Jump to content

Jendor

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About Jendor

  • Birthday 10/27/1983

Jendor's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hvem tar seg av taksering av fks hagla mi? Våpensmed? Arvet en hagle for over 10 år siden, da var jeg innom rogne våpen i trheim for å høre om den evnt var verd noe (i forhold til om jeg skulle forsikre den) fikk da beskjed om at den var verd rund 30-35k. Nå tenkte jeg det var på tide å få forsikret våpen samlingen å da trengs vel noe skriftlig i forhold til estimert verdi. Evnt hva koster en taksering? Jeg holder til i bodø,så evnt tips til noen som gjør dette i området.
  2. Er ikke det litt naivt å tro at det drypper så mye mere på de på gulvet der nede Jo det er en prisøkning som firma her hjemme må følge,men som nevt tidligere hva skjer når fks dollar`n synker og varer blir billigere å importere? Lite! varen holder en stabil pris
  3. Ja slikt skjer,,Men ikke med en benelli
  4. Jeg tok ikke av "kolbekappen" når jeg støttet den mot berget. Men kompenserte så godt jeg kunne med å legge meg mot hagla for å klemme kolbekappen sammen inn mot berget. Ville ikke riskikere å ødelegge kolben ved å ta av "kolbeputa",da den er syntetisk.
  5. Helt klart,! men litt av poenget her er at mange har en oppfatning av at 12/89 dreper enda bedre en 12/70-76 Noe som flere her har forklart bra at den nødvendigvis ikke gjør det.
  6. Før den ikke lader du mener?
  7. Presset hagla mot en bergvegg og avfyrte tilsammen 6 skudd. Alle skuddene ladet om. Skuddene som ble brukt var `GB Rapid Steel 32g nr.4-12/70` La kroppsvekten mot hagla slik at den ble liggened vannrett ut fra berget. Jendor
  8. Får prøve mot et berg/fjellvegg i morgen da.
  9. Har selv en Benelli M2 Field, den lader hvertfall når jeg holder hagla fritt/eller skyter fra hofta.
  10. Hadde vel rettere sagt ikke noe annet en gassdrevne Det ble også sagt at kinetiskdrevet hagler var på vei `ut` ? Det ble litt uklart forklart hvor de "20%" forsvannt, det er derfor jeg nå begynte å undre på hva han mente. En ting er hvertfall sikkert, og det er at jeg skal ha et klart svar på dette neste gang jeg er innom butikken.! (hvis det svaret finnes )
  11. Det er det jeg også tenker,men dette ble sagt av en forhandler av våpen. Regner med at når man driver med salg av våpen også har litt peiling med tanke på slike uttalelser.
  12. Er det noen som vet noe ang "effekt" forskjell mellom gassdrevet og kinetisk drevet halvauto? Har nylig blitt fortalt at skuddet mister opp til 20% "effekt" i en kinetisk drevet hagle kontra en gassdrevet. Har selv en kinetisk drevet Benelli og er meget fornøyd med denne. -Jendor-
  13. Jepp, det var denne takk-takk.!!
  14. Har selv sett disse når jeg har vært i asia. Utrolig dårlig kvalitet på mye av disse. Optikk, justeringere osv Når man ser prisen på disse som selges på Finn så hadd hvertfall ikke jeg kjøpt en slik kopi. Prisene jeg så i asia var rundt 150-300 norske kroner for slike. Kjøpte selv en "Bushnell 6-24x50 mildot med lys"
  15. På SL-forumet var det en gang en tråd ang camo lakkering av hagle. Der ble det også lagt inn en link til en amerikansk side som viste en del gode bilder steg for steg. Bildene var av en hagle som ble lakkert i `Åker` camo. Husker at våpendelene var avbildet ute på en plen,hengende i snorer. Noen som har denne linken, eller husker hvor man kunne finne denne siden om camo lakkering?? -Jendor-
×
×
  • Create New...