Jump to content

Gasse

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gasse

  1. R.I.P Skiskyting og LS blir aldrig det samme.
  2. Dette stresser jeg ikke med. Er på skyting så å si hver mandag fra skytinga starter etter påske til jaktstart. Slipper køen uansett da jeg er med å arrangerer disse kveldene. Vi som gjør det, skyter opp enten før de andre kommer, eller etter at de har dratt.
  3. Gasse

    Gaupefilm

    Får ikke sett filmen jeg. Står "0% lastet"
  4. Hei. Noen som har erfaring med 6,5x55 til reinsdyrjakt, og hvilke ladinger som er gode? Tenkte å bruke Swift A-Frame. Har en 300 winmag også, men den er mye tyngre å drasse på, da det muligens blir en del gåing.
  5. Ja, jeg søkte på deres hjemmeside. Ikke nok med det, en jaktkompis av meg fikk også storbukk. Vi tar nok med oss madamene og lavvo å tar turen ned.
  6. Flere som har fått tildeling??
  7. Gasse

    Sauer 303

    Noen med mere info om 303 i 9,3x62??
  8. Skal hente hjem valpen snart, og skal derfor bygge hundegård. Tenker å bruke trykkimpregnert material og netting. Noen med bilder, tegninger??
  9. Skal hente hund neste lørdag. Det er også en gordonsetter tispe (med litt blanding av engelsk setter ). Gleder meg stort. Hun har fått navnet Miksi
  10. Har idag fått tildelt storbukk i Rendalen Reinselskap. Har aldri jaktet i dette terrenget. Noen tips hvor man bør starte?? Hvordan er sjansene for storbukk??
  11. Gasse

    Sauer 303

    Synes du Browningen er finere? Hmm, må nok si meg uenig der. Den i sort composit var kansje ikke så værst, men kombinasjon med tre/blånert stål hos Browningen synes jeg ikke var så fin.
  12. Gasse

    Sauer 303

    Leverer de fortsatt denne bare i 300winmag? Har de startet å levere den i 9,3x62 å!!!???? Hvis de har fått bort barnesykdommene, og børsa har begynt å funke, så skal jeg f.... meg ha en sånn i 9,3! NÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ Jeg er villig til å selge grombørs for en slik. Gi bud: Sako 75 Hunter SS i 300 win mag m/ recknagel svingmontasje. 3-12x56 Meopta (ny).
  13. Takker for raskt svar. Vi får se da, men hadde vært gøy å prøvd. PS. Kommune kaillan har anledning t å sitti på nætte om dagan da??
  14. Ser i reglene at det er tillatt med maks 9x forstørrelse. Kan man tape eller på annen måte "låse" av kikkert med større forstørrelse, feks 3-12x56??
  15. 5 gjess 2 kråker 3 skjærer 2 nøtteskriker 4 traster 5 mus
  16. Friluftsliv bør absolutt være med. Det er jo det som er hele grunnlaget for jakta. Fisker litt og jeg, men det kan vel ligge som under kategori i et div. forum?
  17. Gasse

    Revejakta.

    Skal sammen med to kompiser sette ut "glugga" på nytt sted i morgen. Har god tro på mye rev her.
  18. Muligheter for et eget "rullende vindu" på hovedsiden for annonsører??
  19. Mulig jeg går OT nå, men det treffet som avholdes i Nidaros helga om halvannen uke, er sluttstykkepils. Det var det det ble invitert til. Kammeret.no har ingenting med dette treffet å gjøre, bortsett fra at noen av deltakerne på SL-pilsen har begynt å poste her. Også. Det er jeg klar over MEN, fremtidige treff planlagt fra dette forumet må vel strengt tatt få et annet navn. Phuu, blir mye pils drikking nå.
  20. Hiver meg på denne. Ikke bare blir det gjort til avtalt tid. Det er også meget bra arbeid, samt til en billig penge.
  21. Da kan jeg gjøre det for deg. Han heter Hoill Brillan Nei da. Jeg er enig med deg Sako 30-06. Vi bruker jo nickene når vi møtes til S...... Høy høy, hva skulle jeg til å skrive nå!!?? Her må det jo selvfølgelig kalles Kammeret pilstreff i Trondheim.
  22. Gasse

    Takk

    Stikker innom en tur jeg også. Var ikke slik jeg ønsket det, men nå ble begret fullt. Ble altfor mye negativ energi på...... Her ser det ut til at vi alle kan starte med blanke ark, og diskutere det vi alle er glad i, nemelig jakt- og skyteinteresse. Skal vi se, da har vi alt på plass; kaffe, snus, pc og god stoln
×
×
  • Create New...