Jump to content

Giron

Members
 • Content Count

  135
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Giron

  Leica PRS

  Det går rykter om et nytt kikkertsikte fra Leica, brukbart for PRS. Har visstnok det megetsigende navnet, ja, PRS. Er det noen som vet noe?
 2. Firing pin protrusion gauge. Brukes til å tolke korrekt lengde på tennstempel.
 3. Jeg fant en veldig rimelig .458 pipe hos børsemakeren. Jeg går for .450 Rigby. Da er letingen på gang etter en brosj. Det ligger vel an til at jeg må bestille en selv.
 4. Livet går videre. Prosjektet også. Låskassen er slipt ned, og begynner å ta form. Kaliber er ennå i det blå. Kikkert har jeg imidlertid fått tak i. En Zeiss Diatal-C 1,5X12. Ikke noe for gluggjakt, men perfekt til formålet jeg har tenkt. Et diopter/Ghost ring som passer i bakre kikkertmontasje er også under produksjon. Det begynner å klø i avtrekkerfingeren.
 5. Browning SA22 er et glimrende alternativ. Min går bra, selv med første skudd. Aberet er prisen.
 6. Hos oss tok børsemaker (@Samson) mottakskontroll på NM149 blant annet ved å sette sluttstykket i skrustikka og gi hevarmen en liten dask med en hammer. Som regel sa det pling når den sølvloddede hevarmen falt på betonggulvet. Rifla ble så returnert. Etter at barnesydommene ble rettet opp, var inntrykket at rifla var relativt presis og gjorde jobben den var kjøpt for godt nok. Det er ikke så veldig lenge siden den ble tatt ut av tjeneste for godt.
 7. Som alltid er sending av våpen og ammunisjon diskutert før. http://forum.kammeret.no/forum/viewtopi ... &p=1209111 Det er også mulig å se hav en av de store nettbutikene skriver på hjemmesiden sin. http://www.landro.no/Kundeservice/Frakt
 8. @Vapenskjold: Du spurte ikke om de fem kiloene gjaldt 5kg NEI, eller netto eksplosivinnhold?
 9. Vel, når Beretta var best som kastevåpen var det kanskje på tide http://edition.cnn.com/2017/01/19/polit ... index.html Ser også at sksbehandlingstiden er tilnærmet lik den her på berget. Likevel så rakk de å ferdigbehandle minutter før en ny og proteksjonistisk president blir svoret inn. Hmm. Kanskje noen lobbyister fra f.eks Ruger eller S&W lurer i kulissene?
 10. Giron

  357 mag rifle ?

  De har vel gått ut av produksjon, hvis den ikke er tatt opp igjen? Uberti har hatt noe lignende. Kanskje Børselars vet noe? For øvrig: Vanskelig spørsmål. Min er delbar og har en tykkere kolbekappe enn vanlig.Den holder mer enn 840mm.
 11. Giron

  357 mag rifle ?

  Jeg har en sånn Timber Wolf pumpe i .357. Har hittil fungert med alt av .357 og .38 spec ammo jeg har puttet i den. Mitt løp er 46 cm med en gammel frontmontert A-tec ståldemper ytterst. Jeg har montert en Zeiss Dital-C 1,5x12. Artig våpen til korte hold. Den er forbausende stille med .38 SWC. Jeg kan anbefale den på det varmeste, selv om den er så langt fra politisk korrekt som nesten mulig. Jeg aner ikke hvem, om noen, har agenturet på IMI. Min er selvimportert.
 12. Det sitter en skrue under selve kornet. Dytt eller slå ut kornet sideveis, så ser du den.
 13. Wiesner lagde M70 sikringer. De er vel borte? En som heter Ed La Pour tok over, og driver videre. Jeg vet ikke om han eksporterer. Pent arbeid gjør han i alle fall. http://edlapourgunsmithing.com/
 14. Giron

  357 mag rifle ?

  En sånn en? https://en.wikipedia.org/wiki/9%C3%9739mm
×
×
 • Create New...