Jump to content

Skaubjønn

Members
  • Posts

    8,509
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    59

Posts posted by Skaubjønn

  1. Godt innspill. Jeg tenker alltid at jeg kommer til å beholde sakene, inntil det dukker opp noe nytt som røsker i måhatarmen…

     

    Tror det er vanskelig å videreselge hvis ikke det står et bra sikre på den. 

     

    Markedet er veldig dødt nå. Rente, kronekurs, dyrtid på mat og energi.. er nok ikke mange som kjøper sånt nå. Tenker jeg har den i overskuelig fremtid i alle fall. 
     

    skal jeg sette på nytt sikte blir det med lysprikk. Jeg har en Kahles 1-5 som kan ofres, veldig fornøyd med den. Da blir det prisen av nye ringer. 

  2. bardp skrev (30 minutter siden):

    Jeg ser for meg at det optimale er Swarovski el range 10x32. Liten og lett med avstandsmåler.

    Ser bra ut. Veier 610 gram. 
     

    jeg har kjøpt meg termisk bino med digital kamera  og avstandsmåler. Koster en nyre… spent på hvor stort behovet blir for vanlig kikkert i tillegg. 

  3. Solgte min Swaro 8x42. Fantastisk kikkert, og deilig med avstandsmåler i den. Men for tung og klumpete til bevegelig jakt. Spesielt når jeg har begynt å dra på termisk i tillegg. Tenker en 8x32 må være perfekt. 

    • Like 1
  4. Da ble det en ny Blaser på meg. R8 Baronesse med løp i 30-06, 9,3x62 og 375. Kom i koffert med pussesaker og verktøy, to forgylte sluttstykkehoder og alle løp i neoprenefutteral. Ser svært lite brukt ut. 
    jeg har kikket på den pakka lenge, men var i tvil om utformingen av den hevbare kammen ødela hele børsa. Fikk den i går, og jeg synes den er kjempefin! Gleder meg til å skyte jaktfelt med den i morgen 😊
    nå har jeg to R8. En Ultimate adjust camo, og en Baronesse. Beauty and the beast dette her 😊

    IMG_7082.jpeg

    IMG_7083.jpeg

    IMG_7084.jpeg

    IMG_2058.jpeg

    • Like 8
  5. Nei, kan ikke se noen forskjell. 

    Jeg har mailet med reparaturservice-wolf@t-online.de. De kan ikke legge ny finish utvendig. Jeg har bedt om pris på nye pakninger og nitrogengass, og venter på svar. 

     

    Får høre hva det koster. Jeg er i tvil om det er verdt å koste på dette siktet mye kronasjer. Det blir jo ikke penere, og jeg kommer uansett ikke til å bruke det i ruskevær. Har jo andre drillinger til sånt. Får se hva det koster, og gjøre en vurdering da. 

  6. amatør skrev (3 timer siden):

    Om du ikke har solgt den andre drillingen, så har du jo en Hensoldt til den. 
     

    Har spurt før, uten respons. Men kan du ikke ta bilde av begge to, og beskrive om du ser noen forskjeller. 

    Beklager, det har gått meg hus forbi. Jeg er på reise nå, men ordner det når jeg kommer hjem. 

    • Thanks 1
  7. Per-S skrev (5 minutter siden):

    Dette er vel et retikkel som fungerer god til en driling og om optikken er god ser jeg ingen grunn til å skifte. Kikkertsikte passer til våpenet og kvaliteten på disse er jo god.

    Optikken er klar og fin. Siktet er slitt på utsiden. Har vel ligget i en skuff eller noe. Men enig med deg her Per, 1,5-6 er perfekt til drilling. Og siktet er av høy kvalitet 

×
×
  • Create New...