Bendik Herje Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Har hatt 3 rådyrlår liggende til vakuumsalting i kjøleskapet i 3mnd. Åpnet dem for tørking og røking. En intens ekkel lukt kom fra posen og kjøttet når det ble åpnet. Etter ett døgn til tørking lukter det fremdeles av kjøttet. Er det bare å kassere? Erfaringer? Saltmengde 3.2% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stigamundsen Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 "The nose knows". Har ikkje nokon erfaring med vakumsalting. Men luktar det ille, er det truleg ille. Kva anna skal det vere? Salta kjøt skal ikke lukte dårlig. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoarN Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Er ikke tre måneder vedlig lenge? Har hørt andre som heller ikke har lyktes med vakuumsalting. Kanskje du ha fått rak kjøtt. En ny trend... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brubakken Posted September 1, 2023 Share Posted September 1, 2023 Bendik Herje skrev (4 timer siden): 3 måneder er aaallt for lenge. Jeg bruker å la det ligge 2 uker. Lukter det dårlig er det som regel det og. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.