dumle

Members
 • Content count

  221
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dumle

 • Birthday
 1. Om det ikke er noen rundt der som kan vise deg det så er det mange gode videoer som omfatter emnet. Der kan du jo i det minste få se prosessen og få den forklart. https://www.youtube.com/results?search_query=filling+air+pcp
 2. Denne var grei også
 3. Ahh, tenkte ikke på det... Takk!
 4. Hvordan går det med Wildcat'n din? Fått testet den litt og samla noen grupper?
 5. Begynn med å ta geværet ut av kolben og se om det ligger/ er noe der som ikke skal være der. Ta deretter av den runde skinnen og se videre. Det er bla. en returbrems som kan stoppe ladearmen. Deretter er det bare å fortsette helt til du finner en feil eller hvor du setter alt i sammen igjen og det virker Geværet er egentlig veldig lett å demontere, selv om det ser litt komplisert ut. Ta noen bilder underveis og noter deg selv hvor og hvordan alt sitter. Lag en skisse om du føler for også. Som bonus får du demontert, gjort rent og smurt opp alt sammen. Om ingen seriøse feil er det hele gjort på en aften. PS! Ikke bruk makt på noe! Jeg brukte denne videoen første gang jeg demonterte en:
 6. Jeg bestilte fra ebay
 7. Det er da ingenting å lure på! Weihrauch er vel og bra. 300s er next level like presis som det aller beste av konkurransevåpen idag. Begge mine 300s legger 10 skudd i et hull hvor en kule ikke faller igjennom, men må dyttes igjennom. Ingen forskjell på 10 skudds hull og et ett skudd hull Avtrekket på en Weihrauch er bra det, men det er ikke i nærheten av det på en 300. Det ene geværet kostet 17-18,000,- nytt og er legendarisk og det andre koster ca 3000,- Det andre er det rent praktiske, med bråk og kraft og det som følger med det.
 8. Weihrauch lager nok ikke en ekstra lyddemper til de Tyske 7.5j. Koster mer enn de kunne spart
 9. https://www.gunspares.co.uk/shopdisplayproducts.asp?page=2&id=25010&Search= Disse ser ut til å ha litt deler til en Patriot. Jeg har bestilt deler derifra selv. Det står at de kun selger løp til forhandlere innen UK Tar du kontakt med dem sender dem helt sikkert ut til deg i Norge. Tror ikke du kan regne med å finne mye deler til den her i Norge.
 10. På ebay kan du kjøpe mye rare pakninger etter mål. Ikke så dyrt så en kan prøver og feile litt. Tror ikke de har laget spesial pakninger for den, heller at de desinger for å bruke standard pakninger. Ellers kan du prøve å la pakningene ligge noen dager i silikonolje. I noen tilfeller kan det myke opp pakninger. Så gamle pakninger er nok best å erstatte anyway, men om du får myket dem opp litt er det kanskje lettere å få mer presise mål. Er dette samme revolveren jeg hadde som liten? Bilde?
 11. Ut med clipsen og pinnen og bytt. Du må sikkert lirke den litt rundt, men det er en enkel del å bytte. Før du setter inn den nye anbefaler jeg å ta et 2mm bor og bor et hull inn gjennom den runde delen på trigger carrieren og epoxy inn en spiker eller for den saks skyld snu boret og stikk det inn i epoxyen. Tror jeg la inn en post her for en stund siden som forklarer hvordan. Grattis med en 300!
 12. Det ver det jeg mente, at det var monterings hull på toppen. Burde være mlig å lage noe til den ja. Rart om de ikke har links versjon.
 13. Er det noe anledning til å feste noe i toppen? Jeg tenker på en eller annen kinnstøtte, Den kunne vært laget slik at det var mulig å folde den opp for å komme til til magasinet, men allikevel vært slik at den føltes solid ved kinnkontakt. Ellers er det en deal breaker, er jo blant de be giftede venstrehendte selv
 14. Grattis. Skal ha meg en en luffe med magasin selv. Vurderer en av større kaliber så jeg kan få bedre utnytte av 100m banen min. Kunne tenke meg; enten 5.5 eller 6.35mm. Det hadde vært morsom med en liten oppdatering på hvordan 50 til100m gruppene dine utvikler seg når du får testa den litt mer. Også hvor destruktive er kulene når de kommer frem på 50 og 100m? Det er det som bekymrer meg mest med de store kaliberne.
 15. De rimelige "Kina børsene" ser bra ut på papiret og er veldig bra i følge forum som er dominert av veldig unge mennesker. I virkeligheten er de ikke så bra. Billig produksjon og et design laget for billig masse produsering heller enn mest mulig prestasjon og skyteglede. Du kan være heldig å få et som skyter bra eller et som evnt. kan bli bra med litt arbeid. men mest sannsynlig får du et som du blir lei etter kort tid. Etter noen uker har du fått kontroll på geværet og er i stand til å skyte mye bedre enn geværet er i stand til å prestere og da er ikke fullt så gjevt lengre. Enten legger du det vekk/ selger det med tap og gir opp luft eller så kjøper du noe annet. Eventuelt gjør du som så mange andre begynner å bruke tid og penger på å forbedre det. Da innser du snart nok at du har et dårlig utgangspunkt og skulle ønske at du hadde noe litt bedre å mekke på. Det koster ikke veldig mye mer å investere i en Weihrauch istedenfor og du blir aldri lei den. Mitt råd er; spar til du har råd til en HW97. Brukt fra 3000,- ny fra ca 4000,-