seawolf Posted October 28, 2008 Share Posted October 28, 2008 Bestillte to stykker av disse beregnet for "finarbeid" på slakt i felt. Skaftet har jeg god erfaring med fra tidligere på Street Scrapper, sitter som støpt i neven selv om blodet renner. Stålet er nytt for meg, 154CM, men regner med at disse guttene vet hva de gjør. Uansett...nett liten sak men med vekt og grep som tyder på muskler når det trengs. (For de som måtte være interessert legger jeg ut en ny Safari Skinner m/slire på Til Salgs) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metallurgen Posted October 30, 2008 Share Posted October 30, 2008 Så ikke dum ut. Hva er tykkelsen på godset på den saken der? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seawolf Posted October 30, 2008 Author Share Posted October 30, 2008 Tykkelsen er 4,7 mm. Artig kniv, det eneste kritikkverdige er at slipingen kunne vært bedre, men jeg jobber med saken Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metallurgen Posted October 31, 2008 Share Posted October 31, 2008 Ikke værst tykkelse det, for oss som liker litt tyngde. Hva ble prisen til slutt? Har forstått det sånn, at de sliper eggen (brynfasen) med båndsliper. Da blir det fort litt røft. Er det bare grov sliping, eller er den ikke godt nok slipt? I første tilfelle, kunne det kanskje bare vært å gått på med polerskive. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seawolf Posted October 31, 2008 Author Share Posted October 31, 2008 Prisen ble $180 inklusiv frakt. Syns at tykkelsen var perfekt for dette bladet. Den er nok slipt på båndsliper og ganske grov. Prøver å bryne med Arkansas stein, (har ikke fått anskaffet meg den Tormek maskinen jeg har på ønskelista ennå). De andre jeg har kjøpt fra Busse / Swamprat har faktisk vært mye finere og skarpere i eggen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.