Jump to content

rolf

Members
 • Posts

  677
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

rolf's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

 1. Er ikke maxtuna. Har JP letta stål carrier og silent captured spring system.
 2. Det har gått omtrent 2,5 år siden sist det ble skrevet noe her, og en har vel fått mer erfaring med Salen compen. Tenker å sette en sånn på en open rifle (AR15), og lurer derfor på om det er merkbar forskjell på open og standard versjonen når den er ferdig tilpasset våpen og ladning?
 3. Hvorfor er det bedre med 10-11 lb rekylfjær?
 4. Har ikke sjekket kontaktene, men når en ser at etter en har slått på lyset så lyser det litt før det sakte dør ut, så tror jeg det er strømmen som svikter. Skal se på kontaktene til batteriet, om det er noe jeg kan gjøre selv.
 5. Jeg har en V8 1.1-8, og jeg syns den spiser batterier. Nå på Coldfox startet jeg med nytt batteri (Duracell med holdbarhetsdato lang fram i tid), som ble satt inn akkurat før start på første stage. På nest siste stage søndag ble det mørkt. Lyset har vært slått av mellom de fleste stagene, og fra slutt dag 1 til start dag 2. Er dette normalt, eller er det overforbruk av batterier?
 6. Her er vel litt av grunnen. Det er nok et stort problem at sports skyttere har granatkastere, raketter og automatvåpen, som havner i en garasje i Frankrike. http://www.rbnett.no/ntb/utenriks/2016/11/18/Fant-våpenlager-i-utkanten-av-Paris-13812021.ece Jeg får ikke linken til å virke, så dere får lime den inn.
 7. Syns det virker litt rart at folk vil prøve å få med seg magasiner fra USA, for å spare noen hundrelapper, når det kan føre til alt fra at magasinene blir beslaglagt til bøter og innreisenekt. Hvis det er spenning dere er ute etter, så smule heller noe skikkelig straffbart noe;)
 8. Jeg har ladet med 405 grs blykuler og 45-47 grs N130 , og det er blåkul ladninger. Men jeg har hørt at om en går ned til 42 grs N130, så er de betydelig mer "behagelig".
 9. rolf

  00 Buck shoot

  Federal har buckshot med en wad eller forladdning som kalles flitecontrol, disse gir veldig tett skuddbilde i forhold til vanlige buckshot patroner. På youtube finnes det noen tester som viser forskjellen på disse og andre. Vet ikke om de selges i Norge, men det må vel gå an å få tak i på litt sikt.
 10. Jeg gjorde en avtale med optikeren om å ha med pistolen. Så prøve han forskjellige styrker, til jeg fant den som ga meg ønsket fokus. Jeg er kjempefornøyd med de brillene, og resultatene fikk et løft. Det er du som skal se med brillene, derfor er optiker ikke bedre en de tilbakemeldingene han får fra deg.
 11. Medlem i skytterlag kan ha konkurranse våpen. Det kan godt være en Krag.
 12. Og straffen for å ta med noe som står på ITAR listen, er inntil 100 000 dollar, eller inntil 10 år fengsel, så det kan bli dyrt å spare noen lapper.
 13. Når du er så god Emanuel, hvordan gikk det i NM?
 14. @Slemmo: Har du ASV, og bruker du den i konkurranse. For eksempel på stage 11 i Bjerkvik, der det var hold fra ca 20 meter og opp til over 300. Klikket du opp for de lengste holdene?
 15. Hva er bedre med prikken i Zeissen kontra Swarovskien. Er den større, mindre, skarpere?
×
×
 • Create New...