harelabben Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 I dag smakte jeg på min gravet hare som jeg selv har laget, å den var bare kjempe go på hjemmelaget flatbrø og juleøl. Det må dere bare prøve. Noen andre hær som har prøvd det ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sako 30-06 Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Høres spennende ut. Oppskrift? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vill svin Posted December 19, 2008 Share Posted December 19, 2008 Ja oppskrifta må bli lagt ut! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harelabben Posted December 20, 2008 Author Share Posted December 20, 2008 Ja oppskrifta må bli lagt ut! Oppskrift Bruk låra av haren å skjær de i tynne fileer bruk 2 ss salt 2ss sukker litt pepper å noen knuste einebær å bland det godt å strø det over fileene. legg så fileene jevnt utover på ett fat å slå på 4-5 ss aquavit,dekk til med plast å sett det i kjøleskapet. snu fileene en gang om dagen. Etter ei lita uke er de ferdige,spises med flatbrø ØL å selvsakt Aquavit til. LYKKE TIL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeffery Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 Ja oppskrifta må bli lagt ut! Oppskrift Bruk låra av haren å skjær de i tynne fileer bruk 2 ss salt 2ss sukker litt pepper å noen knuste einebær å bland det godt å strø det over fileene. legg så fileene jevnt utover på ett fat å slå på 4-5 ss aquavit,dekk til med plast å sett det i kjøleskapet. snu fileene en gang om dagen. Etter ei lita uke er de ferdige,spises med flatbrø ØL å selvsakt Aquavit til. LYKKE TIL Mulig jeg er helt på bærtur her, men er ikke hare en av de viltartene som det advares mot å spise rå? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harelabben Posted December 20, 2008 Author Share Posted December 20, 2008 Ja oppskrifta må bli lagt ut! Oppskrift Bruk låra av haren å skjær de i tynne fileer bruk 2 ss salt 2ss sukker litt pepper å noen knuste einebær å bland det godt å strø det over fileene. legg så fileene jevnt utover på ett fat å slå på 4-5 ss aquavit,dekk til med plast å sett det i kjøleskapet. snu fileene en gang om dagen. Etter ei lita uke er de ferdige,spises med flatbrø ØL å selvsakt Aquavit til. LYKKE TIL Mulig jeg er helt på bærtur her, men er ikke hare en av de viltartene som det advares mot å spise rå? Vil tro du er litt på "bærtur" den blir da gravet å da er den ikke rå. Men e eta rå hare tror jeg sikkert ikke er så farli eller. Graver du haren blir den nesten så mør att du kan smøre den på brødet. NAM NAM.GOD JUL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sammleren Posted December 20, 2008 Share Posted December 20, 2008 (edited) . Edited March 21, 2009 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeffery Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 [ Nuvel, rå er den definitivt etter graving også, selvom kjøttet har vært igjennom en endringsprosess, men som sagt mulig jeg er på bærtur når det gjelder faren ved rått harekjøtt. Mente muligens jeg hadde lest noe om dette en gang, men er som sagt ikke sikker. kan kanskje ha vært noe knyttet spesifikt til områder med harepest, eller noe i den duren? Edit: Klabb og babb med siteringa mi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.