Øyvind_ad Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Hei, er det noen som har en god viltkokebok å anbefale? tenker først og fremst på småvilt. Hadde vert fint å hatt en som forklarer både flåing og tilberedning.. fins det? - Øyvind Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egil Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Ja det gjør det. Har ei som heter Jegerens kokebok fra cappelen, der beskrives det meste fra det smalt til det skylles i toalettet. Viltkokeboken fra Orion står å i hylla her, vet ikke om jeg har åpna den engang. Prøv å google, da finer du sikkert mye fint... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mauser68 Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 (edited) Er ei bok, som heiter "Når viltet er skutt " som eg meinar har alt frå slakting, partering til nydelige oppskrifter. Skal sjekke litt seinere, kven som er forfatter og ISBN nummer på den. Eg har den boka. Må berre ta høgde for at eg husker riktig. Edit : Ser Jokio, har både riktig navn og ISBN nummer på den boka. Grei bok er det iallefall. Edited November 20, 2008 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jokio Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Prøv boken "Når viltet er skutt", en kjempefin bok om hvordan du skal behandle viltet og dertil egnede oppskrifter! Forfatter Helge Hagen, ISBN 978-82-7643-353 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ranger Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Kan også varmt anbefale "Jegerens kokebok" fra Cappelen. Alt fra utvomming, flåing, partering, hvilket kjøtt som er egnet til hva osv. Veldig oversiktlig, innholdsrik og grei, med denne kan en amatør lage festmåltid som høster anerkjennelse, eller bare en suppe til fredagskvelden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fat_dog86 Posted November 20, 2008 Share Posted November 20, 2008 Som andre nevner her, har jeg bare godt å si om Jegerens kokebok. Ellers vet jeg broderen har ei bok skrevet av Arne Brimi som er veldig mye bra i, både av kjøtt og fisk, men kommer ikke på navnet i farta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ørret Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Nettutgave av "Jegerens kokebok: fra jakt til dekket bord" http://www.nb.no/utlevering/nb/515916c5a452d0e29a290a3cb2757e96#&struct=DIV192 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.