Jump to content

Jeger'n

Members
 • Content count

  1,281
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral
 1. Ryggsekk vs hoftesekk på jakt?

  Har forsøkt både Härkila sin hundeførersekk og Bergans sin hoftesekk for tilnærmet samme aktivitet. Den første ble for liten og hoftesekken ble jeg aldri fortrolig med. Gikk deretter for et par ulike modeller fra Magasinet, 25l og 45l. Liker begge veldig godt og velger sekk etter hvor mye jeg skal ha med, men de har dessverre vadmel av litt dårlig kvalitet.
 2. Vekt på låskasser

  Har noen vekter på pc'en, men er i Sveariket noen dager.
 3. Lite volum på Egun for tiden?

  @Apelars! Jeg så en slik kombinasjon på ei svensk nettside for ikke så veldig lenge siden. Husker dessverre ikke hvilken forhandler. Der var doblingen i 7x57R, kombien i 20/70-7x57R og hagla i 20/70. Leste ike så mye og forsøkte å ikke synes det var spennende, da garderoben allerede buler.
 4. Sako Vixen-klubben

  For de som vil ha en liten lett sak til sin Vixen og ønsker at den fortsatt skal se ut som en Vixen "alltid" har gjort, så leverer McMillan en kopi av originalstokken i Edge teknologi. Da begynner det virkelig å bli hendig.
 5. Sako Vixen-klubben

  @Torf Lurer litt på hvor du har den infoen fra. Jeg har i alle fall en A1 med fast rekylklakk. En kompis av meg har en L461 og den er lik. Han låner stokk av meg innimellom og de går om hverandre uten noe tilpasninger.
 6. Prosjekt Drilling Merkel Mod. 32

  Etter å ha sett og lest så gir det ideer og inspirasjon til en kombi jeg snart skal lemleste. Vurderer "burnt bonze" i stedet for flammeherding Er det Black Velvet eller matt svart du har på løpsbunten?
 7. 1 " kikkertsikter m lys til kombi - hva finnes der ute ?

  OK. Da forstår jeg deg godt. Denne fra Leupold har 1" Finnes slike på bruktmarkedet her innimellom: https://www.eurooptic.com/170675-Leupold-VX-3i-15-5x20mm-Matte-Duplex-170675.aspx
 8. Dagens annonse på finn.no

  Våpenkiste, kanskje?
 9. FML, da var nøkla borte...

  Sørg for å få minst to i reserve. En til et supeehemmelig sted du trolig aldri finner igjen og en til et litt mer tilgjengelig sted. Kjærringa kan være et slikt. Kvinnfolk roter visstnok aldri bort nøkler (i flg hun jeg deler liv og røre med) 😁
 10. Ikke jeg heller. Hadde søkefunksjonen vært som i det gamle "Kammeret" så tror jeg bestemt jeg skulle funnet den, men nå får jeg ikke lagt inn de kriteriene jeg ønsker. Sikkert jeg som er dum, men da må jeg nå bare leve med det. Kommuniserte med vedkommende noen ganger fordi jeg selv gikk svanger med en ide om å lage ny kolbe, men finner ikke de meldingene heller. Skal lete litt til utpå kvelden. OOOOOOOPSSSS Der datt det ned et par ledetråder hos de små grå og da dukka den opp.
 11. For ei stund siden så var det en som la ut en prosjekttråd der han tilpasset ny stokk og fortre til en kombi eller drilling. Jeg husker ikke hvem det var, men det er sikkert mulig å finne igjen. Mener det ble gjort i flammebjørk om det kan hjelpe på hukommelsen til en eller annen. Kanskje vedkommende kan være til hjelp?
 12. .385 Win-tråden

  Du har også et alternativ i 338 Federal.
 13. Dagens annonse på finn.no

  Åsså jeg som er riktig fan av Krico a gitt. Må nok se om jeg får rydda plass i langholdgarderoben. Blir våte drømmer i natt nå 😎
 14. Sakoklubben

  Oppspenner eller pipeskift er mitt tips, men jeg vinner aldri i tipping heller.
×