Jump to content

Shubre

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Shubre's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hmm, noen som har peil på hvordan man legger ut bilder som vises? tips på lagringsplass?
  2. Følger med en to-det skrue med Grs stokken, som gir vinkel. Pass på å bedde stokken først. ellers så splittes laminaten når du strammer.
  3. Da har jeg fått gjort litt mer testing. Best presisjon ble på 17.5 gr da ble farten 322 m/s. Og det ble overaskende god presisjon. Men på 109 meter Var det svakt ovale merker rundt hullet i blinken. det kan tydepå at den ikke er helt stabil etter ca 100 m Skaut i en vannmelon på 109 meter for å sjekke ekspansjon, og det funka veldig bra. satt opp noen kataloger for å fange kulla etterpå. På bildet kan man se inn hullet i skallet, og man ser at ekspansjonen har startet umidelbart. Artig:D 3-skudd 60m
  4. Tipper den ekspanderer uten problem. Har jo borra opp en hulspiss på 4mm diameter. Og oryx er jo ei lettekspanderende kule. Tenkte å teste den på skadegås. Blir sennede å se hvordan efekten er.
  5. Har testa noen sub ladninger. Brukte vv n-32c og Oryx 325 gr kule. Borret opp kula til en 4mm hulspiss, så vekten ble redusert til 309 gr. Col: 80mm federal 215 manum hetter. 16 gr ga 291m/s 17gr ga 313m/s 18gr ga 339m/s Målinger gjort i 3C 100% fyll volum med denne kula og vv n-32c var 25 gr. så 16 gr gir 64% fyllingsgrad. Så det er ikke nødvendig med noe ekstar hylsefyll:)
  6. Hva med å Molycote kuler? Det burde funke som smøring? Noen som har peil på hva som er 40% fyllvolum med tinstar i ei 9,3x62?
  7. Ligger ute her og http://www.sportsbutikken.no/default.pl?showProduct=34180&pageId=614
  8. Har alle data som er tilgjengelig på nett. Jeg var mer spesifikt ute etter en lettere ladning med 300-350 gr kuler og hurtig brenende krutt som gir liten rekyl. N110 og n120... Noen som har erfaring?
  9. Er det noen som har noen Lade data for 458 win.mag Med Norma og Vhitavouri krutt? kuler fra 300gr til 600gr?
  10. har hørt at det ikke er vits å bruke "han" lokkefugler. er det noe i det, eller er det bare å legge ut likt antal av "han", "hun" fugler?
  11. Jeg har hatt gode resultat med skyting på sittende ender. senest i går skaut jeg to stokkender med et skudd. ventet til de satt sammen og sendte av går ei salve. ca 15 m. begge stein dau i smellen. Redigert . Ulovlig ammunisjon er ulovlig, og det er i strid med dette forumets regler å oppfordre til ulovligheter. Å fortelle om det i denne sammenhengen kommer inn under dette. Robinson- moderator. av stål ammo har jeg hatt hatt gode resultat med blackcloud 12/89 nr 4. og artig nokk har jeg ei lincoln premier c i 12/76. sikkert ikke å anbefale i ei litt eldre hagle.
  12. helt sikkert ikke en kvinand. for mye hvitt på den.. og hode var ikke med den "hjelmen"
  13. Ande jakta er godt i gang:) Fikk meg en duble på stokkand på støkkjakt i går, det er altids fint. jeg er ganske så fersk på andejakt, og sliter litt med å igjenkjenne de forskjelige artene. har sett en del på bilder på nette men når jeg er ute, så ser jeg flere ender jeg ikke finner på nettet. disse er uansett ikke lov å skyte men hadde hvert kult å vist va det var. det satt seg ei på lokke fuglene mine, som jeg misstokk i mørket for ei krikkand. men den var litt større og svart/grå på rygg og hode og lys under. svarte føtter og nebb. så flere av samme sorten på det samme vannet dagen etter, og det var dykke ender. den ene fikk jeg se på kort hold og den hadde en lys/hvit stripe rett under øye. den jeg skaut hadde ikke den stripen, men jeg tenker meg det kan være forskjell på han/hun og ung fugel. noen som har peiling på hva det kan være? tror ikke det var en toppand eller kvinand. noen bilder på nette av stivhaleand lingner litt. men den mangla det blå nebbet. vanskelig å si. skall legge inn noen bilder.
×
×
  • Create New...