Bjornepappa Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 (edited) Skal lage hjortekjøtkaker og skal blande i svinekjøt for å få dei saftigare og litt feitare. Hjortekjøtdeigen er i boks, men tenkte å lage svinekjøtdeigen sjølv også. Nokon som har tips til svinekjøt som er godt egna til dette? Takk for alle gode svar Sent fra min SM-G930F via Tapatalk Edited September 27, 2016 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiefen.v-2 Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Nakke, bog eller ribbe. Sikt mot 10-15% fett totalt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjornepappa Posted September 27, 2016 Author Share Posted September 27, 2016 Takk for tips. Skal svoren skjærast bort om eg brukar ribbe? Sent fra min SM-G930F via Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiefen.v-2 Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Må ikke men er ikke noen stas å trygge på lærbiter:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bjornepappa Posted September 27, 2016 Author Share Posted September 27, 2016 Då droppar eg svor Sent fra min SM-G930F via Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caspianblue Posted September 27, 2016 Share Posted September 27, 2016 Du får også svinespekk billig til å blande inn Sent from my iPhone using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.