Jump to content

SASR

Members
  • Posts

    59
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SASR's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Tror jeg vil satse på å kjøpe en Zeiss Victory 10x45 RF! Noen som har undersøkt pris rundt omkring, og evt kan gi tips på hvem som kan gi best pris på denne kikkerten? Stalltips på tilbud under div messer på vårparten?
  2. Har en kompis som har arvet en litt sliten o/u hagle kal. 12-70 (71cm). Dobbel avtrekker. Ejektor. Noe overflaterust, og et par hakk i kolben her og der. Gravering ser fin ut. Løpene ser ok ut, en del kruttslam, men tror ikke det er noe gravrust i løpene. Låskassen er merkbart treg, og trenger litt lubrikum;) Avtrekket er elendig. Noen som kan gi meg en omtrentlig prisantydning? Gjerne utfyllende svar. På forhånd takk!
  3. 146grs - m63 prosjektilet i nm60 ammunisjonen har en oppgitt bc på 0.325! Lurer på om ikke dette er en "gjennomsnitt-bc", fordi dette stemmer ikke overens med oppgitt kulebane til m63, sammenlignet i PCB.. der stemmer bc på rundt 0.4 ganske godt med kulebanen! Sikkert noen her inne som kan utdype...
  4. SASR

    Kronograf

    Jeg drister meg til å legge inn et spørsmål her jeg, siden det er samme tema.. Har tenkt å kjøpe meg en kronograf, trenger den kjapt, så bestilling over nett er uaktuelt.. blir vel en av disse: http://www.jaktdepotet.no/webshop/defau ... =0&uid=331 Hvilken er det beste kjøpet? Med eller uten løst display? Tips til stativ?
  5. Grunnen til at jeg spør, er på bakgrunn av en graf i norma's laddbok side 128, der det er tydelig forskjell mellom hvordan ulike tennhettefabrikat presterer i kulde.. ved 20+ grader så er det liten forskjell, mens allerede ved 10- grader, så er forskjellen f.eks. mellom federal 210 og cci200 ca. 20 m/s... (federal kom best ut)
  6. Ok, da får jeg prøve n150 krutt:) litt o.t., men hvilke tennhetter bør jeg gå for i denne kombinasjonen, dvs. hvilke gir jevnest resultat, uten for mye tap av hastighet på vinteren? er lade-nybegynner, så setter stor pris på svar
  7. Ikke meningen å kuppe tråden, men tenkte det var unødvendig å starte en ny.. Lurte på om noen kan gi meg en anbefaling på krutt til 155grs scenar kuler i .308 + lapua hylser. Våpnet er steyr ssg p2. hastighet er fint, men presisjon er minst like viktig. ser utifra de nyeste ladedataene til vihtavuori at n540 gir den høyeste hastigheten, mens n150 er merket som presisjonsladning. hvilken bør jeg velge?
  8. SASR

    Jaktbil

    Her har du bil, jeep wrangler pick-up http://www.dinside.no/php/art.php?id=393839
  9. SASR

    .......

    Det midterste forslaget til ulken Råbra
  10. http://www.hkpro.com/wsg2000.htm
  11. SASR

    Nybegynnerhagle

    http://www.villmarksliv.no/tester/jaktu ... 155221.ece Hva med Frankonia Gladius til 6k hos jaktdepotet? Ble beste kjøp i testen ovenfor.. har forøvrig ingen erfaring med den selv, men det er det kanskje andre som har?
×
×
  • Create New...