Jump to content

Skaubjønn

Members
  • Posts

    8,514
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    59

Skaubjønn last won the day on April 20

Skaubjønn had the most liked content!

2 Followers

About Skaubjønn

  • Birthday 06/10/1964

Recent Profile Visitors

5,345 profile views

Skaubjønn's Achievements

GreatGreatGrandMaster

GreatGreatGrandMaster (17/17)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

1.7k

Reputation

  1. Herlig, da prøver jeg. (og super jobb med den kniven!!)
  2. Da fikk jeg en plate sort vulkanfiber. Hmmmm fargen er ikke helt sort. Lurer på om det er bedre å beholde den hvite, enn en som skjærer litt…?
  3. Jeg for min del hadde styrt unna ombygd mauser. Myr ræl og dårlige løsninger. Går du opp litt i pris er det mye ok på Finn. Søk på rifle, sett filteret fra lav pris til høy, og bla deg fremover til det begynner å dukke opp mulige børser. for eksempel 3000.- inkludert litt ammo https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=343878505&ci=3 4000.- https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=346735037 eller vent til den rette dukker opp om ikke dette frister. Det kan også lønne seg å lage en ønskes kjøpt annonse selv.
  4. Me too jakfeltstevne i Marnadal i morgen forresten
  5. interessant. Det har jeg ikke tenkt på. For min del er forskjellen på 5 og 6 x forstørring akademisk. Det er lysåpningen som gir utslag på bruken. Et 1,6-6x42 er brukenes i skumringen. Det er neppe et x 24 sikte.
  6. Forstår ikke helt behovet…? Jeg har aldri skutt jaktfelt over 200 meters hold. Hva gjør denne som msn ikke kan gjøre med et trad jaktsikte med utvendige tårn ?
  7. Skaubjønn

    Håndkikkert.

    @torbjornhb Ser du har god peil på håndkikkerter. Hva bruker du de til? Jeg synes 8x forstørrelse funker best på skogsjakt. Er det jakt du bruker dine kikkerter til?
  8. Godt innspill. Jeg tenker alltid at jeg kommer til å beholde sakene, inntil det dukker opp noe nytt som røsker i måhatarmen… Tror det er vanskelig å videreselge hvis ikke det står et bra sikre på den. Markedet er veldig dødt nå. Rente, kronekurs, dyrtid på mat og energi.. er nok ikke mange som kjøper sånt nå. Tenker jeg har den i overskuelig fremtid i alle fall. skal jeg sette på nytt sikte blir det med lysprikk. Jeg har en Kahles 1-5 som kan ofres, veldig fornøyd med den. Da blir det prisen av nye ringer.
  9. Ny info. Dette kikkertsiktet var ikke nitrogenfylt fra fabrikken. Tror ikke det er verdt å legge penger i det.
  10. Jeg fikk til den lokale låsesmeden. Han hadde emne, og kopierte nøkkel mens jeg ventet.
  11. @Per-S Jeg har rapportert dette. Oppfatter det som et grovt personangrep. Jeg er forundret over at voksne oppegående kan finne på å skrive sånt.
  12. Reperateurservice vil ikke gjøre noe med utsiden av kikkertsiktet, og ikke fylle nitrogen. Optikservice tar heller ikke utsiden. Men kan skifte pakninger og fylle nitrogen for 4-500e + transport.
  13. Skaubjønn

    Håndkikkert.

    Ser bra ut. Veier 610 gram. jeg har kjøpt meg termisk bino med digital kamera og avstandsmåler. Koster en nyre… spent på hvor stort behovet blir for vanlig kikkert i tillegg.
  14. Skaubjønn

    Håndkikkert.

    Solgte min Swaro 8x42. Fantastisk kikkert, og deilig med avstandsmåler i den. Men for tung og klumpete til bevegelig jakt. Spesielt når jeg har begynt å dra på termisk i tillegg. Tenker en 8x32 må være perfekt.
×
×
  • Create New...