Jump to content

Stec

Members
 • Content Count

  451
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har skutt masse ælj med denne uten å ha noe å klage på. Men det begynner å bli mange år siden jeg kjøpte. De kom i poser på 500 og jeg mener jeg betalte 1,70 pr stk eller noe slik. Megabillig
 2. En gang i fremtiden kunne jeg funnet på å ønske meg en jagende jack russel til rådyrjakt. Er dette noe som finnes i markedet?
 3. Ca full hylse N-140 bak 400 grain Remington softpoint brukte jeg mye av. Ga slik passe med fart og rekyl. Grunnen til at jeg brukte N-140 var pris ift. N-120 og N-130. Norma 11 funker sikkert like fint. Du skal stappe hardt før du får overtrykk med disse kruttene, tror jeg.
 4. Den beste børsa Tikka har laget. Hvis tilstanden er bra, så er det bare å handle.
 5. Stec

  Løpsbytte Sako 75

  Dette er ikke noe problem. Jeg har et slikt system på ei Kongsberg 393 kasse. Da har jeg piper i 270 win, 243 win og 6,5x55 mauser. Har både kort og langt magasin. Dette med no-go tolkerog hylsestrekk er bare tull. Jeg skrur til mine piper med håndmakt, og det fungerer utmerket. Har også fått laget meg en låskassenøkkel av et sluttstykke, så slipper jeg jallaløsninger med div. skiftenøkler og vannpumpetenger. Utstyret jeg har er ikke avbildt, men tror det finnes bilder av tilsvarende utstyr her på Kammeret. Argumentet med at en må skyte inn på nytt, betyr ikke noe for meg. Jeg bruker typisk 6,5 "hele" året, bortsett fra i elgjakta. Da må jeg som regel skyte inn og opp uansett. I mine øyne er det like enkelt å bytte piper i denne som i 202'n jeg hadde før. Det desidert beste pipeskiftsystemet har vel Merkel kommet med på sine nye. Jeg har også hatt Blaser, og var happy med pipeskiftsystemet på denne. Derimot hadde den en del andre ulemper som gjorde at den ble solgt.
 6. Hva med å gi bikkja middagsrester av ymse sort? Bikkjer har vel eksistert lenger enn tørrfor, såvidt meg bekjent. Jævla mye hysteri når det kommer til bikkjemat..
 7. 265 gr. kule i moderat hastighet høres ikke ut som all verdens rekyl.., men om du er over snittet "ømskinnet", så kan ei mykere kolbekappe være veien å gå.
 8. Stec

  Mus og rotte...

  Frostveska er vel for at vannet ikke skal fryse? Så fella kan brukes utendørs...
 9. Hva mener folk om at forvaltningen praktiseres på forskjellig måte på forskjellig side av kommunegrensene? Er det bare i Stange/Løten/Våler/Odal dette praktiseres?
 10. Om kula går godt i børsa hans kan da ikke du eller jeg svare på.
 11. Bobby.., ta også del/kløyv en stk Amax og en ballistic tip, a. Uten å være sikker, så vil jeg tro forskjellen på oppbygning er liten. Så kan du komme tilbake og vifte med teskjea di hvis du finner noe revolusjonerende.
 12. Hvis det er samme konstruksjon som i 9,3 så duger denne strålende til å drepe en elg. Har prøvd mange ganger. Ei hvilken som helst kule som du klarer å treffe reven med duger. På grensen til dumt spørsmål.
 13. 26 kilos elg-oksekalv ble under årets jakt skutt av undertegnede. Noen som slår den?
 14. Hvor mange daa. er deres storvald Jibrag?
 15. Hvordan påvirker kalveskyting i ordinærjakta kua? Noen som vet noe om dette? Ser for meg at det er noe av et sjokk for kua å plutselig ikke "melke" lenger. Vil ikke dette kunne gi noe slags hormonforstyrrelse? Ei vanlig Nrf ville tåle dette ganske dårlig.. Ser for meg at resultatet ville bli jurbetennelse osv.
×
×
 • Create New...