Jump to content

Hawk 868


40årskrisa

Recommended Posts

Beretta kopi, selv modelnummeret er så og si rappa:) 686...868:) sikkert fin fin den der. Men jeg ville gått for en brukt halvautomat. Må jo nevne at i min verden, så om du skal ha en OU, så starter de med Beretta eller aller helst Browning med stålkasse i laveste grad. De koster ny  litt under 20000. Brukt muligens 10000. Det er ingenting som balanserer som en bra OU, men det finnes så utrolig mye søppel der ute blant dem...særlig blant alle disse Beretta kopiene fra Tyrkia. (Men kvaliteten er stigende hos noen) Beretta 686 er relativt enkel å lage, å ikke mist kopiere, da det er et 100 prosent cnc produkt,  å lage disse i et lavkostland, er egentlig ikke problematisk,iallefall ikke etter de ble med i CIP, men stålkvalitet driftsikkerhet, og ikke minst service og reservedeler klarer de nok ikke å gjøre like bra disse tyrkerne. 

Link to comment
Share on other sites

CIP sier nix og nada om kvaliteten på et våpen, det forteller at dimensjoner på kammer og løp er innenfor grenseverdier og at våpenet tålte avfyring av et gitt antall trykkskytingspatroner. 

 

Kjøp en o/u, Italiensk, Belgisk/Japansk, kaliber 12/76 med en stokk som passer noenlunde. 

 

Om du kjøper en tyrker billig er det helt ok det og, noen av de er bra-andre dårlig. Og om de er oppbrukt om 5 år, hva så? Lever inn til destruksjon. Av en eller annen merkelig grunn mener folk at ei hagle til prisen av en dårlig tørketrommel må være 3 generasjoner😊.... 

 

  • Like 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Chifen...sikkerhet i et våpen er DET viktigste kvalitets kriteriet... CIP benyttes nå til og med av Russland, standarder som CIP, ISO øker kvaliteten, særlig i lavkostland som Tyrkia hvor nettopp kvalitetskontroll og jevnhet i produksjonen har vært så som så. Når de trer inn i slike standarder så vil kvaliteten øke, det kan faktisk dokumenteres:) 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...