Jump to content

can

Members
 • Content count

  1,104
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Good
 1. Dagens annonse på finn.no

  https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=84550121 er han optimist eller er prisen ok. har litt vanskelig å sjå for meg ein potensiel kjøpar
 2. Villsvin i Rogaland

  For noken tusen år siå var vistnok villsvin ein av dei viktigaste proteinkildene i rogaland
 3. "Veganer"-mat - godt alternativ?

  gress og bladsalat er ikke revemat, at mann blir stor og sterk av det er bare tøys og prat! Men kjenn den duften der hvor god den duften er, det dufter av saltmat og søtmat, skinke og grisetær. En skinkestek er alt hva jeg behøver..... Har ikkje meir moro enn eg laga sjølv, eller Egner laga i si tid.
 4. Uforklarlige fenomener...

  Håpe du har rett for eg vil jo helst sjå vekk frå spøkelse, synske og alt mulig sånt men den mørkredsla mi er vanskelig å bli kvitt eg er litt forsiktig av meg som person. Vanskeligt å gjera noke med personligheita si, men har merka når eg har sete mykje på post om hausten i mørke at ein venne seg til da etter kvart. Får trøsta meg med at " lettskremt blir ikkje vettskremt"
 5. Uforklarlige fenomener...

  At halloween er no snart har ingenting med da å gjera, eg viste faktisk ikkje at da var no, men når politiet bruke klarsynte så må nå noken av dei ha noke å fara med, sjølv om eg tippa at flesteparten av dei har lite peiling. Ellers så skulle eg ønska at eg hadde da som deg Jegermeisteren for da hadde eg jo ikkje hat noke å frykta, har jo mest sannsynlig ikkje da no heller da, men i fantasien min så har eg da iverfall.
 6. Uforklarlige fenomener...

  he he er iverfall meir trivelig å tenka på spør du meg
 7. Uforklarlige fenomener...

  Tok ikkje den på sparket, kva meine du
 8. Uforklarlige fenomener...

  https://www.youtube.com/watch?v=NEcqQPC0oN0 Temmelig ekle greie, noken som trur på detta, eller spøkelser? Eg har aldri opplevd noke men skal vera så ærlig å sei at eg er mørkredd sjølv om eg er ein mann på 39 år med relativt god fysikk. Klar øve at da ikkje er lurt å sjå på sånt da. Bror til bestemorå mi, han var født i 1904 var svært relgiøs. Trur han såg spøkelser meir eller mindre heila livet, heilt frå han var så liten at han ikkje heilt forsto kva det var for noke. Han døde sjølv i -94, eg kjente han ikkje men trur ikkje han var noke redd. Har hørt at i andre delar av verden foreksempel India så blir da oppfatta som heilt dagligdags og folk frykta da ikkje. Kva er det så gjere at dei fleste er så redde her? Er det heile vår kultur? Me er opplært til at da er ekkelt? Folk skal ikkje vera her etter at dei er død,.korfor ser ein dei berre når ein er aleine? og stort sett berre kveld/natt? Noke eg har tenkt på, sei at da har levd folk i Norge i ca 10 000 år, dersom folk går igjen, burde da ikkje vært ein del steinalder, jernalder, vikinger og middelalder spøkelser? Eller blir dei rett og slett lei av å spøka? Korfor er spøkelser ofte knytta til kykjegardar og likhus, er jo nesten ingen som dør på kyrkjegarden, eg har hørt om ein som fekk hjerteinfarkt i ein begravelse og dø, men ikkje så mange ellers. Fæle greie detta her, like å telta eg, er alltid åleina men må innrømma at eg ikkje alltid er lika høg i hatten, er jo om sommaren da så då er da nå ikkje så mange tima med mørke, har faktisk hendt at eg har hatt med meg ein lett bibel har alltid hørt at da skremme trollskape vekk. Sikkert mange som ler så dei rista når dei lese detta her, men da får dei heller berre gjera!
 9. "Veganer"-mat - godt alternativ?

  Har ikkje lest alt men viss ein ikkje ete hverken kjøt, egg eller melk kan ein ikkje lett bli underernært? Kanskje ein liten avsporing men har hørt at ein kan leva ett heilt liv på fett og protein, karbohydrat treng ein ikkje.
 10. Dagens annonse på finn.no

  Må nå vera heilt koko meine eg viss ein gjer ett par og tredeve tusen for tikkaen med tilbehør
 11. Hjelp med opel combo

  bra tips, skal sjå på da
 12. Hjelp med opel combo

  Her er bilde av den "sanne" egr ventil til combo, i tilfelle noken andre har innteresse av da https://www.skruvat.no/EGR-Ventil-P86682.aspx
 13. Hjelp med opel combo

  Ja har tenkt på da samma (youtube) er heima no å far min er så redd for pc en at eg ikkje får sjå på youtube på den! Forstå da den som kan, men i mårå skal eg nå pendla på arbeid igjen å da skal eg sjå på tuben så mykje eg berre vil!
 14. Hjelp med opel combo

  ok, enten den skal blendast eller rensast så må den sikkert ut, eg har bortimot null peiling på motora men eg trudde faktisk den sat på undersida, derfor eg tenkte på bukk. Temmelig kompakt under panseret på combo, risikere ikkje noken andre problem dersom eg blende eller er da tvertimot at motoren har godt av da? Om eg ikkje har så mykje peiling så har eg forsåvidt nok av tid, så bør jo få til noke.
 15. Hjelp med opel combo

  hm kanskje ikkje så dumt, får få bilen på bukk å lolalisera egr ventilen å sjå kva eg kan få til
×