Jump to content

dumle

Members
 • Content count

  224
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dumle

 1. Olje for luftgeværkuler

  Som Evert sier kjøp kvalitets kuler. Prøv deg frem, finn hvilke som skyter best i ditt våpen. Olje som kan lede til detonasjon kan skade våpenet ditt.
 2. Olje for luftgeværkuler

  Har prøvd å rense og olje ammoen jeg bruker 5-6 typer. Jeg har smurt med mange forskjellige oljer. Jeg har ikke opplevd noe forbedring med noen av geværene mine ved skyting fra 30 til 60m. Faktisk var det endel av geværene som skjøt verre på lengre hold. Etter å ha holdt på en ca. 1 år ga jeg opp med det så ikke poenget med å håndtere bly mer enn nødvendig.
 3. Hw 97K Links

  Det er en meget bra luftrifle, men den er litt kraftig og bråker litt. Om du bare skal skyte på blink på kort hold, eller for den saks skyld blant folk e.l. hadde jeg kjøpt med Svensk fjær (under 200m/s) Eller kjøpt et UK fjær sett CA 250-260m/s. Dette er forsåvidt mer enn nok for å skyte presist opp til 50m også. Du får også tak i lyd demper til våpenet også og det hjelper mye, Det vil forsåvidt endre balansen noe og derfor ville jeg da ha boret et hull i bak kanten av kolben å lagt inn noen skutte blypotter for å re-balansere det. Kolben fungerer fint til både høyre og venstre skyttere. Et men er det at du må bruke kikkertsikte etter som det ikke er noen generell måte å feste noe fremsikte på det.
 4. PCP brukere i Ålesund/Sula området?

  Om det ikke er noen rundt der som kan vise deg det så er det mange gode videoer som omfatter emnet. Der kan du jo i det minste få se prosessen og få den forklart. https://www.youtube.com/results?search_query=filling+air+pcp
 5. Feinwerkbau 300S

  Denne var grei også
 6. Feinwerkbau 300S

  Ahh, tenkte ikke på det... Takk!
 7. Fx Wildcat 6,35mm

  Hvordan går det med Wildcat'n din? Fått testet den litt og samla noen grupper?
 8. Feinwerkbau 300S

  Begynn med å ta geværet ut av kolben og se om det ligger/ er noe der som ikke skal være der. Ta deretter av den runde skinnen og se videre. Det er bla. en returbrems som kan stoppe ladearmen. Deretter er det bare å fortsette helt til du finner en feil eller hvor du setter alt i sammen igjen og det virker Geværet er egentlig veldig lett å demontere, selv om det ser litt komplisert ut. Ta noen bilder underveis og noter deg selv hvor og hvordan alt sitter. Lag en skisse om du føler for også. Som bonus får du demontert, gjort rent og smurt opp alt sammen. Om ingen seriøse feil er det hele gjort på en aften. PS! Ikke bruk makt på noe! Jeg brukte denne videoen første gang jeg demonterte en:
 9. Hvor skaffe delrin.

  Jeg bestilte fra ebay
 10. Fwb 300 vs HW50s

  Det er da ingenting å lure på! Weihrauch er vel og bra. 300s er next level like presis som det aller beste av konkurransevåpen idag. Begge mine 300s legger 10 skudd i et hull hvor en kule ikke faller igjennom, men må dyttes igjennom. Ingen forskjell på 10 skudds hull og et ett skudd hull Avtrekket på en Weihrauch er bra det, men det er ikke i nærheten av det på en 300. Det ene geværet kostet 17-18,000,- nytt og er legendarisk og det andre koster ca 3000,- Det andre er det rent praktiske, med bråk og kraft og det som følger med det.
 11. Bestille lyddemper fra Tyskland?

  Weihrauch lager nok ikke en ekstra lyddemper til de Tyske 7.5j. Koster mer enn de kunne spart
 12. finnes the webley forhandler i norge

  https://www.gunspares.co.uk/shopdisplayproducts.asp?page=2&id=25010&Search= Disse ser ut til å ha litt deler til en Patriot. Jeg har bestilt deler derifra selv. Det står at de kun selger løp til forhandlere innen UK Tar du kontakt med dem sender dem helt sikkert ut til deg i Norge. Tror ikke du kan regne med å finne mye deler til den her i Norge.
 13. Pakninger til Daisy m44

  På ebay kan du kjøpe mye rare pakninger etter mål. Ikke så dyrt så en kan prøver og feile litt. Tror ikke de har laget spesial pakninger for den, heller at de desinger for å bruke standard pakninger. Ellers kan du prøve å la pakningene ligge noen dager i silikonolje. I noen tilfeller kan det myke opp pakninger. Så gamle pakninger er nok best å erstatte anyway, men om du får myket dem opp litt er det kanskje lettere å få mer presise mål. Er dette samme revolveren jeg hadde som liten? Bilde?
 14. Feinwerkbau 300S

  Ut med clipsen og pinnen og bytt. Du må sikkert lirke den litt rundt, men det er en enkel del å bytte. Før du setter inn den nye anbefaler jeg å ta et 2mm bor og bor et hull inn gjennom den runde delen på trigger carrieren og epoxy inn en spiker eller for den saks skyld snu boret og stikk det inn i epoxyen. Tror jeg la inn en post her for en stund siden som forklarer hvordan. Grattis med en 300!
 15. Fx Wildcat 6,35mm

  Det ver det jeg mente, at det var monterings hull på toppen. Burde være mlig å lage noe til den ja. Rart om de ikke har links versjon.
×