Jump to content

can

Members
 • Content count

  1,067
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About can

 1. hjelp med samsung mobil

  takk for hjelpa, fekk da til om ikkje heilt på samme måte som før så får eg iverfall til å legga til bilder foreløpig iverfall
 2. hjelp med samsung mobil

  Har ein samsung mobil, før når eg skulle legge inn bilde i ett innleg på forumet "fjellforum" for å ta da som ett eksempel så gjekk ein til "legg til filer" valgte så kamera, når kamera kom opp så var det eit lite symbol nederst til høgre med ett bilde. Dersom ein då trykte på dette symbolet så kom bildene som ein hadde på telefonen opp og da var berre å velga ett bilde. Da vetla symbolet er der ikkje lengre sån at eg får ikkje til å legga ved bilde hverken på fjellforum eller som vedleg i ein mail. Irriterande, noken som kan forklara korleis eg får da symbolet tilbake igjen. ps eg har lite greie på mobilen, har fått han gjennom jobben. Men må jo vera noken som kan forbarma seg øve meg, forhåpentligvis.
 3. KRÅKEFUGLJAKTEN 2017/2018

  bra video, kråka nr 2 som blei skåten såg ut som ho gjekk på anabole steroider, ei mega kråka merka meg tipset for å få dei ned på bakken. Kva gjere du for at dei ikkje skal skjønna lureriet, skyte du berre når da er den eina som ikkje kan sladra etter at ho er død eller har du ein anna metode?
 4. Erfaring med Fontaine 3-9x40 kikkert?

  var ute i går kveld med zeissen min, må sei at eg blei litt imponert øve kor bra eg såg i skummringa, så trur eg har øvedreve litt kor bra fontainen er, hadde ikkje den med i går pga har den ikkje her eg er men tvila på at eg kunne ha sete lika lenge med den
 5. Erfaring med Fontaine 3-9x40 kikkert?

  skal prøva men er ikkje så godt med da virka da som er jo ikkje anna enn regn, men viss eg får sjangsen å huske på da så skal eg prøva. Ett problem er muligens at classicen sete på geveret medan fontainen må eg berre halda i neven.
 6. Ruger American vs. M77

  Noken som kan sei litt om avtrekksvekt på Hawkey modellen og kanskje avtrekk generelt på denne rifla? Synes sjølv at avtrekk er svært viktigt på ei rifla. Den "gammle" mk2 meine eg hadde ett svært så tungt avtrekk men trur da er bedre på den nye hawkey men er ikkje sikker.
 7. Erfaring med Fontaine 3-9x40 kikkert?

  Men vil berre presisera at eg er veldig fornøyd med zeiss clasicen som eg har. Særlig da tjukka trådkorset, har tysk nr 4 kjeme til sin rett i dårlig lys. Men forskjellen kontra dyrt billig er kanskje litt mindre enn eg fekk inntrykk av på forhånd. Men da er kanskje dei relativt få minuttane ein får som er da som avgjer i dårligt lys.
 8. Erfaring med Fontaine 3-9x40 kikkert?

  Men la oss ikkje krangla meir om fontaine, er da ikkje noke som heite at one mans trash is another mans tresure, syns da stemme iverfall anngåande ein del ting
 9. Erfaring med Fontaine 3-9x40 kikkert?

  neinei..
 10. Erfaring med Fontaine 3-9x40 kikkert?

  Kanskje eg berre har vore heldig med mitt? Er skotfast og samt flytter seg så og så mykje når ein skrur på justeringa, men da gjere vel da mesta av optikk.
 11. Erfaring med Fontaine 3-9x40 kikkert?

  Ser veldig godt eg enn sålenge da har eg merka når eg har vore ilag med andre. Seie ikkje at zeissen ikkje er bedre men fontainen er overaskande bra. Ein av dei mest garva hjortajegarane her eg bur brukte i mange år ett fontaine akkurat likt mitt 3-9x40 med forholdsvis tynt trådkors. Han skaut ein haug med hjorta for da sikte. Tok fontainen med meg til ein våpenhandlar i fjor haust, dei og blei litt betenkte når me sammenligna fontainen med langt dyrare sikte. Kanskje fontaine er ein godt bevart hemmelighet?
 12. Erfaring med Fontaine 3-9x40 kikkert?

  Men eg skal slå ett slag for fontaine, har prøvd den med langt dyrare sikte, skikkelig zeiss samt 2,5-10x50 helia kahles heilt nytt. Fontainen henge overaskande bra med. Prøvde å selga mitt men er etter kvart glad at eg ikkje blei kvitt da. Har ett zeiss classic no 2,5-10x50. Er litt bedre da men fontainene er mindre med 1 toms røyr så kunne nok ha klart meg med da.
 13. 47-49 gr mrp til den i 6,5x55
 14. Ruger American vs. M77

  Har ikkje sett på american men den er vel push feed, den gammle M77 er mauser rifla. Ville kanskje sett litt på tuben og sett på videoar av riflene der, reknar med at da er noken. Kanskje særlig om dei viser korleis ein skrur dei frå kvarandre. Eg er iverfall ein sån som likar å gjera da. Då er da kritisk at da går ann å gjera fleire gonger uten problem, ting blir utslitt osv. American vil eg tru er ei billigrifla som bllir produsert i stort anntall fyrst og fremst med tanke på da amerikanske markedet som virka som ikkje alltid er så kritisk. Personlig så ville eg heller ha valgt ei M77 og helst ei i rustfri med plaststokk. Spesielt hamkey modellen virkar tiltalande, men eg har ikkje skåte med den berre hatt den i nevane.
 15. ladedata lapua mega 222 rem

  skaut ho inn idag med sako 50gr blyspiss som eg fekk med. Tasco 4x32 kikkertsikte. Blei positivt overaska. Samla på tommen omtrent på 100 m. Kan kanskje krympa sammlinga litt dersom eg bedder og får på bedre sikte, litt lav forstøring på 100 m, fort gjort at retikkelet skjuler klistrelappen.
×