Jump to content

Gasse

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gasse's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • Conversation Starter
  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. R.I.P Skiskyting og LS blir aldrig det samme.
  2. Dette stresser jeg ikke med. Er på skyting så å si hver mandag fra skytinga starter etter påske til jaktstart. Slipper køen uansett da jeg er med å arrangerer disse kveldene. Vi som gjør det, skyter opp enten før de andre kommer, eller etter at de har dratt.
  3. Gasse

    Gaupefilm

    Får ikke sett filmen jeg. Står "0% lastet"
  4. Hei. Noen som har erfaring med 6,5x55 til reinsdyrjakt, og hvilke ladinger som er gode? Tenkte å bruke Swift A-Frame. Har en 300 winmag også, men den er mye tyngre å drasse på, da det muligens blir en del gåing.
  5. Ja, jeg søkte på deres hjemmeside. Ikke nok med det, en jaktkompis av meg fikk også storbukk. Vi tar nok med oss madamene og lavvo å tar turen ned.
  6. Flere som har fått tildeling??
  7. Gasse

    Sauer 303

    Noen med mere info om 303 i 9,3x62??
  8. Skal hente hjem valpen snart, og skal derfor bygge hundegård. Tenker å bruke trykkimpregnert material og netting. Noen med bilder, tegninger??
  9. Skal hente hund neste lørdag. Det er også en gordonsetter tispe (med litt blanding av engelsk setter ). Gleder meg stort. Hun har fått navnet Miksi
  10. Har idag fått tildelt storbukk i Rendalen Reinselskap. Har aldri jaktet i dette terrenget. Noen tips hvor man bør starte?? Hvordan er sjansene for storbukk??
  11. Gasse

    Sauer 303

    Synes du Browningen er finere? Hmm, må nok si meg uenig der. Den i sort composit var kansje ikke så værst, men kombinasjon med tre/blånert stål hos Browningen synes jeg ikke var så fin.
  12. Gasse

    Sauer 303

    Leverer de fortsatt denne bare i 300winmag? Har de startet å levere den i 9,3x62 å!!!???? Hvis de har fått bort barnesykdommene, og børsa har begynt å funke, så skal jeg f.... meg ha en sånn i 9,3! NÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ Jeg er villig til å selge grombørs for en slik. Gi bud: Sako 75 Hunter SS i 300 win mag m/ recknagel svingmontasje. 3-12x56 Meopta (ny).
  13. Takker for raskt svar. Vi får se da, men hadde vært gøy å prøvd. PS. Kommune kaillan har anledning t å sitti på nætte om dagan da??
  14. Ser i reglene at det er tillatt med maks 9x forstørrelse. Kan man tape eller på annen måte "låse" av kikkert med større forstørrelse, feks 3-12x56??
  15. 5 gjess 2 kråker 3 skjærer 2 nøtteskriker 4 traster 5 mus
×
×
  • Create New...