Tikka308Stoeger12-89 Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Har søkt på kammeret og nettet, og funnet litt info. Var med som gjestejeger i helgen, og felte mitt 1ste rådyr Fikk rådyrhjeret, og trenger nå tips på oppbevaring, tilbereding og oppskrifter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skaubjønn Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Det er jo ikke rare kjøttklumpen da! Jeg pleier å skjære bort hinner og sånt, skjære hjertet i skiver, og steke det sammen med løk, hvitløk, sopp og sellerirot. Hell fløte over, og server. nam det! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funtaz Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Det er jo ikke rare kjøttklumpen da! Jeg pleier å skjære bort hinner og sånt, skjære hjertet i skiver, og steke det sammen med løk, hvitløk, sopp og sellerirot. Hell fløte over, og server. nam det! Støtter denne. Det gjør vi på bålet vi tenner ved fallet, er utrolig godt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobbcat123 Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 Jeg salter og røker alle hjertene, og jeg må si at rådyrhjerte er særdeles snadder... kanskje det beste jeg vet om pluss noe godt, leskende ved siden... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rexton933 Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 bruker å skjære bort det hvite på hjertet, så skjærer det i små biter, salte og peppre, brune, så skjærer jeg opp løk, hvit løk, sopp (kantarell og champinog), når det er brunet heller jeg kjøttet oppi og steker det så det får en rosa kjerne. bruker å ha kremet sopp saus over, kjempe godt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tikka308Stoeger12-89 Posted November 28, 2008 Author Share Posted November 28, 2008 Da er et nydelig måltid inntatt. Skar bort det hvite på hjertet + noen årer inni. Deretter ble det strimlet, og lagt i kaldt vann med litt salt 1døgn. Stekte det i panne, og blandet det sammen med baconterninger, og kokte det inn med fløte. soppblanding, grønnsaker, poteter og viltsaus. Snadder! Junior likte det også...... Takk for tips Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.