Jump to content

Jeger'n

Members
 • Content count

  1,252
 • Joined

 • Last visited

  Never

Community Reputation

4 Neutral
 1. Hvilken montasje er dette?

  Noen som veit hvilken montsje dette er? Produsent? Så bildet i siste Jakt & Fiske.
 2. Stokk til HVA 1900

  Det er likt
 3. Sako Vixen klubben

  McMillan leverer nesten en kopi av originalstokken, og jeg ville også sjekket MPI. De har mye rart. Om du helst vil ha trestokk, så vil jeg nesten tru at Gävle kolvmakeri er raskeste alternativ.
 4. Hyllest til Remington model Seven!

  @LGH Jeg kjenner til at både Viken Børsemakerverksted og Rafdal Våpen leverer HS stokker. Sikkert flere også.
 5. Vis meg din drilling

  @Skaubjønn Så et bilde av en patronholder i en salgsannonse for ei tid siden, som kanskje kunne vært interessant? Var i kontakt med han som hadde den og han hadde visst laget den sjøl. Tar sjansen på å legge ut bildet sjøl om det ikke er min patronholder eller jeg som er fotograf.
 6. CZ 527 & Brno Fox info

  Ikke sikkert jeg husker rett, men jeg tror du må ha annet magasin også.
 7. Tipasning av kunstfiberstokk

  Jeg tar gjerne mot noen tips om hvor.
 8. Tipasning av kunstfiberstokk

  Jada, men han var ikke spes interessert i å oppfylle ønsket.
 9. Vurderer innkjøp av en stokk fra McMillan med flat top for tilpasning til kasse de ikke leverer for. Noen som har erfaring med slikt som de kan tenke seg å dele?
 10. Lakelander 389 vs 393

  Ut fra hukommelsen, så strammer du 3,2 NM foran og 2,2 NM på de to bakre. Om du kontakter Kongsberg Small Arms så har de trolig noen avtrekkerbøyler i stål til en vettug pris.
 11. Lakelander 389 vs 393

  Det kan de.
 12. heym stokk

  Som Jegermesteren sier, så ser de temmelig lik ut som HVA 1900 på det som synes over stokken. Dersom de er rimelig like på det som er nedi stokken også, så kanskje det er kurant å tilpasse en stokk for 1900. De er det tross alt temmelig mange av på markedet.
 13. 338 Federal tråden

  Dersom North Fork er interessant for noen, så blir det mulig å få fatt i. Børsemaker Viken i Bagn, Valdres tar inn et parti derfra i løpet avvinteren. Den som vil ha NF kuler tar konttakt med han og legger inn ei bestilling. Da blir det kanskje ei råd lell.
 14. 338 Federal tråden

  Jeg ønsker meg inderlig North Fork 200 grs til Federalen om bare en importør hadde fiksa det. Det tror jeg hadde vært bortimot det ideelle. Har bruk en del 225 grs i 338-06 og er kjempefornøyd. Har også en del vilt med 165 grs NF i 308 med samme erfaring. Minimale kjøttødeleggelser og ekspanderer greit sel i moderate hastigheter. Restvekt har vært 99%+ på de få jeg har funnet igjen.
 15. 338 Federal tråden

  Jeg opplevde nesten eksakt det samme med 200 grs Accubond på flere dyr. Satser på 225 grs Deep Curl til høsten. Går det ikke bedre med den heller, så satser jeg sannsynligvis på 210 grs Barnes TSX. Deep Curl kulene går vanvittig bra, akkurat som Accubond gjorde, så jeg håper de holder skikkelig sammen.
×