Jump to content

kkgtm

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

About kkgtm

  • Birthday 07/04/1978

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kkgtm's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Er det noen som vet om det er mulig å få 7 mm Rem mag løp til Blaser R8 i 1-8 stigning?? Og hvis det er mulig hva det evt vil koste? Takker på forhånd for hjelpen.
  2. Jeg lurer på om det er noen som vet hva stigningen på løpet til Blaser R93 er i kaliber 6,5x55 Takker på forhånd for svar. (Har søkt frem og tilbake uten å finne svar dessverre)
  3. Siktet blir ikke sendt til fabrikk for ettermontering av asv. Det fikser de på Økern, men tror prisen nå er 2500 pluss mva pr tårn/hjul. Tar 2-3 dager alt avhengig av postgang osv. Har nemlig gjort det på to av kikkertsiktene mine og da leverte jeg de selv på Økern og ventet ca 15-20 min mens de monterte det.
  4. Kjapt spørsmål. La ut slakteavfall her om dagen og når jeg sjekket det i dag så det bare ut som en svær haug med mark, noe man kan gjøre for å unngå slikt??
  5. Noen som vet om noen butikker som har ttsx i 9,3x62 inne om dagen?
  6. Tusen takk for hjelpen!! Da skal jeg prøve det.
  7. Takker for svar. Nå skal det graves litt...
  8. Når dere sier at dere graver ned åtet? Hva lagt ned snakker vi da? Og hva dekkes det med? Jord, halm osv?? Sikker et fryktelig dumt spørsmål men spør man ikke lærer man ikke noe..
  9. Hei har sittet og søkt litt frem og tilbake nå, men finner ikke svar på det jeg lurer på. Jeg tenkte å salte hjerte på rådyret jeg skjøt her om dagen, men lurer litt på fremgangsmåten. Har latt hjerte ligge rensket og vasket i grovsalt i 8 timer, men det jeg lurer på hvor lenge skal det tørkes før man kan spise det? mvh K
  10. kkgtm

    Vakuumpakker

    Kjøpte en slik Lava 300 selv for tre uker siden. Og har pakket alt kjøttet fra siste rådyr, funker som F.. Beste kjøp jeg har gjort på mange år. Ble veldig gode resultater, så jeg kan virkelig anbefale den.
  11. Ok. Takker for tilbakemeldingene sålangt.
  12. Hei har sittet og søk en stund nå, men finner ikke det jeg leter etter og må derfor spørre om det er noen som har noen ladninger med MRP krutt til 140 grain A max kule. Samt kan det samme kruttet brukes på en X max 95 grain og A max 100 grain? Takker på forhånd for hjelpen.
  13. Takker for gode svar. Jeg starter selvsagt aldri på maksladning, men heller et godt stykke under som nevnt ovenfor og jobber meg opp. Har forresten vært å testet litt de siste dagene. Brukte da N-150 53.1 grain og kulen satt til streken. Husker ikke målene i skrivende stund, notatene er hjemme. Dette gikk med 3 skudd serier med en spredning på 29mm. Skal opp å prøve i dag igjen med 53.5 og se hvordan det går. (Alle hylser er trimmet til lik lengde og bruker bare hylser som veier likt)
  14. Jeg tar veldig gjerne et av disse dersom du fremdeles har delt. Holder på å pusse opp gammel mauser som jeg tenker å bruke på vilsvin, og da er jeg blitt anbefalt rødpunktsikte. Så om du byr på tar jeg gjerne imot.
×
×
  • Create New...