Jump to content

Ruger #1

Members
  • Posts

    3,427
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    42

Ruger #1 last won the day on April 28

Ruger #1 had the most liked content!

About Ruger #1

  • Birthday 01/16/1967

Recent Profile Visitors

3,794 profile views

Ruger #1's Achievements

Veteran

Veteran (13/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

1.5k

Reputation

  1. Mulig det er en myte, men stemmer det at disse er så tilpasset, at en bolt av en modell, ikke nødvendigvis passer i en annen kasse av samme modell? Mener å ha lest at det ble brukt diamantpulver for å lappe inn. Hemingway hadde vel også en forkjærlighet for disse.
  2. Nydelig kniv, selv er jeg svak for Laguiole .
  3. Kunne definitivt vært noe jeg kunne kjøpt om jeg hadde penger til det akkurat nå
  4. @MAG500 skyter ikke mindre enn .375, så finkaliber er nokså udefinerbart
  5. Takk, men husk du må svare med bilde i denne tråden @Olesøn er nådeløs
  6. @MAG500 er du svimmel nå ? Mitt råd, kjøp den rifla som du selv har mest lyst på. Her inne rører du i et vepsebol av teorier, egne ønsker, men ikke realisert, erfaringer fra ting som egentlig ikke er relevant. Mine 2 nickel, .223 til 200 mtr+, 6,5x55 til 200, og langt utover.
  7. Kjøpte for noen måneder siden en brukt, kjekk liten Remington Seven i kaliber .308 win. Denne hadde en Bell & Carson stokk med alu beddeblokk. I tillegg var den plastbeddet, og hadde nesten ny pipe. Prøveskyting viste gode tendenser, tross et sugerør av ei pipe. Jålete som jeg er, og utgiftene skal strekke til osv.. rifla ble sendt til børsemaker for muffe, ekstra pipe i .358 win, Hansen 3 punkt sikring, sminke av stokk osv. Hentet den hos børsis i går. I dag var det dags for hjemmemekk. Hadde i ventetiden mens rifla var hos børsemaker vurdert litt frem, og tilbake hvilken montasje jeg skulle ha. Kikkerten var avgjort. Det var en Swarovski Z6 1-6x24. Picatinny, svingmontasjer, Talley, Leupold, alle gode alternativer. Da nettsøket plutselig endte opp hos S&K Scope Mounts over dammen, var jeg solgt…eller de fikk solgt Et par uker senere lå det en pakke på posten. Spolt frem til i dag, så ble det hele skrudd sammen med lim, og Loctite. Synes selv det ser elegant ut. Kikkerten kan grovstilles sideveis med settskruene i basen. Alt er maskinert stål, og de veier omtrent ingenting
  8. Ruger RSM med VX-III 1,5-5X20 Var vel et prestisjeprosjekt da gamle Sturm Ruger levde, for å vise det beste av hva de kunne lage. Magnum lengde "Mauser" kasse. Kvartskinnen med one standing, two folding er frest ut av samme emne som pipa, altså ingen lodding. Det er et tilsvarende utfrest stykke under pipa som inngår i rekylopptaket i stokken av circassian valnut. Har vært i Afrika
  9. Har det selv på min. 416 Rigby
  10. Krig og fred og sånn, mye har skjedd siden nekropost Kroneisen koster heller ikke ei krone lenger (vet ikke om den kalles det fremdeles ?)
  11. Holder på med litt TLC på kippen. Ikke ferdig, men skrudde den sammen slik at jeg kan bruke den i mens. Fikk av fabrikklaget, og fikk mettet treverket med rødolje. Fikk frem mer liv, og fiddleback etterhvert som olja trengte dypere.
  12. Ruger #1

    Håndkikkert.

    Noen med erfaring med Zeiss Victory pocket ? Får gode skussmål, bla. her https://pulssonen.no/zeiss-victory-pocket-10x25-test/ Leter etter en liten kikker, som alltid er med. Går mye med hund/ettersøk etc. Tunge kikkerter havner fort i sekken. Blir det mørkt, brukes termisk. Har fra før en Zeiss Victory FL 10x42. FL kikkerten har forøvrig dårlig coating. Har lest om flere med samme problem. Den virker til å flasse av på okular. Har hatt den inne hos Zeiss, men de skal ha 5000,- for å skifte linser. Ikke akkurat samme service jeg er vandt til fra den fronten.
  13. Har hatt et par eldre B. Nickel med fast forstørrelse. De er supre optisk, mekanisk, og ser bra ut. De røk nok i en byttehandel, ellers ville jeg nok ikke solgt de. Fikk de for en idiotisk billig penge på Finn. Med dagens priser på ny Nickel, til nærkampvåpen oftest brukt i dagslys, som @MAG500 sin kaliberliste tilsier, ville jeg valgt Leupold hver dag, hele uken.
  14. Ruger #1

    Håndkikkert.

    Mye bra kikkertlektyre her også https://www.allbinos.com/
  15. Våpenopplæring kan nok trenges ja
×
×
  • Create New...