Jump to content

Ruger #1

Members
 • Content count

  2,023
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ruger #1 last won the day on May 29

Ruger #1 had the most liked content!

Community Reputation

64 Excellent

About Ruger #1

 • Birthday 01/16/1967
 1. Astro 220 som ikke "finner" hundeenhet DC 30

  Opplevde noe lignende for endel år tilbake. Hadde lagt ti!/sporet flere hunder på en jakt. Måtte oppdatere hele greia da jeg skulle ut på neste jakt kun med egen hund. En restart iblant er vel det som må til på både mobiler, pc'er osv !?
 2. Tipasning av kunstfiberstokk

  http://www.magnumhansen.com/ Har du hørt med Hansen ? Han har McMillan, og noen maler må han vel ha etterhvert ?
 3. Vis meg din drilling

  Det der er f..n meg hardcore porno
 4. Chapuis Rols

  Litt mer her https://m.youtube.com/resultprodusent er ch_query=chapuis+rols Parden my french Har en dobbling i 9,3 x74R fra samme produsent, så jeg vet de kan lage våpen av høy kvalitet
 5. Chapuis Rols

  Ser ut til å være en blanding/kopi av Blaser R93/R8, med enkelte forbedringer når det gjelder magasin ? I tillegg er den forholdsvis pen til å å være retttrekker ? Noen som har vært på messer, og fått tafset ?
 6. Mulig noe inspirasjon å hente i denne gamle bibelen http://www.woodfinishsupply.com/FrenchPolishBookPreview.pdf Enkel oppskrift på rødolje side 15. Selv bruker jeg noen flere ingredienser når jeg brygger..
 7. Støtter tanken med torx på bolter. Har gjort det selv på montasjer etc., så får heller tradisjonalistene snu seg i grava... Se på ellers fine gamle drillinger/ hagler som selges på Finn etc. Så og si alle er skjemmet av feil trekker i feil hull... 7 mnd nå
 8. Bilder som har forsvunnet

  Nag..nag... Hva skjer med gamle bilder ?
 9. Med mindre (mis)brukeren er død, gjør du nok rett i å konkludere at ingenting er bestilt. Håper du får napp hos Manson.. (ikke han i fengsel). Du får vel hull på en sebra, i tillegg til bøffelen med .404'n dersom du må dra uten .338 løpet..
 10. God kule, men ikke billig på XXL... Kan hjemmelades like god/bedre til ca. halv pris
 11. S&L på 222, fortsatt *høy* lyd

  Værden er ikke alltid slik Hollywood fremstiller den, særlig ikke i lyddemperværdenen
 12. Vits å bedde salong?

  Ikke absolut nødvendig, men gir ro i sjelen. Man sover bedre, slipper å gruble.. Bedder så og si alt jeg har som sier bang...
 13. Trelim og veldig fint slipestøv blandet til en formtreaktig sparklemasse, er mitt forslag. Vet knivmakere bruker superlim på små defekter, men man har bedre tid ved bruk av trelim for utebruk mtp tørketid. Pumice powder (pimpestein) brukes også mye blant stokkmakere, fiolin, gitarmakere osv. Dette blir transparent blandet med treolje. Har ikke prøvd å blande med lim..
 14. Slippe unghund sammen med erfaren hund

  Fikk du prøvd forrige helg ? Hørte dere fikk dyr
 15. VILLREINJAKT 2017

  Hyggelig å se at det er liv i en gammel skrott, og kjenning Grattis med staselig bukk
×