Jump to content

Kristianj

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Kristianj's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Takk, men tenkte ikke å kjøpe ny børse
  2. Min blaser r8 success er litt for kort til meg, jeg vet at man får kjøpt spacers originalt fra blaser på 3x1cm, men har noen her forlenget kolbe på annen måte? skulle gjerne hatt en løsning lignende som GRS stokkene. Siden jeg skyter mest liggende skulle jeg også fått hevet kolbekappe slik at den er på samme høyde som kolbeforhøyer. Noen som har fått ordnet noen snedig løsning og har lyst til og dele bilder?
  3. Takk for svar Det blir kjøp på meg, prisen ble 4500,- med montasje (usikkert hvilken). Tror det er en grei pris, rifleløpet har gått under 150skudd og hagla rundt 50. Har sikkert våpen i mange år og skogsfugl vil jeg tro. Det at 22hornet ikke er lov til rådyr er jeg klar over,jeg var litt skeptisk til dette først. Men som du sier ko-stens , det er et fint kaliber til matvilt/småvilt plus at den bråker ikke så fælt for hunden på korte hold. Jeg lader ikke selv (enda) så at det fins snille kuler i fabrikkammo er en fordel.
  4. Tenker å skaffe meg en brukt Zoli kombi 12/22hornet til spetsjakt. Børsa jeg har funnet er fra 90tallet, så det jeg lurer på. Er det noen som har erfaring med gamle zoli kombier her som kan fortelle meg hva en slik er verdt? Og evt. Feil slitedeler som bør sjekkes osv. Før kjøp? Litt nybegynner på kombi her setter pris på all tilbakemelding.
  5. Rødpunktet fungerer i alle lysforhold, trinvis justering av styrke 1-11 med 0 melom hver av dem.. Kjøpte dette siktet for et år siden og har ikke brukt det stort i skumring, men jeg vil påstå at den fungerer greit til den prisen. Noe trangt synsfelt, men fungerer godt til lange hold på toppjakt f.eks .
  6. Hei! Jeg har akkurat skaffet meg en Maxus sporting carbon og la merke til noen kraftige slitasjer på bolt etter første runde på leirduebanen. Googlet fenomenet og fant dette fra et amerikansk forum. http://www.duckhuntingchat.com/forum/vi ... 96&start=0 Er det flere med maxus som har samme slitasjer?
  7. Noen som testet andejakt på statskog sine områder i Sør-trøndelag? Kjøpte kort på inatur og testet en kveld like ved jonsvatnet men, ingen ender å se eller høre.. Har alle trekt sørover mon tro?
×
×
  • Create New...