Jump to content

Rådyr hjerte - oppbevaring og tilbereding


Tikka308Stoeger12-89

Recommended Posts

Det er jo ikke rare kjøttklumpen da! Jeg pleier å skjære bort hinner og sånt, skjære hjertet i skiver, og steke det sammen med løk, hvitløk, sopp og sellerirot. Hell fløte over, og server. nam det!

Støtter denne. Det gjør vi på bålet vi tenner ved fallet, er utrolig godt! :)

Link to comment
Share on other sites

bruker å skjære bort det hvite på hjertet, så skjærer det i små biter, salte og peppre, brune, så skjærer jeg opp løk, hvit løk, sopp (kantarell og champinog), når det er brunet heller jeg kjøttet oppi og steker det så det får en rosa kjerne.

 

bruker å ha kremet sopp saus over, kjempe godt.

Link to comment
Share on other sites

Da er et nydelig måltid inntatt.

Skar bort det hvite på hjertet + noen årer inni. Deretter ble det strimlet, og lagt i kaldt vann med litt salt 1døgn.

Stekte det i panne, og blandet det sammen med baconterninger, og kokte det inn med fløte.

soppblanding, grønnsaker, poteter og viltsaus.

Snadder!

 

Junior likte det også...... :o:mrgreen:

 

 

Takk for tips :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...