Jump to content

Ruger #1

Members
 • Content count

  2,093
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Ruger #1 last won the day on January 6

Ruger #1 had the most liked content!

Community Reputation

92 Excellent

About Ruger #1

 • Birthday 01/16/1967

Recent Profile Visitors

775 profile views
 1. Litt norsk jakthistorie..

  Idiot ? Hvorfor ? Om 100 år er vi vel alle å regne som idioter (ja, mange er det allerede). Husk at oppfatninger om verden rundt oss var under utvikling, og fremdeles er.. Om du sikter til bildet hvor han ble båret rundt, så tja... Trenger ikke være så rasistisk som du tror. Var vel heller en skikk for å hedre en gjest, enn at han kommanderte " hottentotter" til å bære han rundt.. At han jaktet av overfloden, kom vel alle til gode, dengang, som nå..
 2. Prøv ! Det vil muligens skape presedens i fremtidige saker. (Hvertfall lokalt )
 3. Blåneringstabbe

  Veeel... noen skal gjøre det "Great again" Singler i glasshuset dersom jeg påstår at jeg ikke har gjort noe lignende, så kjør på
 4. Blåneringstabbe

  If it aint broken, don't fix it er vel et mye brukt utrykk i Trumpland...
 5. Skismurning som kulesmurning?

  Er vel også en fare for is i rubben på denne tiden av året
 6. Tidenes kupp? Anschutz 1807 til 50.-

  Vekker minner Brukte ei sånn da jeg drev med miniatyrskyting.Fantastisk rifle. Bare boltgangen kan få det til å krible steder det nesten er flaut å inrømme Avtrekk, og presisjon er hinsides enhver modda Brno, CZ e.l.
 7. Kona nekter lagrning av våpen hjemme!!!

  Jaktet for mange siden med en danske som var stasjonert på en Natobase her i Norge. I og med "ulempen" ved å bo utenlands, var lønnen adskillig høyere enn i gamlelandet. Dette visste han å benytte seg av til å handle våpen. Både kone, og unger hadde flyttet med ham, og bodde her. Så til poenget. Hver gang han hadde kjøpt ny rifle, hagle whatever, hadde han med seg ei våpenreim i lommen. Hadde selvfølgelig sagt til kona at han muligens ble litt sent hjemme fordi han skulle på skytebanen etter jobb. Hun var aldri oppe når han dro uansett. Når pakken kom, fjernet han all emballasje, festet reimen, og dro hjem. Med våpenet i reim over skulderen ropte han "hei skat" når han åpnet døren, gikk til våpenskapet, og satte inn børsa. Virker hver gang sa han, hun ser ikke forskjell på et kosteskaft, og en Holland & Holland, men hvis jeg hadde kommet hjem med en pakke, hadde hun fattet mistanke
 8. Storm mot stormberg?

  @Jegermeistern Research er vel avleggs. Man baserer "meninger" på hva som gir mest "likes", og for den gjengse presse "clickbaits"
 9. Hvor kjøpe innstikkspipe?

  @FreeSkierKan bare svare for egen erfaring med adapteret jeg hadde, med ca 5-6 cm " riflet løp ", der var presisjonen mildt sagt elendig. Den duger som avlivingsverktøy, les avliving av hare, rev, fugl på få meters avstand. Et innstikkløp er mer tilpasset, og krever inngrep i våpenenet for å ligge korrekt hver gang, og aller helst et siktemiddel innskutt for nevnte løp. Da snakker vi kombivåpen.
 10. Hvor kjøpe innstikkspipe?

  Dersom det er snakk om et enkelt kammeradapter, og ikke et regulerbart innstikkløp, så er det ikke sikkert du trenger å søke ? Det får du søke opp i lovverket selv Kjøpte for en del år siden, et kal.16 -.22lr adapter fra Canada. Husker bare ikke hvor. Gikk rett gjennom tollen, uten noe tull. Synes å minnes at en gammel bruker her inne, solgte flere slike riflede adaptere for et år, eller to tilbake, uten krav til våpensøknad. Disse b.l.a har en del... Finnes flere dersom du googler https://www.gunadapters.com/ https://www.shotgunadapter.com/ https://www.selfrelianceoutfitters.com/collections/bug-out-bag-shotgun-adapters
 11. Weihrauch vs Anschutz vs ?

  Da var CZ'n solgt, og en Anschutz 1827 Biathlon holdt av til alt det formelle er i orden
 12. Godt nyttår !

  Skitt jakt for det kommende år
 13. Weihrauch vs Anschutz vs ?

  M14 og M15 høres fornuftig ut. Da kan jeg bruke dempere som jeg allerede har i 6,5 intill jeg får tak i noe optimalt for kaliberet.
 14. Skarp patron sitter fast i løpskammeret.

  ...and the winner of Darwin awards goes to...(trommesolo)...
 15. Weihrauch vs Anschutz vs ?

  Angrer nå at jeg kvittet meg med alle børsene fra et nedlagt bedriftsidrettslag. Ble sittende alene med 5-6 enkeltskudds miniatyrrifler. Flere Anschutz, og gode gamle Valmet. Blant disse var det både 54, og 64 mekanismer. Får legge ut CZ'en for salg, og være på hugget når noe fristende dukker opp. Har noen av dere med Anschutz fått gjenget for demper ? Løpene på disse er vel choket. Har det noe å si ? , og i tilfelle hvilken gjengedim ?
×