Jump to content

Blaserproff

Members
 • Content Count

  538
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Oddinge Når jeg skrur opp ett hakk så forsvinner det
 2. Hei Jeg bruker den på 9,3x62 og 6,5 løpene mine. Jeg har fått testet den på nattjakt på villsvin samt hjortejakt. Det er en flott og skarp kikkert. Det eneste jeg ikke liker med den er at du får litt "dorull" effekt på lav forstørrelse. Men alt i alt mye kikkert for pengene.
 3. Jeg kjøpte denne https://www.xxl.no/nikon-aculon-al11-hu ... 78_1_style. Veldig fornøyd, har prøvd diverse andre i samme prisklasse, men denne er god
 4. Om du tar ut hodet så kommer du greit til med en q-tips. Ikke bruk olje eller ting som størkner og forstopper de bevegelige delene. Bruk noe som dunster bort rødsprit/whitesprit etc.
 5. Takk det var akkurat det jeg lurte på. Da starter jeg lavt på accubond i tabellen. Hvordan blir slaktene dine med kulen, er du fornøyd? Hvilke hastigheter får du?
 6. Godkveld Jeg har kjøpt en pakke Hornady GMX 250 gr til 9,3x62 som jeg tenkte hjorten skulle få smake til høsten. Men jeg sliter med å finne ladedata til denne kula. Noen mener jeg bør se på data til Barnes kuler. Men på hjemmesiden til Hornady står det "Compatible with conventional reloading data". Betyr det at jeg kan ta ladedata fra en 250 gr accubond? Jeg har alltid blitt fortalt at homogene kuler har mer bæreflate for å oppnå samme vekt og man får derfor høyere trykk ved samme vekt som en blykule. Hva mener dere eksperter ? Hvor starter jeg ?
 7. Hva er galt med våpenet, og hvilket våpen er det?
 8. Se der ja, ser ut som begge låseklakkene har knekt av
 9. Neinei missforstå med rett @west Jeg trodde det var journalisten som skrev det. Jeg har ikke lesetilgang til artikkelen. Syns bare det er dumt at journalister drar inn økonomi så tidlig i en slik sak?
 10. Som økonom blir jeg litt forbannet av å lese denne tråden. Det er inngenting som heter minus i egenkapitalen. Det er det samme som å gå i banken å si "hei, jeg trenger 3mill kroner. Jeg kan stille med en egenkapital på minus 100 000kr. Mener de gjeld? Om alle som har gjeld er mer tilbørlig til å begå lovbrudd er jeg ikke opplyst nok til å svare på. Lenger opp i tråden leste jeg at det ble nevnt i FV at pvas hadde minus i balansen. Balanseoppstillingen i finansregnskapet viser simpelthen hvordan eieindelene er finansiert. Eks: har du 1mill i lån og en bolig til 1 mill så går balansen i 0 slik d
 11. Nevnte rigg er en drøm å skyte med
 12. Satt å fikklet med det ene sluttstykket mitt for en tid siden. Når jeg trykte på undersiden på en "tapp" så fikk jeg tatt frem låsearmen å da kom det to fliker ned. Desse to tappene tror jeg holder imot låskassen. Prøvde senere på en r93, den hadde bare en tapp. Flere som har sett dette?
×
×
 • Create New...