ikke transporterer våpen med fullt magasin i våpenet? Eller for å vri på det, dersom jeg har våpen i et futteral og har et annet futteral med fulle magasiner, oppbevares våpen og ammo separat selv om begge futteral ligger i samme bag. Eller har noen lenke til en tekst som viser at dette er uriktig lesing av teksten?
  11. Da jeg nylig søkte om PCC la jeg inn to separate søknader samtidig, en for våpenet og en for høykapasitetsmagasin til samme våpen. Dette var uproblematisk og våpenkontoret innlandet mente dette var riktig fremgangsmåte. Dersom du allerede har våpen og ønsker høykapasitetsmagasin til det, sender du en egen papirsøknad på magasinene og oppgir våpennr på det aktuelle våpenet.
  12. Vet ikke hvordan dette gikk for OP, men jeg fikk omregistrert 1/2auto .22lr fra jakt til minirifle samtidig som jeg søkte om tillatelse til å ha høykapasitetsmagasiner. Siden jeg dokumenterte aktivitetskravene generelt, ble det fra politidistrikt innlandet ikke bedt om dokumentasjon på at det aktuelle våpenet var brukt i konkurranse. Bare en bekreftelse på at våpenet kunne brukes i slik konkurranse.
  13. kongsberg colt kan vel brukes til militærfelt p99 kan sikkert brukes til hurtig militær ruger mk 2 kan brukes til finfelt f.eks. tror jeg. er på ingen måte ekspert på dette
  14. Ja. for litt siden skulle jeg kjøpe litt ammo på xxl. De spurte om telefonnummer og det ville jeg ikke gi til dem siden jeg er lei av reklame på tlf. Men de mente at de ikke kunne selge til meg uten at jeg gav dem et tlfnr. Så da gjorde jeg det, gav dem et fiktivt nummer. Jeg spurte om hvorfor de trengte tlfnr, men fikk bare til svar at systemet trengte et nr for å lage ordren. Om jeg ikke ville gi dem nr, ville ikke de selge meg ammo. Nummeret jeg gav dem var åpenbart fiktivt (brukte bare to tall som ble gjentatt i samme ordning fire ganger) men det gjorde ikke noe, tydeligvis.
  15. Ja det gjør vel det. Akademisk Skytterlag f.eks. De har også en dynamisk gruppe om det skulle være interessant
×
×
  • Create New...