Jump to content

Erverv av perkusjons revolver?


Vassbekken

Recommended Posts

Vis jeg skjønner loven rett så slepper man medlem i 6måneder og 10 treninger/konkurranser. Men du må være medlem i en godkjent klubb og du må ha sikkerhets kurs i denne klubb/organisasjon. Du må også oppfylle personlige krav (alder og vandel)

Link to comment
Share on other sites

Jeg er medlem i pistolklubb, og har vært i samme klubb i snart 40 år, sikkerhetskurs var det ingen som hadde sett behov for den gangen, så det har jeg ikke. Klubben er vel heller ikke tilknyttet noe forbund som driver svartkrutt skyting. Så da er vel løpet kjørt? Hadde håpet på at det fortsatt var mulig å ha noe bare for å kose seg og ha det moro med.

Link to comment
Share on other sites

Finn nærmeste klubb som er med i NSU, ta sikkerhetskurset for svartkrutt der. Er et eget opplegg fordi svartkrutt har litt andre utfordringer med sikkerhet.

 

Ingen behovsprøving betyr at våpnene ikke behøver å være egnet eller godkjent for noe skyteprogram, de behøver ikke være knyttet til noen konkurranse eller annen aktivitet. Dermed fritt fram å kjøpe ting bare på gøy, så snart du har dokumentert sikkerhetsopplæring.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...